סכמ"ש

giri

New member
סכמ"ש

או כמו שהכריזה כרגע המנכ"לית מהמטבחון -
hey, it's FRIDAY!

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

kenz

New member
אני אני אני אני !!!!

השבוע? למי אכפת?
אתמול קיבלתי קליר מהרופאה, והיום רכבתי.
סליחה... עליתי על הסוס, עשיתי הליכה, הרבה הליכה, ואז עשיתי קצת טרוט וגיליתי שמלבד שרירי רגליים, אני צריכה משהו שיחזיק את מה שכרגע גדול, קופץ, וגרם לי לרדת אחרי 20 דקות כדי למלא את תפקידו בלהאכיל את הקטנה... אני עדיין לא קלטתי איך מסדרים את עניין ההאכלה, מזל שהסוס קיבל זאת בהבנה :)

למי אפכת, איזה כיף היה לי באוכף? ועם הקטנה בעגלה ליד המגרש, ועם הכלבים שהיו כל כך מאושרים לצאת קצת מהבית... והבעל (שהלך לשטוף את הרכב, רק כדי שהכלבים יטנפו אותו שוב אח"כ...).
והיה מז"א מושלם.

אחחחח... איזה יום :)

ובלי קשר, שבוע שעבר תפוזינה התחילה לחייך... והשבוע היו לנו הרבה חיוכים, מה שבחלט מקל על התעוררות באמצע הלילה :)

jgut

New member
ניראה לי שאני הופכת לרוכבת טיולים

אלה שרוכבים רק בסופי השבוע...

אז מה היה לנו השבוע?
גשם. מגרש מוצף. גשם. עבודה. שוב מגרש מוצף.
כך יצא שרכבתי רק בסופ"ש. אין יותר מידי מה לספר.
הדבר היחידי הנחמד, זה שיצאנו שוב עם סוס צעיר שנאלץ לראשונה לפגוש נחל וים (או בכלל תנאי שטח שאינם מגרש). זה נחמד לראות את תהליך הלמידה שלהם. הם קצת חסרי בטחון בהתחלה, אחרכך הם תופסים בטחון מהרוכב והסוסים הבוגרים. אחרי כמה זמן הם כבר יוזמים לבד את הכניסה למים.

ואחרי הפרשה של שבוע שעבר, אני גאה לומר שהכלבלב שלי למד לחצות את הנחל בכוחות עצמו. זה מלווה בשמחת יתר, אחרי שהוא עובר הוא רץ כמה מעגלים בפול גלופ!

giri

New member

כל הכבוד לו! אני מבינה איך הוא מרגיש, גם אני מאד מרוצה מעצמי כשאני מתגברת על פחד...

giri

New member
השבוע שלי

ביום שני השותפה שלי (שוב) הבריזה, אבל לשמחתי המאמנת ביקשה מאחת הרוכבות היותר טובות בחווה להוציא אותו לרכיבה. ביום שלישי הוא היה נהדר אחריה... ביום רביעי טיפה פחות נהדר (טוב, ידעתי כבר לפני כן שהיא רוכבת יותר טובה ממני
) אבל עדיין מצויין.
ביום שישי היה לי שיעור, והמאמנת שלי אמרה שהיא רוצה שנקפוץ גבוה ורחב, כי צ'ואי שונא עבודת קרקע כמו שעשינו בחודש האחרון, והוא אוהב יותר לקפוץ, ובעצם אלכס (השותפה) לא קפצה כל החודש, ולדעתה הרכיבה ביום שני עשתה לו טוב בעיקר כי הן קפצו. אז קפצנו. היה נפלא. הרגשתי איך באמת השינוי בישיבה עשה את שלו - יכולתי להיות כל כך רכה איתו בתנועה אל המכשולים, והוא בתמורה היה משוחרר ומדהים, ועשה צעדי קנטר עצומים ומלאי אנרגיה אבל בקצב מאד נינוח. זה היה מטורף.
גולת הכותרת של הערב היתה מכשול טריפל בר רחב וגבוה, לא הקפיצה הכי גבוהה שעשיתי אבל בהחלט אחת מהגדולות בגלל הרוחב של המכשול. היה מדהים.
בתנאי תאורה כאלה ועם מצלמת נייד לא היה מה לבקש צילום של הקפיצה אבל הצטלמתי עם המכשול למזכרת

למעלה