סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
קראתי והבאתי ציטוטים (גם אם לא קישורים)

לא נראה לי שמישהו ניסה להגדיר בינוניות כמצויינות. אבל בהחלט היתה טענה שמותר לאדם להסתפק ברכיבה כתחביב, ואתה שפכת על הטענה הזו קיתונות של לעג. ומכאן התגובות שקיבלת, שעליהן השתוממת.

האם אני חושבת שמישהו הרוויח ביושר את הלעג שלך...
אני חושבת שהלעג שלך הוא מטבע זול שמפוזר בנדיבות.
אני חושבת שאצלי אנשים צריכים לעשות הרבה מאד בשביל להרויח ביושר את הלעג שלי, וגם זה לא כשהם אומרים בצורה ברורה שהם לא מחפשים להגיע לרמה מקצועית בתחום שלי.
אבל אני ואתה כל כך שונים בגישה שלנו לדיונים בפורום (לפעמים אני תוהה איך אתה מתדיין במציאות) שדי ברור שהשאלה שלך רטורית, ושאתה יודע מראש שאשיב עליה בשלילה.

הורסמאן

New member
הבאת ציטוטים

מההודעה שאחרי,
לא מההודעה שלפני.

אבל לשם הויכוח,

"כאילו רכיבה", "שואף למתחת לבינוניות"

מה לא מדיוק?

כן וגם זה רטורי.

לילה טוב

jgut

New member
אני רוצה להגיד איך הדברים נראים לי

כשאני קוראת את ההודעה. כמובן בצורה הסובייקטיבית שלי (אין לי מושג איך אחרים קוראים אותה).

הרבה פעמים יש *הדרך* שבה דברים נאמרים חשובה לא פחות מ*מה* שנאמר.
לומר למישהו שהוא רוכב גרוע, לא עוזר לו. בטח לא כאשר המטרה שלו אינה להפוך למדריך\מאמן.
אני בטוחה שהוא יודע שהוא רוכב מתחיל ומה המשמעות של כך.
זה קצת מזכיר לי שאנשים מעירים לאחרים על כך שהם שמנים. הם לא יודעים שהם שמנים? הם לא יודעים שהם יכולים לעשות דיאטה? אולי טוב להם להיות שמנים? ההערות האלה רק מעיקות ופוגעות.

אנשים חדשים בענף הסוסים עדיין לא יודעים איך הדברים פועלים. כמו שלסוס צריך לתת את הזמן ללמוד את הדברים ולהפנים אותם. כך גם לאנשים. מגיע מישהו חדש, אין טעם שהוא ישמע כמה הוא לא יודע, הוא יגלה זאת לבד במשך הזמן. זה חלק מתהליך הלמידה.
להערכתי חלק מהכיף, זה הלמידה לבד והקליטה של מה שקורה מסביב.
לך יש הרבה ידע, אתה משתף אותנו וזה מעולה. בן אדם חדש בתחום יתקשה להתמודד עם כמות הידע הזאת. זה יציף אותו ויבלבל אותו. בנוסף ההערות על כך שהוא לא טוב, עלולות להוריד מוטיבציה ולא לעלות אותה.

אתה יודע שאני מאוד מעריכה את דעתך ומתייעצת איתך רבות. אני אנצל הזדמנות זו להודות לך על כך. ההצעה לקחת יותר שיעורים בשבוע היא טובה, אבל לדעתי פירשו אותה קצת אחרת בגלל הודעות אחרות שכתבת.

הורסמאן

New member
באמת נראה לך

שהטווס כל כך עדין שצריך ליפות בשבילו את האמת?

אני מעריך את הערכה שלך, אבל היא קצת מיותרת, זה בסך הכל תוצאה של גיל. אם כי פעם זה היה גם כישרון.

jgut

New member
אני לא מכירה אותו

אז אני יוצאת מנקודת הנחה שהוא איפשהו באמצע מבחינת עדינות.

giri

New member
גם כאלה יש

אני מזדהה.
אתה לוקח את זה ברוח הנכונה

horses care

New member
ברוכים הנמצאים

חדשה בפורום!
שלום לכולם, קוראת פה כבר זמן מה והחלטתי להצטרף!
בעברי סוסנית במשרה מלאה, רוכבת ומתחרה דרסג' וקפיצות, בהווה אמא לשני ילדים עם פחות זמן לסוסים, ובעלים גאים של סוסה מגזע דייניש וורמבלאד.
גרה בדנמרק כבר שנים רבות (בעלי דני, מה לעשות לא כולם מושלמים! חחחח).
זהו מקווה להשתלב כאן, מתגעגעת להווית החיים הסוסית, וגם לישראל!
תקבלו אותי יפה חבר'ה

giri

New member
ברוכה הבאה!

ספרי קצת, איך ענף הסוסים בדנמרק?
גם בעלך בסוסים?
וכמה בעצם קר אצלכם? (אני באלברטה, לא מפחידים אותי בקלות
)

למעלה