סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

lions queen

New member
בעיקר מבחנים.. קצת סוסים :)

יצאנו להתאוורר קצת ביום שני לטיול די ארוך בשטח האדום והיפה כאן בתקופה הזו של השנה יש פה המון כלניות (פסטיבל דרום אדום למי שמכיר) ופשוט נהננו מכל רגע!
הדבר היחידי שהייתי מחליפה זה הסוסים, אם היינו יודעים שלכיוון הנופים ןהיופי זורם הטיול היינו לוקחים סוסים קצת יותר רגועים ולא זכר ירוק, ועוד 2 טמבלים :)
אבל עדיין זה היה פשוט מעולה

giri

New member
ראיתי תמונות של חברים מדרום אדום

עושה חשק!
אני עכשיו כידוע לך בצפון לבן... הרבה יותר מצ'עמם מהבחינה הזו

giri

New member
לא פייר!

אבל שנה הבאה אנחנו מתכננים ביקור מולדת בחורף, אז עוד חזון למועד.

jgut

New member
סוף סוף שבוע של רכיבות במגרש

עוד חודשיים מתחילה העונה שלנו. אז אנחנו צריכים להתחיל לעבוד.
השבוע יצא לי לעבוד עם דאנס בעיקר על מעגלים וספינים. היה טוב סה"כ.
בשישי רכבתי על דו במגרש והיא היתה נודניקית. היא לא רצתה להישאר על המעגל, גררה אל סוסים אחרים והתווכחה בלי סוף.
כמובן שבסוף סיימנו בטוב, אבל היא היתה מעצבנת. לפעמים אני לא מבינה למה אני כ"כ אוהבת אותה.

היום היינו בטיול כשאני רכבתי על דו. היה טיול סה"כ טוב. היה קטע אחד בעייתי עם אופנוערס שהפחיד בכוונה את הסוסים. טוב שדו היתה ראשונה כי הצלחתי לבלום אותה ממש מהר. היא גם נרגעה במיידי.
אני בזמן האחרון מסתובבת בתחושה שהמדינה שלנו הפכו למדינת ערסים. אפשר להגר לקנדה? שמעתי ששם יש בעיות אחרות.

giri

New member
מה ז"א, שום בעיות

הכסף מתגלגל ברחובות המרוצפים זהב, ואנשים כל הזמן סופר נחמדים

ובנימה טיפה יותר רצינית, גם פה יש ערסים, אם כי נדירים, ובדרך כלל את מודעת לערסיותם כשהם תחת השפעת אלכוהול (לא שזה יותר טוב משום בחינה...).
אחד הדברים שהם כן לחיוב באיזור פה, זה שלטייל זה מאד נעים, יש אטיקט טיולים נהדר. כמובן שהגריזלים לא חתומים עליו, אבל ערסים את לא תפגשי כ"כ בשטח.

jgut

New member
אמממ התכוונתי לכתוב

ששמעתי שאפילו הבעיות בקנדה יותר טובות :)

נ.ב. טיילתי בקנדה (בהרי הרוקי) בזמנו, באזור שהיו בו גריזלים. היו מקומות שהיו סגורים בגלל שהיו שם התקפות. זו היתה בדיוק עונת ההמלטות. יצא לנו לראות כמה פעמים אמא וגור או שניים, חוצים את הכביש. כמה שהם חמודים, ככה הם מסוכנים.

giri

New member
אכן כן

בואי נגיד שאני לא אמהר לעשות פה קמפינג שלא באתר מוסדר. מלחיץ משהו.
אני סקרנית - באילו איזורים ברוקיז טיילת? היית בסביבה שלנו גם? (באנף, לייק לואיז, ג'ספר, ולהבדיל קרואוז נסט פאס?)

jgut

New member
אני גרועה בשמות

אבל יצאנו מאזור וונקובר והסתכלתי עכשיו במפה וניראה לי שהגענו לאזור ג'ספר (נשמע לי מוכר). אני רואה שקלגרי לא מאוד רחוקה משם.

giri

New member
במונחים קנדיים היא לא רחוקה

אלו איזורים שאנחנו מטיילים בהם.
השנה בקיץ אנחנו מתכננים נסיעה (ברכב) לוונקובר וחזרה, בשני המעברים הגדולים.

fliperit

New member
שבוע מעניין מבחינה מקצועית...

כשהחלטתי ללמוד הדרכת רכיבה טיפולית ידעתי שזאת רק תחילת הדרך אל עבר טיפול בנוער/מבוגרים בעזרת סוסים. השבוע סוף סוף היו לי שתי טעימות אמיתיות של עבודה כזאת. בראשון היה לנו מפגש ראשון עם קבוצה של נוער בסיכון שיתחילו לבוא כל שבוע. אמנם הגיעו רק 3 נערים מתוך 11, אבל היה לי ממש כיף איתם וממש הרגשתי איך הלימודים נתנו לי כלים לעבודה שלא היו לי לפני שנתיים (עוד לא מספיק, אבל בדרך לשם). ביום שני הייתה הפעילות עם החבר'ה מההוסטל שסיפרתי עליה בהודעה אחרת...
המשך השבוע עבר עליי בלימודים למבחן בסטטיסטיקה (האמת? לא נורא כמו שזה נשמע..).
אתמול שוב עבדתי, 13 שיעורים רצופים... סיימתי את היום ג-מ-ו-ר-ה, אבל אני לא יכולה להגיד שלא נהנתי... התלמיד שלי שלומד כרגע בקורס מדריכי רכיבה טיפולית הפתיע אותי מאוד מאוד לטובה, כי נתתי לו לרכב על סוסה שחשבתי שתעשה לו את המוות אבל הוא הסתדר איתה ממש ממש יפה!

giri

New member
נשמע מאד מספק

כשהדברים מתחילים להתחבר ולזוז...

עדימ

New member
אז ניצלתי את מזג האוויר הנפלא שהיה אתמול

והיום!
ונסעתי למאמנת שלי לרכב!
הייתי אצלה אתמול.
הסוסה כבר ממש ממש דאבה בשלב מתקדם של ההריון! לדעתי זו הייתה הפעם האחרונה שרכבתי עליה לפני ההמלטה!
אחרי שעה וחצי של עבודה, לא קשה מדי עבור הסוסה, רק תזוזה בהליכה קצבית וקצת טרוט, פניות מעגלים וכו'.
בערך רבע שעה לפני שסיימנו, יצאנו אני והמאמנת שלי כל אחת על סוסה, אני על הדאבה והמאמנת שלי על סוסה אחרת, לטיול קצר בשדות של בית יצחק. בעיקר הליכה והנאה מהנוף.
ירדתי בסך הכל אחרי שעה וחצי של רכיבה גמורה משוחררת ורכה!
היה כייף אמיתי!
כשירדתי ראיתי שהמחשב שלי שהבאתי איתי סיים להעביר את כל התמונות והסרטונים מהפלאפון של המאמנת שלי מרכיבת היום הולדת ושאר חומר.
את התמונות מרכיבת היום הולדת העלתי עכשיו לפייס:) אז מי שחבר שלי יראה!
התמונות מדהימות אחת אחת!

עדימ

New member
ניסיתי להעלות פעמיים ותפוז מסרב בטענה שהתמונה

כבדה מדי.

יש רעיון?

giri

New member
להקטין את התמונה?

יש הרבה תוכנות שמקטינות תמונות...
תלוי מה יש לך על המחשב, אבל פייסבוק הקטין כבר את התמונות שהעלית אליו בטוח (המגבלה שלו יותר קטנה מתפוז) - את יכולה להוריד את התמונה מפייסבוק, לשמור אותה כקובץ נוסף ולהעלות לפה.

עדימ

New member
אנסה... בכל מקרה שיניתי את הגדרות האלבום

לציבורי כך שאת רשאית לראות:)

למעלה