סכמ"ש

I מ י ר ב I

New member

וואי,וואי

סכמ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבוע שלי(לא של קרן)- סטטוס השבוע של קרן- משהו שעשה לי את השבוע- משהו שקצת ביאס אותי השבוע- משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- משהו למישהו שאני מאוד אוהב- דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- מאכל השבוע - הוספתי קצת דברים חח שאני אחזור לביתי אני אמלא את הסכמ"ש ואני מתחיל להתמכר לפורום הזה

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת...

מסכן יוסי
שיר השבוע שלי(של קרן)-שמעון השכן מהמופע 2 פסנתרים,עם סולו פסנתר באמצע.אני אוהבת אותו מפעם לפעם... שיר השבוע שלי(לא של קרן)-Pray-Take That סטטוס השבוע של קרן-חג אהבה שמח אהובים! משהו שעשה לי את השבוע-מבחן שהלך מצוין משהו שקצת ביאס אותי השבוע-חורף משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-הופעה אה אה אה וחתונה לבן דוד משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
לבלקפילד דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע-התקשרו אליי מהרשות הפלסטינית...059 מאכל השבוע -סלט טונה

אנחנו בדרך כלל לא מתחילים כזה מוקדם

להבא,להשתדל להתחיל סכמש מחמישי בערב או עדיף שישי בוקרר.. חחח... מזל טוב מירבי...

YosiKdsh

New member
זה לא מצחיק חח אני באמת מסכן

עד שקיבלתי תפקיד בעל משמעות ואחריות לוקחים לי אותו שבוע אחרי שבוע חחח, שבוע הבא אני מפרסם סכמ"ש ביום חמישי!

YosiKdsh

New member
אופס, באתי לכתוב שלישי ובטעות כתבתי חמישי..

קיצור אני פותח סכמ"ש בשני!!

הפעם זו לא אשמתך אז אנחנו סולחים

זה מצחיק איך גם מירב וגם אני ישר חשבנו עליך

מסכמ'ש..

שיר השבוע שלי(של קרן)-זאת שבמקומי,שיהיה לנו בית,כל היתר חולף..כולם מההופעה שיר השבוע שלי(לא של קרן)-וואו..האלבום של:לירן דנינו,אתי ביטון,שירים שבדים כמו-אופוריהההההההההההההה סטטוס השבוע של קרן-התמונה שהעלתה לפייסבוק עם זהבה משהו שעשה לי את השבוע-הרבה דברים טובים..טפו טפו משהו שקצת ביאס אותי השבוע-אין ברוך השם משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-הקורס,וההופעה של קרן,בידיוק שבוע בא! משהו למישהו שאני מאוד אוהב-חיבוק למירב,כי היא חברת אמת.ננועדידי שאוטוטו יולדת,והעלתה תמונות מדהימות לפייסבוק עם בוטןן דבר חדש שקניתם\\קיבלתם השבוע-דיסקים,כפקפים,בושם קנו לי... מאכל השבוע -פיצה,חאצ'פארו,ועוד מאכל גרוזיני שאוכל הערב..יש יומהולדת 50 לאבא...גיל מפחיד

מסכמ'שת

שיר השבוע שלי(של קרן)-כל השירים שלה.. הפעם לא בא לי לומר שיר ספציפי שלה
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-"פומה פומה" יהודה פוליקר
סטטוס השבוע של קרן-הסטטוס מהיום : "בוקר טוב, קפוא ורטוב. תזכורת לצפוניים - מחר אני מגיעה לשתי הופעות בחמדת ימים. יש סיכויי לשלג ! חיבוקים..:)" משהו שעשה לי את השבוע-מוזיקה. משהו שקצת ביאס אותי השבוע-חורף משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-וואלה לא יודעת.. משהו למישהו שאני מאוד אוהבת-
ו
לכל הפורום ולקרן
דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע-השבוע לא קניתי או קבלתי שום דבר. אבל שבוע שעבר קניתי אתת ה3 האלבומים של קרן.. נהנת מכל שנייה .ומצטערת שלא קניתי כבר מזמן את האלבומים שלה. מאכל השבוע -שקשוקה
סופ'ש מהנה לכולם!

סכמ"ש וזה...

שיר השבוע שלי (של קרן)- היו הרבה! מה שבאמת, רצה הביתה, זאת שבמקומי, אם אלה החיים, מבול... שיר השבוע שלי (לא של קרן)- במקום לכתוב 100 שירים אני אצמצם את זה לשירים של אדל ושל עילי בוטנר וילדי החוץ
משהו שעשה לי את השבוע- אין משהו... משהו שקצת ביאס אותי השבוע- פסיכומטרי כרגיל
זה נורא! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- חתונה של בת דודה שלי (זו החתונה הראשונה של מישהו באמת קשור אלי... עד עכשיו היו רק של בני דודים שניים ואת חלקם אפילו לא הכרתי...חחח) משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
לכל הפורום ולקרן
כי תכלס, אין על שוקולד... ולמה שאני אשמין לבד? תשמינו ביחד איתי
(וקרן בכלל... הרי היא החליטה שהיא "גוש מים" לא? אז צריך לאזן את זה עם משהו...)
דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- לא היה... מאכל השבוע- טובלרון שלצערי (ולשמחתי) נגמר אתמול

למעלה