סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

jgut

New member
חוזרים לעניינים

השבוע יצא לי לרכב על דו מספר פעמים. הרכיבות היו כבר רכיבות ממש ולא רק להזיז אותה קצת.
דאנס מצידו משמין לאט לאט. לדעתי יחסית לכמויות שהוא אוכל וזה שהוא לא עובד, הקצב איטי מידי.
אבל בנתיים הוא ניראה די טוב וכבר חזר לו הצוואר העבה שהיה לו. גם הרעמה גדלה לה. אז כניראה שהמעבר לשעורה נקיה כן משפר את המצב.

חוץ מזה אני ממש מרוצה מהירידה בטמפרטורות. מזג האוויר נעים להליכות בחוץ.

jgut

New member
רק מעדכנת

שאתמול היה הוט' ואמר שאני יכולה ללכת עם דאנס ברכיבה.
אז היום יצאנו לנו ככה וזה ממש שיפר לי את המצב רוח.
כשעליתי עליו, דאנס יצא בשמחהמהחווה כמו במערבון. אבל אז הוא נזכר שהוא סוס עצלן. אז היה לנו שלושה צעדים מהירים ומשם זחלנו. עדיין כיף :)

giri

New member
השבוע שלי

היה שבוע מזעזע, נסיעת העסקים שלי היתה מועילה אבל הטיסה הביתה השתבשה והגעתי הביתה יום מאוחר יותר, גמורה מעייפות אחרי ליל שימורים. אחר הצהריים תכננתי רכיבה, ומאחר והיו לי רק יומיים לרכב השבוע, החלטתי ללכת - אם כי רכבתי מעט.
היו שתי רכיבות לא רעות, ואני מצפה לרכיבות של השבוע - עכשיו כשצ'ואי יציב על הרגליים ואפשר לעשות קצת יותר.

popi199

New member

הסוס הזקן שלי חולה, בימים האחרונים התיאבון ירד והחום עלה והוא כל הזמן נראה מעוך, אתמול בצהריים הוא כל הזמן שכב אז נתתי פינדין ועשיתי לו מקלחת וכמובן שבערב הוא נראה יותר טוב ואכל אבל היום בבוקר שוב נראה רע.
היום תגיע וטרינרית.
אמנם הוא לא ממש ממש זקן, בסך הכל בן 24 אבל אצלו אני בכל זאת תמיד דואגת קצת יותר.

popi199

New member
איזושהי

מחלת חום, סביר להניח שזה לא משהו שהוא קיבל מסוס אחר כי הוא לא חשוף לעוד סוסים מלבד הסוס השני שלי אז יכול להיות שאפילו הועבר אליו מעקיצה.
לא ממש נמצאה סיבה ברורה כמו איזה זיהום או משהו, בהתחלה חשבתי אולי השיניים לא כל כך בסדר ואולי התפתח איזה זיהום אבל מסתבר שהשיניים שלו לא ככ צמחו באופן משמעותי, כך שאת זה שללנו.

כרגע יש חום מלווה בדופק מואץ אבל הריאות נקיות כך שאני עוד לא מטפלת בו עם אנטיביוטיקה, רק פניל ליומיים הקרובים ואם לא יעזור יתחיל טיפול אנטיביוטי.

בדיוק היום חשבתי על זה והוא אצלי אוטוטו כבר 9 שנים ומעולם לא היה חולה, הוא היה נפצע מדי פעם בכשרון רב אבל מעולם לא ״ סתם״ חולה, אז המחלה הזאת קצת מוזרה לי, אולי סימן התחלתי של הזדקנות?

בכל מקרה נלקח ממנו גם דם אבל לתוצאות כנראה יקח זמן להגיע.

popi199

New member

אחרי טיפול של יומיים עם פניל הסוס חזר לעצמו, חזר לאכול ולהציק לסוס השני.

למעלה