סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
יש תמונות לא מחמיאות

או מחמיאות לסוסה שלא במקצה פלז'ר.

לגבי הקרון - היא תמיד עולה יפה. היא הראשונה לעלות גם למשאית וצריך להחזיק אותה שלא תרוץ פנימה מהר מידי.
הפעם כשבאו לאסוף אותה, היא פשוט עלתה בזריזות פנימה והבחור שהוביל אותה אמר שהיא נוסעת לתחרות עם המון אמביציה.
אז לא קרה לי שהיא לא רצתה לעלות. גם לא קרה לי עם הסוסים האחרים שלי.

MaGic177

New member
כאבי שרירים

השבוע שלי היה כואב חחח....שבוע שעבר עשיתי את השיעור פעם ראשונה אחרי 8 שנים שלא רכבתי במנג' ולא קפצתי....שלא נדבר על זה שבחודשים האחרונים בכלל לא עשיתי פעילות גופנית...בקיצור עגלה חח כל השרירים שלי נתפסו בצורה מפחידה!! כי המדריך קרע אותי והתייחס אליי כאל מישהי שבכלל לא הפסיקה עם הרכיבה הסופרטיבית....אתמול, אחרי שבוע היה לי שוב שיעור וכמעט ולא יכולתי לרכב...כאב לי תופת עדיין בשרירים של הפיסוק....מסתבר שאלו הם השרירים שאחראים על יציבות בישיבה קלה ועל דירבון עם הרגליים...קיצר כל פעם שעשיתי מעבר לקנטר או שעשיתי מעגלים והפעלתי את הרגליים קיבלתי כאבי תופת אז בסוף רכבתי ממש בקטנה, וביטלתי את השיעור של מחר כי אין מצבבבבבב.... יאללה מקווה שיעברו לי כבר הכאבים עד שבוע הבא ואני אוכל לרכב נורמלי ואז יעלה בהדרגה את כמות הרכיבות בשבוע....

giri

New member
כן, קשה לחזור

וצריך לבנות סרגל מאמצים...
למרות שממש כואב לך עכשיו ובטח הכי בא לך לנוח, תרשי לי להציע לך להזיז את השרירים הכואבים בעדינות - נגיד דיווש על אופני כושר ללא התנגדות, או דיווש באוויר בשכיבה על הגב, וגם הליכה מתונה בכמות רבה. זה מחמם את השרירים.
אחרי שתצליחי קצת לחמם אותם, שווה בהחלט לעשות מתיחות כמה פעמים ביום על מנת לעזור לשריר להתמודד. המתיחות צריכות להיות סטטיות, ללא ניעות שיוצרות קרעים בשריר.

MaGic177

New member
נכון..

נחתי אתמול וניסיתי למתוח קצת את השרירים והיום אנסה לרוץ קצת ואז מתיחות כמו שאמרת :)

hanyou12

New member
ואחרי זה עוד מעזים לומר לי

שרכיבה על סוסים זה ספורט לסוס ולא לרוכב.
נמאס לי כבר לשמוע את זה...
תרגישי טוב!

MaGic177

New member
זה בדיוק מה שאמרתי אחרי השיעור הראשון חח

"היום נזכרתי למה קוראים לזה "ספורט" " ... ואף אחד שלא רוכב רכיבה ספורטיבית לא יבין זאת.....אני מספרת לאנשים והם לא מבינים..
תודה מותק :)

למעלה