השבוע שלי
שבוע קשה וסוער עבר על כוחותי בחווה.
ביום רביעי עשיתי שיעור - יצא לי להחמיץ שני שיעורים בחודש שעבר ואני צריכה להשלים. השיעור היה קשה אבל טוב, אבל יצאתי מכל הערב ההוא בתחושת ייאוש עמוקה מכל הרכיבה. מצאתי את עצמי תוהה למה בעצם אני מתעסקת בזה כשאני כל כך לא מוכשרת בזה, והכל בא לי כ"כ בקושי, וממילא אף פעם לא אהיה ממש רוכבת טובה כמו המקצוענים, ובקיצור פשוט נכנסתי לסרט רע. זה קשור קצת לכמה הערות תמימות אבל חסרות טאקט שהמאמנת שלי העירה, וקצת למצברוח הכללי שהגעתי איתו לחווה באותו יום. בשורה התחתונה, למרות שרכבתי נהדר, אולי הכי טוב עד כה, יצאתי מדוכאת מהחווה.
היום הגעתי לשיעור באיחור מזוויע. גם התעכבתי בעבודה וגם היו פקקים. מזל שהמאמנת שלי גמישה ויש לנו תיאום ספציפי לגבי האיחורים שלי בימי עבודה.
כשהגעתי לחווה ציפתה לי הפתעה נעימה - המאמנת העלתה את אחת הרוכבות המתקדמות בחווה על צ'ואי והם קפצו קצת. אז כשהגעתי לחווה הוא עמד מאוכף (עם חגורת בטן רפויה) ומחומם, עטוף בקולר, וחיכה לי. ואיך שעליתי הוא היה נינוח כל כך, שהצלחתי תוך שני צעדים בערך להביא אותו לתוך הקשר, וכל העבודה היתה רכה ומדהימה ונעימה. פשוט הפתעה נהדרת אחרי כל הלחץ של האיחור.
קפצנו - לראשונה מזה די הרבה זמן - והיה פשוט מצויין. הרגשתי את ההבדל העצום שחל בישיבה שלי בעקבות התקופה האחרונה שבה מאד התעמקתי בזה. צ'ואי היה רך ונינוח והצלחתי להשאיר אותו כזה למרות הנטיה שלו קצת להתלהב מהמכשולים. כל פעם שהוא קצת התלהב או קפץ קפיצות ענק (מעל מכשולים בינוניים למדי...) הצלחתי לשמור על שיווי משקל, או לחזור אליו תוך צעד אחרי המכשול. יצאתי מהשיעור בתחושה של חוויה מתקנת וחזרתי הביתה מחייכת (גם אם טיפה תפוסה). אחרי הבעסה של יום רביעי, היום אחרי השיעור שוב נמלאתי בטחון וניערתי את האבק מהשאיפה להתחרות בקיץ הקרוב.
עוד משאלה קטנה שאני מתחילה להשתעשע בה היא להגיע הקיץ לאחד מסשני האימונים בספרוס מדואוז. לא סביר שאי פעם אגיע להתחרות שם (בטח לא כשפרזול סטדים עולה 240 דולר...) אבל להתאמן שם יהיה מגניב למדי.