שבוע סביר סה"כ
יצא לי לרכב על דאנס פעמיים. היו רכיבות טובות.
ביום חמישי כשרכבתי עליו, בדיוק עבר סוס אחר בשביל בחוץ. דאנס שלא נבהל כמעט לעולם, נבהל וקפץ ממש חזק.
אני רגילה כשדו קופצת מכל דבר. אפילו כשהיא נבהלת, התנועות שלה מאוד רכות ונוחות. אצל דאנס זה אחרת. הקפיצה שלו היתה חזקה והנחיתה לא היתה רכה. הצלחתי לשבת את הקפיצה הזו, אבל כניראה עשיתי תנועה לא טובה ונתפס לי הגב, גם שרירי הרגליים שלי נתפסו. הגב עדיין תפוס לי גם היום.
אחרי זה המשכנו באימון. היה לי קשה לשבת, אבל עדיין זה היה כניראה מספיק טוב כדי שהוא יקשיב לגוף בהאטות.
בימים שהוא לא עובד, אני הולכת איתו בחוץ. אני נהנית מזה יותר מאשר מרכיבה עליו בחוץ. משום מה זה הולך לי יותר מהר.
יצא לי גם לרכב פעמיים על דו עם הציוד אינגליש. כבר הצלחתי לשבת עליה יותר טוב בקנטר. לפני כן הרגשתי שאו שהרגליים שלי זזות יותר מידי, או שאני קופצת קצת באוכף. עכשיו הרכיבות יותר טובות. היא גם זזה יותר עגול, אז יותר נח לשבת עליה.
ביום שישי לא יכולתי לקחת את דו לשיעור דראסג'. בגלל שהיה לנו ארוע בחווה, לא רציתי לצאת עם הרכב ולקחתי אופניים. אני חייבת לציין שהאופניים האלה הרבה יותר משתפות פעולה מהסוסה. אין להן דיעה על כל דבר וחוץ מקצת בעיות בהחלפת ההילוכים, הן היו מאוד ממושמעות.
בשיעור עצמו רכבתי על סוסת ב"ס שמכירה את העבודה. היא היתה לי מאוד מאוד נוחה. זה היה ברמה שיכולתי לעשות המון טרוט קימה בלי שיכאבו לי הברכיים. בכלל זו היתה הזדמנות להכיר סוסה עם הרבה קדימה שנתנה לי להרגיש איך דברים אמורים להיות. היא ניראתה לי ענקית, אבל בחוות אינגליש היא נחשבת לבינונית-קטנה. היה שיעור טוב ואני מקווה בקרוב ליישם את הדברים עם הסוסה שלי. בכל מקרה זה היה לטובה, כי ככה ראיתי שזה לא נורא לרכב על סוסים אחרים.