השבוע שלי (עוד לא נגמר)
יצא שהחמצתי כמה רכיבות לאחרונה, והחלטתי להשלים את הפער. מצטרפת לזה העובדה שהשיעור לפני שבועיים היה גרוע במיוחד מבחינת היציבה שלי והידיים, ופשוט הרגשתי שאני צריכה לעבוד והרבה. אז השבוע השחלתי רכיבה נוספת, מה שסתם אותו לגמרי כמובן.
הרכיבה בשלישי היתה בסדר ותו לא, יצאתי ממנה קצת שפופה ונחושה לנצל את השיעור ברביעי לתיקונים. כמו כן שרפתי בערך חצי שעה על קרצוף האוכף מאיזה חומר דביק ומוזר שהיה מרוח על החלק הקדמי של הכנפיים שלו. לא הצלחתי להבין איך ג'יפה כזו הספיקה להתאסף ביום אחד (בכל זאת רכבתי בראשון) ותירגלתי את אוסף הקללות הרב לשוני שלי.
ביום רביעי גיליתי מה היתה הג'יפה. המאמנת שלי ידעה - השותפה שלי, מסתבר, קנתה איזה תכשיר שמורחים על האוכף כדי שיחספס אותו וישפר את ההיצמדות לאוכף. וואט דה פאק. אלף, לא ברור לי בשביל מה זה נחוץ. בית, מה היא עושה כזה דבר בלי לדבר עם אף אחד. וגימל, מה היא משאירה לי את הג'יפה הזו לנקות אחריה. אם היא רוצה להדבק לאוכף, שתקנה פול צ'אפס מזמש. אתם לא רוצים לראות איך העור נראה אחרי שניקיתי את זה (וזה עוד כשניקיתי את זה לאט ובסבלנות עם ספוג רך כדי לא לפגוע בעור).
כמה הערות קטנות של המאמנת בתחילת הרכיבה הכניסו אותי ואת צ'ואי ישר למסגרת מצויינת, מה שגרם לי לתהות למה רכבתי כל כך גרוע קודם. היה שיעור טוב וארוך, סיימתי אותו מפורקת לגורמים.
אתמול הגעתי לרכיבה נוספת, והכל היה טוב - אפילו הצלחתי ליישם את ההערות מהשיעור הקודם והיתה זרימה טובה - אבל איך שעברתי לקאנטר כל הגוף שלי צעק הצילו. חשוב לציין שלצ'ואי יש קאנטר די גדול, כך שאם אתה ממש תפוס זה מפרק אותך יפה. אחרי כמה נסיונות הרגשתי כמו סמרטוט ובקושי סחבתי את עצמי באוכף, אז קיצרתי את הרכיבה.
היום מנוחה... הללויה. מחר שיעור נוסף, אני מקווה שהגוף שלי יעריך את יום החופש שלו ולא יעשה בעיות