סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

kenz

New member
שיגרע

היה שבוע נחמד יחסית.
יש לנו סדנת קיץ עם 6 בנות, רובן סבבה לגמרי, ככה שזה פחות סיוט.
כשהתחיל כל עניין האזעקות, עשינו תרגול עליה למרחב המוגן, ואפילו שהן הלכו כמו חבורת זקנות צולעות (וואי, פעם הבאה אני מביאה שוט), הגענו תוך דקה ועשרים ושש שניות מהקצה של האורווה.
עשינו תרגול של ירידה מהירה מהסוסים (כולל עוזרים שמנתקים את המושכות מהמתג), וריצה לקצה האורווה.
אם הן באמת יזדרזו בהליכה (ונחתוך קצת דרך הדשא ולא מסביב בשביל), זה לא צריך לעבור את הדקה וחצי, כולל הירידה.

חוץ מזה, הסוסון שלי הוזרק בהוקים.
ההזרקה האחרונה שלו הייתה לפני שנה וחודשיים, ולפני כמה שבועות הוא התחיל להראות אי נוחות.
הוט היה ממש מבסוט שעל סוס בן 24 זה מחזיק שנה ומשהו.
ואחרי יומיים, הוא חזר לעבודה.
כמות המרץ שהייתה לו, אמרתי לפנסיונית שלי, תני לו, כיף לו, אז שיזוז, מה רע. (חוץ מזה שיש לו כל כך הרבה קפיציות בצעד, והיא זו שצריכה לשבת עליו...)
אז זה נחמד.

מעבר לזה, שבוע שעבר הוזמנו לתחרות פנימית בחווה שכנה.
באו 8 ילדודס, בכל מיני גדלים וצורות (או גילאים ורמות), וטיפלנו בסוסים לפני היציאה, העלנו לקרון, ויצאנו לדרך, 8 ילדים, הורים מתרגשים, פוני גדול וסוסה מיניאטורית... שזה מצחיק לכשעצמו...
חזרנו הבייתה עם 3 גביעים, ברמה הבסיסית, ברמה השנייה וברמת קדם א.
מעבר לזה, הילדים עשו יופי של מבחנים (יחסית לרמה שלהם).
ואני מאוד מאוד גאה בהם.

זהו.
שיהיה לכולנו שבוע שקט !

שבוע קצר בלי הרבה סוסים

עבדתי השבוע בחווה רק בראשון ושני וקצת קשה לי.. לוקח לי זמן ללמוד, אני עדיין לא מצליחה להכין סוס לשיעור לבד, אני צריכה כל פעם שיסבירו לי מה לעשות מחדש ובעיקר קשה לי לשים ראשיית רכיבה משום מה..
חוץ מזה, לא כולם נחמדים ומלמדים שם אז קצת קשה לי..

חוץ מזה, חזרתי לבית ההורים בשלישי ומאז אני פה.. לא כיף לי איתם בכלל ואני מתה כבר לחזור לצפון לשקט שלי..

היה מאורע חשוב שיכול לשנות הרבה בחיי, מקווה שהתוצאות לא יאחרו לבוא.

בתקווה לשבוע טוב יותר.

fliperit

New member
אני מצטערת שלא כולם נחמדים ומלמדים

הרבה פעמים למדריכים ועובדים בחווה אין סבלנות ל'צעירים' שעוד לא יודעים את העבודה כמו שצריך. מציעה לך למצוא אדם אחד או שניים שכן סבלניים אליך ומוכנים ללמד ולהיצמד אליהם, ולהימנע ממי שפחות נחמד.
ככל שתהיי בחווה יותר ככה תשתפשפי מהר יותר ותהיי יותר עצמאית.

hanyou12

New member
לא סוסים ולא נעליים

מיום רביעי נשלחתי לבאר שבע על ידי הצבא. למזלי תקעו אותי בבונקר של מד"א עם מלא אוכל (כל הזמן אכלתי), טלוויזיה ואנשים נחמדים.
חזרתי היום (ראשון) , ואני חוזרת שוב ברביעי. שגרת הסוסים שלי נקטעת עד שלחמאס יימאס.

למעלה