סכמ"ש

Sharon MD

New member
טורצ'ווד
לריקוד

אלה פשוט אסרה עליי ועל יעל להגיד את השם שלה עד שנסיים דוקטור והשם נשאר

והוא נגמר בחתונה של ראמזי ושל "אריה". (מסכנה
. כמו שתיאון אמר, גבר אמתי היה מציל אותה. אבל השם שלו הוא סרחן. סרחן, זה מתחרז עם פחדן. גאד החרוזים בעברית גרועים) שהוא אומר לסרחן להכין אותה. כאילו, מרטין, מה נסגר? בע.

עדושית

New member
פחחח

חשבתי שמדובר בסדרה מעניינת יותר

וכן החרוזים והתרגום בעברית בכללי, לא משהו בכלל

ולא אהבתי את כל קו העלילה הזה הוא הציק לי והרגיש לי ממש מיותר והוא גם ממש השפיע על הסוף של הספר

Sharon MD

New member
נו זה ג'ק, זה מעניין

האמת שהתרגום לא ממש מפריע לי בסה"כ, הוא די טוב. ואני לא בטוחה שהייתי מצליחה לקרוא את זה באנגלית כמו שצריך. אבל יש דברים שפשוט אי אפשר לתרגם, ובאנגלית הכל נשמע יותר טוב

ומרטין לא בסדר. מה כבר ביקשתי, לשנוא את תיאון כמו שצריך? אבל לא, אתה חייב להתעלל בו ככה שאי אפשר כבר לעשות את זה.

עדושית

New member
לריקוד מעלי
ובפנים.

כן הקטע עם ת'יאון נוראי. מה כבר בקשתי? לשמוח שהנבלה מת?!
זה יותר מדי לבקש?
למה אני צריכה לרחם עליו עכשיו?

דאמ יו ג'ורג' מרטין!

אבל חכי שתגיעי לסוף של החמישי.. אם לא תקללי את האמ-אמא של מרטין אני צנצנת

shoham95

New member
הסרטון

הייתה תקופה שחרשתי על גיבס יו הל בגלל הסרטון הזה

הוא ממש מגניב
אבל זה סרטון האוס האהוב עליי:
http://www.youtube.com/watch?v=vz4uABC4Huc

והציטוטטטט
סיימת את עונה 7
ריבר

אונלי יו קוד פאנסי סאמוואן אין א בוק

(ו! ו! הספיישל! ווינטר איז קאמינג! האו קול וואז דאט?
)

Sharon MD

New member
גיבס יו הל

ודה אול אמריקן רג'קטס

וכן גם הסרטון הזה מעולה

גאד, רק הסדרה הזאת מסוגלת לגרום לי לבכות את עצמי לדעת בגלל סרטונים של האדי
ואז להיקרע מצחוק בגלל סרטונים כאלה.

וכן, שהוא חיבב את ריבר גם מהספר
בכללי הקטע של הספר היה ממש מגניב. אבל

והספיישל וכל הווינטר איז קאמינג אע איך התלהבתיי

shoham95

New member
הלהקה הייתה בפרק של האוס

(או שאולי רק הסולן, לא יודעת
)
הייתה פעם מטופלת צלמת הריונית, שלפני הפתיח- בקטע של איך-היא-הגיעה-לביה"ח, ראו שהיא מצלמת את הלהקה
(ואז חוטפת שבץ.)

וכן, לגמרי. וזה קורה גם בתוך הסדרה עצמה
אני חושבת שהשיא של להרוג-את-הלב-שלנו-ואז-להראות-לנו-משהו-קורע-מצחוק היה בפרק שהאוס מטפל בוילסון (בסוף עונה 8) שזה פרק ממש קורע לב, ובסוף הפרק רואים סרטון קורע שהאוס הכין לוילסון ואת יושבת ונקרעת מצחוק ותוך כדי מתה מבפנים כי וילסון

(הכי "אנד איי גאס, איף איטס מיי לאסט צ'אנס טו סיי איט... רוז טיילר" .................................................................................... "וואט?!" בחיי, דיוויד שור וראסל יכולים לתת שיעורים אחד לשני באיך להיות סדיסטים. לא שהם צריכים.
)
http://www.youtube.com/watch?v=Z8sWpJWdGZY
זה
מצחיק, ואכזרי.

ו
לדוקטור 7

פרופסור ריבר סונג
למה

והסוף, כשהוא קורא את מה שאיימי כתבה. זה היה ממש ממש עצוב. אבל ממש
והקטע שלהם בבניין ההוא, כשהוא עומד לקפוץ והיא מצטרפת אליו... זה היה כזה יו ג'אמפ איי ג'אמפ וזה היה כזה אע. הם באמת חמודים.
ובסוף רורי מת
למה הוא לא בן אלמוות כמו שהוא היה בשאר העונות?
(אבל, לפחות הוא חי חיים טובים ומלאים לפני המוות)
אמנם די מיציתי את איימי ורורי בתור קומפניונס, אבל גם אהבתי אותם, ועצוב שהסוף שלהם כזה. ומה. יקום מקביל, איבוד זכרון, לחיות בעבר מרוחק מהכל... רק מרת'ה חיה כמו שצריך

אני מקווה שקלרה הזאת תהיה מגניבה וטובה. ושהסיפור שלה לא יהיה מעיק. ושיהיה כיף. הלוואי שיהיה כיף! והרבה ריבר!

Sharon MD

New member
כן אני זוכרת את הפרק הזה ו-
לדוקטור

ראו שהיא באה לצלם את הסולן
איך התלהבתי XD
וואי כן, לגמרי. אהבתי את הקטע הזה והוא היה קורע ואני אוהבת את השיר והאוס ממש חמוד. אבל וילסון. ודי זה לא בסדררר למה כולם מתים בסדרות האלה

ו
על הדוקטור. והקטע של הקפיצה. 3/>

וזה באמת לא בסדר. איך שהוא אומר לאיימי שאם הוא ימות הוא יחזור, הוא תמיד חוזר... טוב זה די נכון
אבל לא הפעם. >:
ולפחות הם חיו חיים טובים ומתו כבר משיבה. אבל יש איזו תאוריה שאומרת שכמו שריבר אמרה לאיימי קודם את ה"הייד דה דמג'", אז המכתב הזה באפילוג לא היה נכון והיא רק כתבה את זה בשביל הדוקטור. ואולי היא ורורי לא חיו באושר. ואולי הם הגיעו לכלא של המלאכים והיו לבד... והיא ביקשה שיקברו אותם ביחד שהדוקטור לא ידע. אבל זה לא נכון, נכון?
אני לא רוצה להאמין שזה נכון. אם אנחנו לא יודעים מה קרה בדיוק לא עדיף לדמיין שכולם חיו באושר וזה? >:
גם אני חושבת שהם קצת מיצו, הם היו במשך שתי עונות וחצי וזה הקומפניונס הכי ארוכים שהיו להתחדשות אחת וגם באופן כללי בסדרה החדשה ויהיה מגניב לראות את מאט עם מלווים אחרים גם ולא רק איתם. אבל עדיין אהבתי אותם וזה באמת היה ממש עצוב איך שהסיפור שלהם נגמר. וזה לא בסדר בכ"כ הרבה רמות. למה כל הקומפניונס שאנשים *אוהבים* מקבלים סוף טרגי ורק מרת'ה חיה לה בכיף עם מיקי ביוניט?

ואעעע עוד שלושה ימיםםםם D: אני גם מקווה שקלרה תהיה מגניבה כמו שהיא הייתה בשני הפרקים האלה ושיהיה הרבה ריבר. ושלא יהיה שום דבר בין הדוקטור לקלרה מעבר לנשיקה ההיא בספיישל כי אחרת אני *מאוד* אתעצבן. הוא נשוי פור גאד סייק!!

shoham95

New member
זה לא נכון!

אם לא יודעים מה קרה תמיד עדיף לדמיין את הטוב ביותר
הם חיו באושר עד שמתו

שלושה ימים! יאיי! וכן שלא יהיה משהו בין קלרה לדוקטור
ושהיא לא תמות בכל פרק. אפילו שזה בטח מה שיקרה. אבל לא רוצה. זה יכול להיות סתם מעיק

למעלה