סכמ"ש~

L e i a

New member
סכמ"ש~

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו חדש:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
סדרת השבוע:
בילוי השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:

בונוס: קיץ או חורף?

עונה

משהו מעצבן: חובות
משהו מצחיק:
יש לי 2 סירטונים באדיבות יוטיוב שהצחיקו אותי היום

הריאשון זה פארודיה עם השימוש הכי טוב במוזיקת רקע ל'סטאר וורז' שכוללת ספויילרים חמורים אז לא להיכנס למי שלא ראה
(כך גם אני הרגשתי בקטע הזה חחח) http://www.youtube.com/watch?v=x9g2DBk_OXA

וסירטון פארודי ל'דימדומים' שקושרתי אליו מהפייס http://www.youtube.com/watch?v=sI82GC_zDgE
הפקה יפה ומושקעת בסך הכל

סרט השבוע: 'פסיכו' איזה סרט חובה מוזיקת הרקע עושה אותו לכ"כ טוב שלא נדבר על הבימוי האדיר ואנתוני פרקינס שחקן כ"כ טוב
שיר השבוע: הכל http://youtu.be/bg1QqydUaXk
סדרת השבוע: מחפשת סדרות קוריאניות להתמכר אליהן יש המלצות? 'בויז אוור פלוורז' נרשם תודה.
תוכניות לשבוע הבא: לחזור לחיפושי עבודה

בונוס: קיץ או חורף? בטח שקיץ אחרי החורף הזה.

התמונה, בקטע הומוריסטי כמובן.

L e i a

New member
עוד סדרות

your'e beautiful מעולה ושמעתי שcoffee prince וסיקרט גארדן גם ממש מוצלחות אבל לא הספקתי להגיע אליהן בעצמי.

אם את מעוניינת בדרמות יפניות יש לי הרבה יותר המלצות.

תודה

דרמות לא ממש נשמע קוסם בשבילי כרגע, בא לי על קומדיות ולצחוק!
יכולה להמליץ אני אשמור זאת לעתיד.

L e i a

New member

דרמות זה השם שהם קוראים לכל הסדרות שלהם (סדרות מצולמות, להבדיל מריאליטי וכאלה). למשל מה שראית ומה שהמלצתי לך זה kdrama, זה לא אמור שהז'אנר הוא דרמה. שכחתי שזה לא בדיוק מידע נפוץ.

בקיצור, ממש כדי לך לנסות את Nobuta wo produce, by boss my hero, ו-gokusen (זה מה שיש לי בשלוף. אני הופכת לסנילית).

לא ידעתי. תודה על המידע

וה- K מסמל קוריאני נכון?
כמו K-POP
ונגיד J מסמל JAPAN
זה מה שהבנתי מערוץ הקוריאני היחיד שהממיר שלי קולט

The LadyKiller

New member
עונה

משהו כיפי: עבר מהר
משהו מעצבן: הצפה במכון כושר. לא רקדתי זומבה כבר שבועיים:(
משהו מצחיק: אף פעם לא זוכרת..
משהו חדש: נעליים. כן, שוב
סרט השבוע: ארוחת בוקר בטיפאני
שיר השבוע:ho hey
סדרת השבוע:האוס. וצווארון לבן. כי מאט בומר
בילוי השבוע: הופעה של המג'יקל אתמול. אדירים. ועוד מעט לקפה נגה
תוכניות לשבוע הבא:שלא יהיו תכניות. רק לעשות כושר, לעבוד וללמוד. חיים חברתיים זה לחלשים.בחיי.נשבעת.מתי נכנסת משכורת? אני רוצה לקנות נעליים

בונוס: קיץ או חורף? קיץ! שיחזור הקיץ

חייבת לשתף

בדיוק ראיתי אתמול קליפ ממש יפה עם השיר הזה ברקע-
http://www.youtube.com/watch?v=iQNMX-xn5_Y

אודרי הפבורן ממש אוהבת אותה, רוב הסרטים שבהם השתתפה כיפיים כאילו ומעודדים מצב רוח.

אילו נעליים קנית? אני גם אחת עם הרבה זוגות הגיע הזמן לעשות סדר.
פעם נשאלתי ע"י מכר כמה זוגות נעליים יש ברשותי, הוא נענה בתשובה שלאחר מכן כולם מסביבנו צחקו
אני לא יודעת אבל מהש בטוח שזוג נעלי ספורט יש רק אחד.

כל הכבוד על ההתמסרות לזומבה!
ניסיתי כל מיני תחומים ריצה, קניתי משקולות,אירובי בעזרת מכשיר הדיוידי הדבר ביחיד שמתמידה תנוחות היוגה שלמדתי מסירטונים ביוטיוב.
הרבה יותר קל להיות פדלאה

ומה את לומדת? שנכיר אותך יותר טוב. שיהיה לך בהצלחה!

טעות שלי לגבי הקליפ,

שמעתי איפשהו את השיר הזה ברקע אבל שכחתי איפה
לא מהקליפ של הלהקה בטוח

The LadyKiller

New member
בוקר טובבב:)

אודרי הפבורן מדהימה. אני עכשיו מסיימת לראות את גברתי הנאווה ואני מתאהבת בה יותר ויותר בכל סצנה. אין ספק שאני אמשיך לראות סרטים שלה. לא מאמינה שרצו ללהק את מרלין מונרו לארוחת בוקר בטיפאני. ברור שהיא מדהימה לכל הרמות, אבל היכולת של אודרי לשחק את המשוגעת מדהימה.
זרקתי שבוע שעבר קרוב ל7 זוגות אם אני לא טועה, ועדיין יש לי מדף שלם ועוד 3 מגירות של נעליים, והיד עוד נטויה. מחלה שלי. אני מייד מצלמת לך את הנעליים ומעלה לכאן, תמיד טוב שיש מי שמעריכה את היכולת למצוא זוג טוב.!
ללא ספק יותר קל להיות פדלאה, שזה מה שאני בחודש האחרון. ירדתי קרוב ל10 קילו ועכשיו אני מעלה אותם אחד אחריי השני, איבדתי את המוטיבציה שלי איפשהו בדרך
אבל זומבה זו אהבה גדולה. כדאי לך לנסות. מאיפה את בארץ?
אני לומדת הנהלת חשבונות. אני ממש קרובה לסיום, אני ניגשת למבחן בסוף פברואר והתחלתי לעמול על פרוייקט הגמר שלי, שאותו אגיש מתישהו במרץ.
צריך לעשות עוד איזה שאלון הכרות כמו שעשינו כשפתחנו את הפורום, אני רוצה להכיר את כולכם יותר לעומק

The LadyKiller

New member
והנעליים

הזוג החדש אלו המגפונים. השניים מימין. יש להם עקב פלטפורמה קטנטן. התחלטתי לא להיות חולת נפש ולצלם גם מפרופיל

אני ממש אוהבת את כולן!

עד לפני כחצי שנה גם הלכתי כל הזמן רק על עקבים, אבל התעצלתי

שאלון היכרות נוסף נשמע מצויין! וצריך להביא לפה עוד אנשים

אודרי הפבורן היא מלכה ואין ספק שהיא עשתה את התפקיד
את מרילין אני גם אוהבת יש איזה משהו מקסים בחוסר היכולת שלה לשחק ולשנות הבעות פנים היא כמעט תמיד עם אותה הבעת פנים מופתעת וחסרת תזוזה אולי היא כן היתה שחקנית טובה

אני מאיזור חיפה, ואין שום מצב שאתחיל איזה משהו בקרוב אולי כשאמצע עבודה.

כל הכבוד! אני שמחה לשמוע שיש לך שאיפות לעתיד, שאינך מתכוונת להשאר תמיד באותו המצב.

The LadyKiller

New member
תודה רבה יקירה,

הן מפעל חיי

אני לא כל הזמן על עקבים, כי כואב, אבל אני כן עובדת על להעשיר את כמות הפלטפורמות שיש לי. הן נוחות ונראות פשוט יותר יפה.
מה הכיוון שלך לעבודה?

שירות/מכירות

עבדתי בחברת תקשורת לפני, התקבלתי לטלמרקטינג אבל אני לא רוצה והתנאים שם לא היו מזהירים במיוחד.

זה שאלה של תלוי למה מיתרגלים, שמעתי על בחורות גם שיותר נוח להן עקב ולא יכולות ללכת על פלטפורמה.
גם בהתחלה הלכתי על פלטפורמות ועברתי לעקב שנעשה יותר דק עם הזמן קראת גם איפשהו שזה עדיף ללכת בשביל הגב על גבוה מאשר על עקב חתולי נמוך (קיטן ) מעניין אם זה נכון.
באותו עניין, אני מכירה אישה בת 80+ שתהיה בריאה שהראתה לי פעם את כפות הרגליים שלה, והיו לה כפות רגליים של בלרינה כלומר ממש פגועות מהליכה על נעלי עקב כל חייה.
לפני כמה חודשים נפלתי ועדיין הקרסול שלי קצת נפוח וכואב לי לסובב אותו יש לי מן טראומה כזאת מלפול עוד פעם אני מקווה שזה יעבור עם הזמן בקרוב.

למעלה