זהירות, חפירה! חח
היה שבוע מוזר, בגלל כל הבגרויות למיניהם לא ממש יוצא לי להגיע לבית הספר אבל מצד שני אני לומדת כמו מטורפת... אבל העיקר אותותו מסיימת עם זה.. פוייי.
מבחינת סוסים, לא ממש יצא לי לרכב, עשיתי היום איזה טיולון של 20 דקות בערך והיה ממש נחמד.. מה שכן, אתמול בבוהוריים הגיע לחווה שלנו הפתעה, אני מגיעה, ואני רואה סוס ביי, קטן, שעומד ליד הגדרה של הסוסים ומנשנש חציר... טוב, התקרבתי, פתאות קלטתי שהוא בכלל לא מסורס, והוא לא כל כך צעיר כמו שהוא נראה, הייתי מופתעת, זכר, לא מסורס, עומד ליד גדרה מלא בנקבות דורשות ולא צוהל אפילו. הוא היה מותש. בטח של אחד מהכפרים העביים באזור. כזההה חמוווווד. אין לי מילים.. עכשיו אין מי שיאמץ אותו אבל גם לא יכולנו פשוט לזרוק אותו בחוץ שוב. הוא היה צמא ורעב אז טיפלנו בו. הוא היה ממש פודל קטן.. מרים רגליים בא אחרייך בכלל לא פחדן.. זה היה ממש מפתיע..
בכל אופן לא הכנסנו אותו לתאים כדי שאם מישהו יבוא עוד יכולים להאשים בגנבה. אז הוא משוחרר במנג' עם חציר וחבית של מים. אני אישית אגיע כל יום לראות לשלומו כל עוד הוא בחוווה.. אבל אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. ממש מתוק..
וזהו.. מבחינת מאמי (סוסתי האהובה) שאם אתם זוכרים הייתה פצועה עכשיו תקופה מאוד ארוכה (פתחה את החזה ואז חפרתי לכם שהיא ירדה המון במשקל) אז היא סוף סוף לפני שבוע שוחררה בגדרה והיא מסתדרת פיקס. לא בועטים ולא נושכים אותה והיא אוכלת וסוף סוף (טפוטפו) השמינה והיא נראה עכשיו נפלא!! אז אני יותר משמחה.
יאללה בא לי כבר לסיים את הבצפר הזה ולבלות שעות על גבי שעות בחווה!!!
שיהיה לכולם שבת שלום ומצטערת על החפירה.