סכמ"ש

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

למה אני ערה עכשיו...

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
סרטון השבוע:
תמונת השבוע:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
סופ”ש מעולה ושבוע מקסים לכולם!

Ayelet 363

New member
מסכמת

משהו כיפי: שחקנית שהיא ניצבת (או בעלת תפקיד מאוד קטן) בסרט Much Ado About Nothing כתבה לי thanks for the follow (מה שדווקא גרם לי לתהות אם זו באמת היא, אבל עברתי על העוקבים שלה ואני מניחה שסיכוי טוב שזו אכן היא).
יכול להיות שהחלטתי סופית מה ללמוד ואיפה- אבל מהניסיון אני יודעת שאני נוטה לשנות את דעתי... אני חושבת שכדאי לילחכות שנה ולראות אם אני נשארת החלטית. גם עכשיו אני לא מאוד סגורה על זה, למרות שאני רוצה את זה יותר מאשר כל אופציה אחרת.
משהו מעצבן: ימים פתוחים באוניברסיטאות. בירושלים מאוד התרשמתי, בחיפה הייתה לי בעי הלהתרשם, ולא רק במובן של "להתרשם" מבחינת רושם טוב, אלא גם מהבחינה הרגילה, לקבל רושם כלשהו.

אמרו לי שיחזרו אליי בנוגע לבקשת עבודה שלי, וזה היה כבר לפני יותר מדיי זמן, אז אין סיכוי כל כך.
שיר טוב: Come What May
ספר טוב: התקדמתי טיפה עם המלט. בקושי.
סדרה טובה: באפי- ראיתי את הפרק הראשון לכבוד חגיגות ה-16 שנה לסדרה, קאסל, the lizzie bennet diaries. התחלתי דאונטון אבי- לא היה לי זמן מעבר לפרק הראשון, אבל אהבתי. שני הפרקים הראשונים של once upon a time- שגם רציתי להתקדם עוד אבל לא יצא לי... והשלמתי את החצי השני של הפרק הראשון של טין וולף שתחלתי לפני כמה זמן והפסקתי באמצע, וגם חיבבתי, אבל אמשיך עם הסדרה הזו רק כשאסיים את האחרות שהתחלתי, אני חושבת...
היום הכי הכי: שישי.
בילוי השבוע: ימים פתוחים.
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
ג'וס ווידון, בעיקר בגלל האניברסרי של באפי.
איך עבר עלי השבוע: נחמד.
תכניות לשבוע הבא: לנסוע לקניון לחפש עבודה, להמשיך עם הסדרות...

למעלה