סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

hanyou12

New member
לא מי יודע מה

החודש הזה הולך להיות לי מאוד עמוס בצבא עם איזה מליון תורניות שהחליטו לתקוע לי כולל אחת של סגירת שבת - מה שאומר שאני אפספס שתי רכיבות בשבוע הבא. יש לי הרגשה שבגלל זה הרכיבה של אתמול הלכה ממש נוראית. זו סוסה שאני מכירה כבר לא מעט זמן אבל אני לא יודעת מה קרה לנו השבוע - כנראה העובדה שאני באתי עם המשקעים שלי + זה שהיא הייתה קצת פרשית. כשניסיתי לעלות מקצב היא לא הגיבה וכשעליתי בחריפות הבקשה היא ביקבקה, יצאה לי מהמסגרת. בקושי היו רגעים בשיעור שבהם הצלחתי לשמור אותה בין המושכות. המצחיק הוא שדווקא בקאנטר היה הכי נוח לרכוב עליה ובכל השאר גיהינום...
איך אני עושה את מה שכולם עושים כל כך טוב? איך אני מנתקת את עצמי ממה שעובר עלי בחיים ומצליחה לרכוב כמו תמיד למרות הבלאגן בתוך המוח? זה כאילו אי אפשר להסתיר מהם כלום - היא קראה אותי כמו ספר פתוח ועשתה לי בדיוק את מה שמתחשק לי לעשות למפקדים שלי, לבקבק ולהעיף אותם לקיבינימאט.
יצאתי כמעט בוכה מהשיעור הזה גם בגלל חוסר ההצלחה בדברים בסיסיים - פוזיציה, מקצב וכיוון שזה peanuts בשבילי - וגם כי זה העלה אצלי את כל הרגשות השליליים מהצבא...

jgut

New member
שבוע סביר סה"כ

יצא לי לרכב על דאנס פעמיים. היו רכיבות טובות.
ביום חמישי כשרכבתי עליו, בדיוק עבר סוס אחר בשביל בחוץ. דאנס שלא נבהל כמעט לעולם, נבהל וקפץ ממש חזק.
אני רגילה כשדו קופצת מכל דבר. אפילו כשהיא נבהלת, התנועות שלה מאוד רכות ונוחות. אצל דאנס זה אחרת. הקפיצה שלו היתה חזקה והנחיתה לא היתה רכה. הצלחתי לשבת את הקפיצה הזו, אבל כניראה עשיתי תנועה לא טובה ונתפס לי הגב, גם שרירי הרגליים שלי נתפסו. הגב עדיין תפוס לי גם היום.
אחרי זה המשכנו באימון. היה לי קשה לשבת, אבל עדיין זה היה כניראה מספיק טוב כדי שהוא יקשיב לגוף בהאטות.
בימים שהוא לא עובד, אני הולכת איתו בחוץ. אני נהנית מזה יותר מאשר מרכיבה עליו בחוץ. משום מה זה הולך לי יותר מהר.

יצא לי גם לרכב פעמיים על דו עם הציוד אינגליש. כבר הצלחתי לשבת עליה יותר טוב בקנטר. לפני כן הרגשתי שאו שהרגליים שלי זזות יותר מידי, או שאני קופצת קצת באוכף. עכשיו הרכיבות יותר טובות. היא גם זזה יותר עגול, אז יותר נח לשבת עליה.

ביום שישי לא יכולתי לקחת את דו לשיעור דראסג'. בגלל שהיה לנו ארוע בחווה, לא רציתי לצאת עם הרכב ולקחתי אופניים. אני חייבת לציין שהאופניים האלה הרבה יותר משתפות פעולה מהסוסה. אין להן דיעה על כל דבר וחוץ מקצת בעיות בהחלפת ההילוכים, הן היו מאוד ממושמעות.
בשיעור עצמו רכבתי על סוסת ב"ס שמכירה את העבודה. היא היתה לי מאוד מאוד נוחה. זה היה ברמה שיכולתי לעשות המון טרוט קימה בלי שיכאבו לי הברכיים. בכלל זו היתה הזדמנות להכיר סוסה עם הרבה קדימה שנתנה לי להרגיש איך דברים אמורים להיות. היא ניראתה לי ענקית, אבל בחוות אינגליש היא נחשבת לבינונית-קטנה. היה שיעור טוב ואני מקווה בקרוב ליישם את הדברים עם הסוסה שלי. בכל מקרה זה היה לטובה, כי ככה ראיתי שזה לא נורא לרכב על סוסים אחרים.

giri

New member
סוף סוף תחרות!

יצאתי לתחרות הראשונה שלי סוף סוף.
היה מגניב, ומרגש, ויקר לאללה :-\
ולמי שרוצה לקרוא על זה יותר ולראות תמונות, אתם מוזמנים לבלוג שלי.

giri

New member
תודה, אני אמסור לכוכב שהשיג את זה

fliperit

New member
יפה!! כל הכבוד

אני מאוד אהבתי את העיצוב הטבעי של מגרש ההאנטרס...

giri

New member
אני מרגישה קצת ילדה קטנה

אבל אני דווקא אוהבת יותר את המכשולים הצבעוניים עם כל הנצנצים והשטויות

במגרש שלנו בחווה שמנו כל מיני דברים מופרעים כדי שהסוסים יתרגלו אליהם. היו מכשולים עם דגלים, עם שבשבות, גלגלים של אופניים שהסתובבו ברוח, בריכות קטנות, ואחד ה-מצחיקים והמגניבים היה המכשול עם הפלמינגואים מהפלסטיק
עם כובעי קש ורודים ושרשראות הוואי על הכנפיים
זה היה מצחיק אבל גם מגניב.
אגב עיצוב טבעי - מכשולים של קרוס קאנטרי יצא לך לראות?

giri

New member
גם לי רק בתמונות בינתיים.. אבל הם ממש מגניבים

ומאד טבעיים שכאלה

למעלה