סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?
אני אהיה קצת לא זמינה כנראה בסופ"ש - אם הברך שלי תתנהג יפה, הולכים לעשות סקי אחרון לעונה

giri

New member
השבוע שלי

קצת מעפן - הברך שוב עושה לי בעיות. סוף סוף קבעתי תור לרופא ספורט - נראה מה יהיה עם זה.
הרכיבות היו דווקא טובות השבוע, אבל נזקקתי להרבה הפסקות כדי לתת לרגל לנוח. מצד שני קצת התעודדתי לראות שדברים שרק התחילו לעבוד לפני הבעיות בברך עדיין עובדים למדי למרות שאני לא בכושר.
חוץ מזה מחכים לי בהמשך החודש שבועיים של נסיעות עסקים שדי יהרגו לי כל סיכוי לרכיבות... קצת בעסה.

fliperit

New member
השבוע שלי

התחרות בשבוע שעבר ממש עשתה לי חשק לחזור לרכב ולהתחרות. אני כרגע לא יכולה להרשות לעצמי להתחרות, אבל כן חזרתי לעבוד עם הסוסה שבא לי להציג בסוף העונה או בעונה הבאה. רכבתי עליה 3 פעמים השבוע וממש נהנתי. עוד יש לה קצת קושי בהחלפות, אבל היא ממש משתפרת. היא זזה יפה מאוד מהרגל, אבל לוקח לה חצי מעגל או מעגל להחליף. בספינים כבר יש לי הרבה יותר כלים לתקן אותה בלי שהיא תתבלגן לגמרי, ועל המעגלים היא זזה ממש יפה. שבוע הבא אני רוצה להתחיל להגביר אותה על המעגלים ולראות איך היא מגיבה, ואני מקווה שגם ההחלפות יסתדרו.

jgut

New member
השבוע שלי

היה כמו רכבת הרים.
הכלבה המבוגרת שלי עברה כמה דברים לא טובים. היו רגעים שחשבתי שאני צריכה להיפרד ממנה. עכשיו היא בסדר יחסית וניראה שהיא יציבה.

מבחינת הרכיבות היה שבוע ממש טוב. בתחילת השבוע דאנס היה בחופש ורכבתי על דו. עבדנו על פלזר והיתה רכיבה מעולה. עוד לפני, החלטתי שאני צריכה לרכב גם עליה לפחות פעם פעמיים בשבוע.
בהמשך השבוע רכבתי גם על דו וגם על דאנס. שניהם היו טובים.
המאמן נתן לי לעבוד איתם על דברים שהם בדרך כלל בעייתיים בהם, כדי לתקן אותם. שניהם לא עשו שום בעיות, אז הרכיבות היו די קצרות, אבל טובות.

שבוע כיף

סופסוף היה לי שבוע טוב.
גם בעבודה היה לי נחמד וגם הייתי פעמיים בחווה - היה מעולה!
חוץ מזה שהשרירים שלי "נזכרו" שהם צריכים להיתפס ואני בקושי יכולה לזוז...

אבל למרות הכאבים - אני כל כך מאושרת!
אין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה שהסוסים עושים לי טוב לנפש.

הדסי222

New member
השבוע שלי

ממש לא משהו.. משום מה כל השבוע שלי נדפק לגמרי והיה די מעפן - גם ברכיבה וגם באופן כללי. הסוסה שרכבתי עליה ובניתי עליה שתהיה טובה איתי עושה בעיות באופן די קבוע בעונה הזאת בגלל שאו שהיא דורשת או שסוסות אחרות דורשות (אני לא סגורה על זה ... ), וזה מחרפן אותה לגמרי - אז לא היה מוצלח. מעבר לזה הייתי במצברוח לא משהו בגלל הנפילה וגם לפני זה לא הייתי בעננים. עכשיו יש לי תירוץ לעוגה ואני מקווה שהשבוע הבא יהיה הרבה יותר טוב.

giri

New member
ותוספת לשבוע שלי

אתמול היינו בסקי. נפלתי ונחבלתי בצורה די רצינית בצלעות.
למזלי כלום לא נשבר או נקרע (היו חשדות...) אבל מה שבטוח, אני לא ארכב בקרוב...
אני אסתפק בלהצליח לקום מהמיטה או לנשום עמוק בלי כאבים.
אוף!

jgut

New member
תרגישי טוב

אני חוששת שההסקת מסקנות שלך לא נכונה. במקום לא לרכב בקרוב, כדאי שלא תעשי סקי בקרוב

סתם, סתם - זה הכל מקנאה

giri

New member

לעשות סקי בקרוב אני בטוח לא אעשה... עד שאחלים העונה תיגמר.
אני מדוכדכת לאללה - היומיים האחרונים פשוט היו מסכת בלתי נגמרת של כאבי תופת, והמאמנת שלי אכזבה אותי בתגובה שלה (הייתי בטוחה שהיא תהיה קצת יותר אמפתית ותרגיע אותי שאין לי מה לדאוג לצ'ואי, היא תדאג שמישהו יוציא אותו; במקום זה היא הודיעה לי שהיא עסוקה מכדי לרכב עליו כרגע ופחות או יותר השאירה את הבעיה בידיי. אמנם פתרתי אותה, אבל התגובה הזו מאד אכזבה אותי ברמה האישית).

horses care

New member
אל תתאכזבי,

אנשי סוסים ידועים ברגישותם הרבה לסוסים, ובחוסר רגישותם הרבה אף יותר לאנשים... לא סתם קוראים לנו אנשי סוסים,ולא אנשי אנשים..

giri

New member
את יודעת משהו, לא פעם חשבתי ככה

יצא לי להתקל בהרבה אנשי סוסים שיש להם יותר רגישות לסוסים מאשר לאנשים
נו שוין.

אבל

זה נשמע שהיא גם לא ממש דואגת לסוס,
כלומר אם את לא רוכבת, אז לא מעניין אותה שהוא לא יצא,
ולא יהיה רכוב שבוע או שבועים?
או שהיא כן תדאג לו?

giri

New member
יש לי עכשיו שותפה לפנסיון

והיא רוכבת עליו. אני מניחה שהגישה של ליסה היתה שאני אדאג לזה ולא היא. וזה בסה"כ בסדר, אבל קצת מאכזב להתקל בכזו תגובה, בעיקר כשאני מרגישה שאני הייתי ממש בסדר שהדבר הראשון שעשיתי כשיצאתי מהמיון היה לשלוח לה מסר.
דרך אגב, מאז ההתכתבות באותו יום, היא לא יצרה קשר אפילו פעם אחת לשאול מה שלומי. די נעלבתי, בכנות. ראבאק, עברתי תאונה קשה, פוניתי למיון, זו חוויה מאד מטלטלת, וכבר שבוע ויומיים היא לא רואה לנכון לשלוח אפילו איזה סמס קטן ששואל מה שלומי. יש לה פחות מעשרים רוכבים - ואני התעניינתי בשלומה כשעברו עליה דברים.
נו, היא מאמנת טובה, אבל כנראה קצת מיזנתרופית.

horses care

New member
אופס, רק עכשיו ראיתי את תגובתך,

בכל אופן, באנגלית זה נשמע יותר טוב.. :)

למעלה