סכמ"ש

מילקי110

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקבוצה , הפסיכלוגית , וכל נושא הדירה אני ממש גאה בעצמי על הכל גם על ההחלטה לא לקחת מאד גאה בעצמי

משהו רע שקרה לך השבוע: שאני מצוננת .

התחדשות השבוע: לא קניתי כלום , היום קניתי מוס לשיער .

פריט/לבוש השבוע: כרגיל , כפכפי הפלטפורמה השחורים הם מאד נוחים לי אז אני הולכת איתם כמעט על בסיס יום יומי , ואם לא איתם אז יש לי גרסה קצת יותר נמוכה

כלומר לא גבוהה כמוהם אבל גם לא שטוח

תוכנית השבוע: היום משפחת קרדשיאן

מאכל השבוע: קוסקוס עם ירקות מהמסעדה ליד העבודה , קניתי את המנה שנחשבת קטנה , וזה הספיק לי ליומיים ( יכל גם לספיק לשלושה אבל זרקתי כי לא התחשק לי

יותר )

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקבוצה ,הפסיכולוגית ובע"ה אולי למצוא דירה

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: חיפושי דירה . וכרגיל העבודה.

אדם שעשה לך את השבוע: לא אדם אחד אלא קבוצה , אחרי הקבוצה יצאנו לבית קפה ומאד נהניתי מחברתם של האנשים , בניהם כמובן החכמה , אבל היו שלושה בנים

החכמה ואני היה ממש כיף.

אדם שהרס לך את השבוע: המנהלת והחברות שלה בעבודה שמקפיאות עם המזגן , והמנהלת שם היא בקטע של אני המנהלת ואני קובעת , כל הזמן יש בנוךת שרבות

איתה על המזגן כי היא מקפיאה כי לה ולחברה הלא נעים להגיד השמנה שלה חם , ובהפסקות אנחנו יוצאים החוצה אז בגללן אני חולה עכשיו , כי נכנסים מהחום לקור מקפיא

וזאת התוצאה ( סליחה שכתבתי שמנה , אבל החברה שלה זה לא שהיא שמנה היא פשוט מתנהגת כמו בהמה ולא רק בנושא של המזגן וכן היא גם שמנה זה ביטוי מעליב

אבל זה ידוע שלשמנים יותר חם , גם אני בתור שמנה כל הזמן היה לי חם ,ושוב סליחה גם אני לא אהבתי את הביטוי הזה בזמנו אבל היא בהמה ולא בגלל המשקל שלה

לדוגמא : היא כל הזמן מדברת עם החברה שלידה כל יום כל היום וזה חופר במוח ובגלל שהיא חברה של המנהלת (הזמנית ) אז היא מרשה לעצמה אז אמרתי לה באיזה

יום שזה קצת מפריע והיא אמרה לי לשבת ולסתום את הפה ... אז הנה היא פשוט בהמה )

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החכמה מהקבוצה

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא עולה לי כלום

תמונת השבוע: תיאו החמוד משחק עם העכברון צעצוע שלו .. פשוט מתוק ומקסים ..יצור מושלם

התוכניות לשבוע החדש: למצוא דירה

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה בגלל הלחץ של הדירה , והדירה עם אתם יודעים מה ליד .

מסקנת השבוע : לא כל האנשים הם בני זונות .(רובם אבל לא כולם )

לי מאוד הפריע שהשתמשת כאן בביטוי שמנה

זה לגמרי לא במקום, וזה מקומם אותי. רק לפני שנה-שנה וקצת היית בעצמך שמנה, וכבר את מרשה לעצמך ללעוג לשמנות אחרות? ייתכן שהיא בהמה, ייתכן שהיא גועלית, ייתכן שהיא מניאקית ודוחה. אבל למה לדחוף את ה'שמנה' לכאן? מה הקשר? למה להתנשא? גם אני שמנה וחם לי בצורה יוצאת דופן ואני לא יכולה שנייה בלי מזגן וכל מי שמכיר אותי יודע את זה. אז מה? דווקא זה מה שהופך אותי לבהמה, אם אני בהמה? לא נראה לי שזה קשור, ואת בערך הבן אדם האחרון שיכול להשתמש במילה הזאת לגנאי (מה גם שאת בעצמך יודעת שזה לא לעניין, אחרת לא היית כותבת כל שנייה "סליחה שכתבתי שמנה").

מילקי110

New member
נכון מאד אני האחרונה שיכולה ללעוג

שכן אני עדיין שמנה בראש , וגם אני הייתי שמנה מאד

אז נכון השמנה לא קשור , והיא לא בהמה בגלל שחם לה היא בהמה בגלל ההתנהגות שלה בלי קשר להיותה שמנה בסדר ?

גם החברה שלה שהמנהלת שהיא דווקא רזה היא בהמה , בהמה לא מתאר שמנה , בהמה מתאר התנהגות מגעילה ודוחה של אדם במקרה הזה אדם שלא מעניין

אותו סביבתו , שאנשים יושבים וקופאים , שאנשים מביאים סוודרים , מישהי יושבת עם מעיל , מישהי אחרת עבר מקום כי היא קפאה , מישהי יושבת עם גרביים

אני חולה בבית , מבינה ? אני באמת מתנצלת ואכן אני האחרונה שיכולה ללעוג , שנאתי את עצמי כשמנה בכל מעודי זה היה דוחה בעיניי , לא אומרת שאת דוחה אבל שנאתי

את זה , ואני עדיין שונאת לכן השתמשתי בביטוי הזה , דווקא לא הפריע לי כלל שהיא שמנה כאשר הגעתי למקום דווקא ניסתי להתחבר איתה והיא דחתה אותי שמנים

לא מפריעים לי , אבל כן מפריע לי מישהו שמתנהג כמו בהמה ולא רק בגלל המזגן היא פשוט בהמה , וגם החברה שלה המנהלת ואני גם לא סובלת את זאת שיושבת על ידה

ומדברת איתה כל הזמן הן שלושתן בהמות .

מה שניסיתי לומר זה שהכינוי שמנה ממש לא

רלוונטי פה, בטח לא כגנאי. היא באמת נשמעת פוסטמה ממה שאת מספרת, אבל זה לא קשור לשומן.
וקראתי גם מה שכתבת בפורום אחר על שמנים, אז לא הבנתי אם הם כן מפריעים לך או לא מפריעים לך, אם את שונאת אותם או לא שונאת אותם, אבל מה שברור לי מכל זה זה שאת עצמך את עדיין שונאת, שמנה או רזה, ועל זה חבל לי. זה הכי חבל לי. שאת כותבת שאת יכולה להבין למה אימא שלך שנאה אותך בגלל שהיית שמנה, זה מכאיב לי נורא, כי זה מטורף שאימא מסוגלת לאהוב או לשנוא לפי ממדים של גוף. הערך שלך, אני מקווה שאת כבר יודעת את זה, לא נמדד לפי אחוזי שומן או קילוגרמים. את כבר לא זקוקה לאישור של אימא שלך כדי להתקיים.

ואני יודעת ומרגישה על עצמי כמה ששומן זה דוחה ומגעיל ומביס ומכאיב וכבד וגורם למחלות, מילקי, אני לוקחת בערך 20 כדורים ליום, וחלק מהם זה בגלל מחלות שהשומן גרם להן או שהן גרמו לשומן להצטבר ועכשיו הכול ביחד דפוק. אני שונאת להזיע כמו בהמה, אני שונאת שקשה לי ללכת ולנשום ולדבר, אני מרגישה כמו נכה, זו נכות, מה שיש לי. אני לא מסוגלת לעלות כמה מדרגות בלי להתנשף כמו לא יודעת מה. וזה עוד בלי לדבר על פטריות ושפשפות ובגדים שקשה מאוד למצוא ועל זוגיות שפעם עוד רציתי קצת והיום כבר לגמרי ויתרתי עליה כי למי יש כוח, פיזי או נפשי. ועל התיעוב העצמי הזה שאי אפשר להפסיק, פשוט אי אפשר להפסיק לבלוס את כל העולם, זה מטורף. זו מחלה קשה מאוד של המודרניזציה. והסוכרת שהתחילה לי. ולחץ דם. והורמונים. מזעזע. אני פשוט גוצה. לא יכולה שנייה בלי מזגן, ותכלס, מי שקר לו יכול להביא סוודר, אבל מי שחם לו מה יעשה? יתפשט? גם אם אני אלך עם חזייה ותחתונים ברחוב, עדיין יהיה לי חם בפנים. אני לא יכולה לסבול חימום שמדליקים בחורף, אני פשוט בורחת מהמקום. בגלל זה, אגב, הפסקתי להגיע לאו.איי בחורף.

אבל אני יודעת שכשאני ארזה ב"ה, כי מתישהו זה יהיה חייב לקרות כך או אחרת, אני לעולם לא אלעג לאנשים שמנים. אפילו בתקופה שרזיתי המון באו.איי לפני כמה שנים (ירדתי לבד 36 ק"ג ושמרתי על זה שלוש שנים!) הרגשתי סוג של התנשאות - איך אני כן יכולה לסגור את הפה והם לא, אבל זה רק התנקם בי אחר כך, המחשבות האלה, כי הנה, תראי מה קרה לי. חזרתי הכול עם ריבית. ועוד ירדתי לבד את זה, בלי ניתוח ובלי דיאטה.

אז תשתפכי חופשי על הבחורה הבהמה הפוסטמה המגעילה, רק אל תקשרי את זה לשומן שלה, כי בזה - את ואני יודעות יותר טוב מכולם - היא לא אשמה.

מילקי110

New member
אני שונאת

אני שונאת אותם כי זה להסתכל על מי שהייתי ואולי עוד אהיה , כפי שאמרת שאת חזרת לזה

גם ניתוח הוא לא ערובה , והנה בימים שלפני הצינון עליתי קצת וזה נבלם בגלל הצינון .

אני שונאת כי אני רואה את מי שהייתי ואת מי שאני בראש , יש מישהו אחד באטובוס שעולה בבוקר שהוא שמן ודוחה והוא כל הזמן נרדם ונוחר

לפני שנה וחצי ישבנו הוא ואני באוטובוס ואיזה אבא אחד עם הילדים שלו צחק על שנינו כיום צוחקים רק עליו וזה מגעיל אותי לחשוב שהוא ואני מאותו מחנה

אני לא כל כך שונאת שמנים כלומר אני לא אפסול מישהו על הסף בגלל משקלו ושוב בנוגע לבחורה או יותר נכון אישה אני דווקא רציתי את קרבתה והיא דחתה אות

ואגב יש לה פור של פי כמה וכמה עליי שכן היא נשואה ויש לה שני ילדים אז מי אני ... אני כלום ואפס לעומתה .

אני באמת מצטערת שהשתמשתי בביטוי הזה , אני לא שונאת שמנים אני שונאת את עצמי , בתור שמנה , ובתור ... כיום אני עדיין לא רז יש עליי עודף של 15 קילו

כך שבאמת .. אני האחרונה . וכן אמא שלי שנאה אותי וקיללה אותי וקראה לי בשמות גנאי ..

* שאלתי את הפסכולוגית מדוע אם היא אומרת שאני יפה א לא היה לי בן זוג עד היום שכן יש שמנות שכן יש להם והיא אמרה שיש לי כבר מאהב : האוכל .

לא שונאת שמנים : מה שכן שונאת אנשים מוזנחים ולא נקיים בין אם הם רזים או שמנים , יש גם רזים שהם מסריחים ולא מתקלחיםוגם הם מגעילים כמו כן השמן הזה

מהאוטובוס .

** בטח בעוד כמה זמן השרוול ייכשל ואצטרך עוד ניתוח כך שאין לי ספק שזה קארמה , הלעג יחזור אליי ובגדול .

מה גם שבראש אני שמנה , הערוץ החביב עליי זה ערוץ האוכל , וגם עם בפועל אני לא קונה אוכל משמין אני חושבת עליו ורוצה אותו .

אני רוצה ולפעמים גם קונה , ליד העבודה דברים אסורים אוכלת חצי בגלל שלא יכולתי לשלוט בעצמי ובעבר אכלתי לאפה ( רק אחת ) ולפני הלאפה הייתי אוכלת שתי קובות

אז כיום בגלל שלא יכלתי לשלוט בעצמי , והגעתי למצב כפי שאת מתארת : טרום סכרת , דום נשימה , כולסטרול , טריגלצרידים , כאבי גב , אכן קושי לעלות במדרגות ,

ואיך המנתח הראשון אליו הלכתי אמר : את שוקלת כמו פעמיים את , ובגלל שאת נמוכה המשקל שלך זה כמו מישהו ששוקל 200 קילו , ואת תעברי את הועדה בהצטיינות.

ואכן עברתי ללא בעייה את הועדה .. אז כיום אני אוכלת חצי מנה כי סגרו לי בכוח , מה שלא הולך במוח הולך בכוח וגם לא בטוח שזה יספיק .

מקווה שאולי הפסיכלוגית תעזור לי .(וואו איך חפרתי פה . סליחה )

לצערי, הניתוח הזה לא משנה את הראש

ואם לא מקבלים נוסף אליו טיפול רציני - כמו שהתחלת עכשיו והלוואי אמן שתצליחי - אז התוצאות עלולות להיות לא טובות. מה שבטוח זה שאם תאלפי את עצמך להאמין שהניתוח ייכשל, הסיכוי שהוא ייכשל גדול פי כמה מאשר אם לא תתפתי למחשבות השליליות האלה. את חייבת להשקיע את כל האנרגיות בטיפול ובשיעורי הבית שהיא תיתן לך, כי זה יכול להרים אותך למעלה. עד היום רוב העצות שנתתי לך היו לא רעות, אני מקווה שגם כאן את תצאי מחוזקת, ואל תשכחי שזה תלוי בך וברצון שלך לעשות שינוי, וכמובן, בתמיכה שיש לך מסביב (כולל אותנו).
חיבוק.

למעלה