שבוע קצת מבאס
ביום שישי הלכתי לחווה בתקווה שאצליח לרכב. לא היה משהו. אפילו בטו פוינט, הטלטלה עצמה הכאיבה לי נורא ובסוף ירדתי והמאמנת שלי עלתה לזמן מה.
בשבת וראשון נתתי לעצמי זמן מנוחה, ואז בשני באתי שוב ואפילו הצלחתי לעשות טרוט קימה וקצת קנטר בטו פוינט. אמה מה, צ'ואי היה מאד, מאד פרש, והמגרש היה עמוס מכדי לעשות לו לונג' (עשו שם שיעור קפיצות) ובקיצור נאלצתי לעלות כמו שהוא, ובאיזשהו שלב הוא החליט לעשות שמח, ולא יכולתי לשבת אחורה כי נו, עצם הזנב, ופשוט עפתי בכוח רב על הקיר של המגרש ואז לרצפה מול צ'ואי. כל הכבוד לא שהוא לא דרך עלי. היתה נפילה די גרועה וכמובן שחטפתי עוד מכה רצינית באותו המקום. בשביל שלא יהיה משעמם חטפתי גם מכה טובה בראש ועברו עלי יומיים של כאבי ראש לא נעימים בכלל. כל השבוע הייתי מאד תפוסה ומקושטת בסימנים צבעוניים בכתף, בירך ובתחת כמובן. אתמול שוב הגעתי לרכב, לשמחתי היה די פנוי אז הרצתי אותו חופשי בזירה איזו רבע שעה לפני הרכיבה והוא היה בסדר, אבל שוב מאד כאב לי ולא הצלחתי לעשות טרוט ליותר מסיבוב שניים - אפילו בטו פוינט. רוב הרכיבה היתה הליכה ותרגילי גמישות (שהוא ממש שונא).
אוף!
הדבר הנחמד היחיד שהיה בהקשר של סוסים היה סייל בוקסינג דיי (זה מין יום שישי השחור של קנדה) בחנות הציוד, שבו השלמתי כמה פריטים נחוצים, וגם קניתי למאמנת שלי כפפות במתנה לכריסמס ולשמחתי קלעתי בדיוק למידה שלה.