קרן אשמה
סתם, הילדה היא בת של חברה טובה שלי וביקשה שאבוא לשמור על הילדים שלה בשישי בערב (חוץ מהילדה בת 12 יש לה עוד שנים בני 3 ושנה וחצי) בעיקרון הילדה בת ה-12 שומרת עליהם אבל אני שם בתור גיבוי. היא שאלה אותי מזמן אם אני יכולה ואמרתי לה שכן, לפני שהחלטתי שאני רוצה ללכת להופעה של קרן. עכשיו באופן עקרוני זה לא אמור להתנגש כי ההופעה במוצ"ש והבייביסיטר בשישי אבל אם אני לא מצמצמת פערים לכיוון המרכז כבר ביום שישי, אני מגיעה לירושלים בשבת בשעה די מאוחרת אחרי טיול שנתי ברחבי הארץ החל מהשעה 4. לא כל כך כיף, אבל בשביל קרן אני מוכנה לעשות טיולים.
בכל אופן לפני כמה ימים אמרתי לחברה שלי בצחוק שאני מבטלת אותה כי יש קרן. והיום הילדה התקשרה לוודא שאני מגיעה, אמרתי לה שלא תדאג ושאני באה. היא נורא שמחה ועשתה תיכנונים לבילוי משותף של שתינו לכל היום
היא נורא חיכתה לזה. היא תמיד חיבבה אותי נורא מסיבה לא מובנת בכלל ואמרה לאמא שלה שאני כמו אחות גדולה בשבילה.
מקודם חברה שלי התקשרה ושאלה אם אני הולכת להופעה של קרן ועניתי לה שכן. היא אמרה שיש מי שתהיה עם הילדים במקומי אם אני מעדיפה לא לבוא בשישי. אמרתי לה שאם זה לא דופק לה ברז אני אשמח כי לא ממש בא לי להגיע במוצ"ש לירושלים באפיסת כוחות אחרי טיול מיותר של איזה 4 שעות בדרכים. הבטחתי לילדה שאני אבוא אליהם ביום ראשון ואז אוכל גם להיות איתה ולא רק לשמור עליהם אז אהיה פנויה יותר לשמוע את כל החפירות ג'סטין ביבר שלה
אבל היא נורא התאכזבה