סכמ"ש בהמשכים
אני בטח אסיים את הסכמ"ש הזה מחר...
אז הסופ"ש אני בתחרות. כל השבוע לא ידעתי האם אני אצא אליה או לא. כי כל מיני דברים השתבשו לאורך הדרך.
זה התחיל מזה שדאנס לא עבד רציני כבר הרבה זמן והתלבטנו אם לצאת או לא. גם מצב הרוח שלי היה לא משהו בגלל דברים שכבר סיפרתי פה.
בחמישי הוטרינר בדק אותו ואישר שיצא לתחרות. בשישי היה המפרזל שסידר לו את הפרזול ואמר שגם מבחינתו הסוס כשיר להתחרות.
אני הסתובבתי בתחושה רעה ואמרתי שנחכה לראות איך הסוס יהיה ביום ראשון. הוא היה בסדר. אבל כל הזמן חששתי לו.
בנתיים כל מיני דברים השתבשו. בשלישי הוא דרך עלי והתנפחה לי הרגל. לא ידעתי אם אוכל לרכב. מסתבר שמה שטוב לסוסים טוב גם לנו והקרח הוריד לי די מהר את הנפיחות.
ברביעי עקצה אותו צירעה. הסוס התנפח והמאמן שלי לא היה. שוב חשבתי שצריך לבטל את התחרות. שטפתי אותו ועד שהוא הגיע כבר רוב הנפיחות ירדה. בערב היתה וטרינרית ולא היה זכר לנפיחות.
ביום חמישי נסענו לתחרות ושכחתי את המגפי רכיבה שלי והדורבנות. כשעליתי לרכב שמו לי דורבנות שלא הסתדרתי איתן. הן היו משמעותית יותר גדולות משלי והסוס ביקבק לי בגללן. בסוף העדפתי לרכב בלי. הוא דווקא עבד חמוד בלי דורבנות בכלל.
היום היה מקצה ראשון, הסוס האדיש הזה, מפחד מהרמקול של הבס. הרמקול היה ממש על מגרש החימום המקורה. ירד מבול אז גם היה מלא רעש מהגג. לקח כמה דקות של לונג' עד שהיה אפשרי בכלל לעלות על הסוס. אז הוא הלך לי כולו לחוץ וקפץ מכל שטות. הוא אפילו נבהל מהטרקטור וקפץ כמו עז עם כל ה4 רגליים באוויר. זה היה די סיוט. זה סוס שאני יכולה לטייל איתו לבד ובדרך כלל לא מפחד מכלום.
כשהחלפתי בגדים למקצה ניזכרתי שבמגרש אין גג, אין בס וביקשתי מהכרוז להלחליש את המוזיקה. במקצה עצמו הוא חזר לעצמו. נכנסו בלופ שקט, הסוס עבד לי מעולה בלי להתאמץ. חיכה לי בקטעים המהירים. ניראה לי שהוא ממש נהנה להיכנס לזירה הזו. הוא היה פשוט חמוד.
בדיעבד מסתבר שהיה לנו ציון לא רע ולקחנו מקום שני. זה בדיעבד, כי לא נכנסנו חזק כך שגם אני וגם המאמן לא חשבנו שאני בכלל ממוקמת. פיספסתי את החלוקת פרסים. אני מאוד גאה בסוסון הזה. אין עליו