יש משהו בדברייך
P Periwinkle New member 27/4/14 #75 אני לא אוהבת חיזרים, ולא אוהבת יצורים קריפיים, ולא אוהבת בריטים. מה זה פה פורום דוקטור הו? מי פה בצד שלי?
אני לא אוהבת חיזרים, ולא אוהבת יצורים קריפיים, ולא אוהבת בריטים. מה זה פה פורום דוקטור הו? מי פה בצד שלי?
P Periwinkle New member 27/4/14 #43 עם כמה שאהבתי בזמנו את גיבורים... היא איטית ומלאה בעיות, הייבן כמה רמות מעליה.
א אליון1 New member 27/4/14 #46 אוף אל תזכירו לי גיבורים ראיתי את עונה אחת והתלהבתי לא ראיתי מעולם את עונה 2. כולם אמרו לי כמה חרא היא הופכת להיות אני לא מתכוון לחזור לראות ..
אוף אל תזכירו לי גיבורים ראיתי את עונה אחת והתלהבתי לא ראיתי מעולם את עונה 2. כולם אמרו לי כמה חרא היא הופכת להיות אני לא מתכוון לחזור לראות ..
ע עדושית New member 27/4/14 #50 ראיתי את כל העונות.. בעיקר בגלל מיילו וניית'ן פטרלי. לא, זה לא נהיה יותר טוב
ע עדושית New member 27/4/14 #65 אמן סלע ועד או אריק.. אני מוכנה להתפשר על אריק גם הוא וניית'ן מכירים, זאת אופציה יותר הגיונית
א אליון1 New member 27/4/14 #64 טוב ראיתי גיבורים לפני משהו כמו 5 שנים זכרתי אותו כשחקן טוב אבל אני בכלל לא זוכר את העלילה, חוץ מאת הבלונדינית המעודדת והאמא הפסיכוטית ( מפתיע מה ? )
טוב ראיתי גיבורים לפני משהו כמו 5 שנים זכרתי אותו כשחקן טוב אבל אני בכלל לא זוכר את העלילה, חוץ מאת הבלונדינית המעודדת והאמא הפסיכוטית ( מפתיע מה ? )