סכמ"ש :)

cockta

New member
סכמ"ש :)

טוב, עקרונית, רציתי שהסכמ"ש יהיה פינה קבועה, אבל שכחתי להעלות וכל פעם תפסתי את עצמי אחרי ואמרתי:" שיו שכחתי, טוב! שישי הבא!" אז יאללה, חוזרת לסכמ"ש! כל יום שישי קבוע!
(ואני מתנצלת אם זה מאוחר טיפה אם יש בנות ששומרות שבת, הגעתי מאוחר הביתה, מבקשת את סליחתכן!
)
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שקרה השבוע:
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע):
תוכנית/ סרט/ ספר השבוע:
משהו/ מישהו מצחיק השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
לק השבוע: (לא בהכרח חייב להיות לק שמרחתן, אלא יכול להיות סתם לק שאתן ממש רוצות, מזמינות בקרוב/ הזמנתן ובדרך אליכן וממש בא לכן שיגיע, או לק שגרף מלא מחמאות השבוע, בקיצור, לק שווה במיוחד) שבת שלום לכולן ושיהיה שבוע הבא טוב!

noash5

New member
מסכמ"שת אחרי זמן רב שלא הגבתי פה על משו רציני

התחילה תקופת מבחנים וזה..=\
משהו טוב שקרה השבוע: השבוע האחרון של סמסטר א' בשנה א'.. לא להאמין איך שהזמן טס.
משהו מבאס שקרה השבוע: חיפשתי מגפיים במאה חנויות ולא הצלחתי למצוא כלום.
שיר השבוע: לא בדיוק עונה להגדרה אבל שמעתי היום את הגרסה הישראלי לטיטניק בביצועו של יהודה לוי.. לא האמנתי שאפשר להרוס שיר כ"כ יפה...
תוכנית/סרט/ספר השבוע: THE VOICE התמכרתיייי
משהו מצחיק השבוע: "איזה אחד הציע לצימוק,תאנה ושזיף לצאת.הם לא הסכימו - סתם פירות יבשים"
תוכניות לסופ"ש: שבת חתן של הבנדוד ההורס שלי וחרישה מטורפת למבחן בהתפתחות סנסומוטוריתתתתת.
לק השבוע: essie shine of the times שהגיע אליי לפני יומיים והוא כ"כ יפה! אני כל פעם מסתכלת עליו ואומרת איזה מזל שקניתי אותו למרות התלבטויות המחיר.. הוא שווה כל שקל! (לא התמונה הכי מוצלחת שלו..)

thenoa

New member
סיכום שבוע מטורף

משהו טוב שקרה השבוע: הדבר הכי חיובי שאני יכולה לחשוב עליו זה שהבדיקות דם שלי יצאו טוב
משהו מבאס שקרה השבוע: אני וחבר שלי נפרדנו אחרי 5 חודשים. אני ממש עצובה
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): Gravity של ג'ון מאייר.
תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: ספר - Style של לורן קונרד.
משהו/ מישהו מצחיק השבוע: ראיתי תכנית של עדי אשכנזי! :) תוכניות לסופ"ש: יוצאת לאכול עם חברה, מחר ביום אימוץ!
לק השבוע: (לא בהכרח חייב להיות לק שמרחתן, אלא יכול להיות סתם לק שאתן ממש רוצות, מזמינות בקרוב/ הזמנתן ובדרך אליכן וממש בא לכן שיגיע, או לק שגרף מלא מחמאות השבוע, בקיצור, לק שווה במיוחד) פרנץ'. לא יודעת מה קרה לי, אני בדרך כלל בקטע של צבעים מזעזעים וחזקים.

O n y X

New member
‫מסכמ"שת

כי הרבה זמן לא כתבתי משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי קניות :)
משהו מבאס שקרה השבוע: הקור..רוצה שיחזור הקיץ שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): לא כי אני אוהבת אותו, אלא כי הוא נחרש בגלגל"צ. http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM&ob=av3e תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן משהו/ מישהו מצחיק השבוע: כל מיני שטויות בעבודה תוכניות לסופ"ש: לנסוע לאיזור החרמון
לק השבוע: בא לי לק הולוגרפי כלשהו, וליתר דיוק, אותו: http://29.media.tumblr.com/tumblr_l2b763p9fL1qbjuipo1_400.jpg וכמה שאני שונאת להסיר גליטרים, אותו הייתי שמחה לקבל שבוע טוב לכולן!

מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: הגיע סופ"ש! ויחסית השבוע עבר בסבבה.. משהו מבאס שקרה השבוע: לא היה משהו מבאס שאני זוכרת לרעה..דווקא השבוע הזה היה שבוע יחסית טוב שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): אייל גולן - נגעת לי בלב תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: אקסטרים מייקאובר! תוכנית אהובה עליי :) משהו/ מישהו מצחיק השבוע: תוכניות לסופ"ש: אין הרבה תוכניות..אני מנסה לנצל את השבת כמה שיותר כי שבת הבאה אני סוגרת... לק השבוע: שיק 201. התאהבתי בו! הוא עדין וחמוד!

noa y be normal

New member
גם אני רוצה לנסות!

משהו טוב שקרה לי השבוע - האמת שהיה שבוע די זוועתי, אבל במוצ"ש יש מסיבה לנשים בלבד בסטודיו 6 ואני מחכה בקוצר רוח.
משהו מבאס שקרה לי השבוע (רק אחד?) - הלכתי לעבודה חולה. לא כיף. שיר השבוע - born to die / lana del rey . חרוש אך יפהפה. ספר השבוע - מסע הפיל/ ז'וזה סאראמגו. משהו מצחיק השבוע - אמא שלי קראה ל WAZE ואזה. כמו הכלי ששמים פרחים
תוכניות לסופ"ש: לנוח הרבה ולמצוא אמביציה לנקות את החדר
לק השבוע: לק סגול- תכלת (שמשום מה בתמונה שאצרף נראה אפור) של nail fantasies (לק בזאר, 5 שקלים). שיהיה שבוע מקסים!

Glitterbang

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: בראשון-שני הייתי עם חבר שלי בצימר לכבוד השנה שלנו, היה הכי כיף בעולם
משהו מבאס שקרה השבוע: קבעתי עם מישהי ושכחתי מזה לגמרי ויצא שהברזתי, יצאתי סתומה
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): ממ אין משהו ספציפי כרגיל תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: לקחתי מהספריה שלשום את מיזרי של סטיבן קינג ואני כבר בחצי. הוא פשוט זורם מצוין. משהו/ מישהו מצחיק השבוע: איזה בדיחה פרטית מהצימר, מהאלה שצריך להיות שם בשביל להבין תוכניות לסופ"ש: יותר מאוחר הולכים לשתות משהו ולאכול נאצ'וס
לק השבוע: אוף יש לי כלכך הרבה ברשימה.. נגיד וורמ אנד פאזי שאני מחפשת במחיר קטן כבר כמה זמן

JupiterCrash

New member
הסיכום שלי

משהו טוב שקרה זה שפגשתי חברה שכבר חודשיים אנחנו מנסות להפגש, וסוף סוף סיפרתי לה משהו חשוב. משהו מבאס שקרה השבוע זה שהבוסית שלי ממש עולה על העצבים והפעם ממש הרתיחה חברה-קולגה וזה חבל. שיר השבוע חייב להיות משהו של ההרכב ההזוי Color Theory ששמעתי השבוע מתוך נוסטלגיה. אם מישהי מעונינת לדגום אז להלן שיר מאוד מוצלח http://youtu.be/rdsYXytjvYI סרט -"הארטיסט" ראיתי אתמול, מאוד חמוד, מומלץ ללכת עם אמא. מישהו מצחיק -אנדי סמברג! קטע נהדר מתוך רחוב סומסום http://youtu.be/pxg113O_SRI תוכניות לסופ"ש-להשלים שעות שינה ואולי לעשות נסיון בsplatter http://youtu.be/NXKULxleRFs לק השבוע-לא ברור, טרם החלטתי

lilo4

New member
מסכמ"שת גם

קודם כל- ממש אהבתי את היוזמה שלקחת על עצמך
משהו טוב שקרה השבוע: מיום רביעי עד אתמול בצהריים הייתי אצל ההורים. אחותי הייתה אמורה לסגור 21 ובסוף ביטלו לה את השבת השנייה והיא גם יצאה מוקדם בחמישי, אז הספקתי לראות אותה. חוצמזה ישבתי אתמול בבוקר עם ידיד טוב שלי בבית קפה והיה ממש כיף.
משהו מבאס שקרה השבוע: הייתי צריכה לעשות כמה בדיקות לא כ"כ נעימות, ויש מצב שאני אצטרך לעשות אותן שוב פעם
שיר השבוע: "סוסים שקופים" של שי לי עטרי
תוכנית השבוע: "המפץ הגדול"
ספר השבוע: "קסם וכזב" של ערן בר- גיל. ספר מקסים, אני ממש נהניתי ממנו
משהו מצחיק: "מצב האומה" ששודרה השבוע. הרגו אותי מצחוק
תוכניות לסופ"ש: אתמול פגשתי ידיד שלי, אחרי זה נסעתי לאזכרה של סבא של הבנזוג ואכלתי ארוחת ערב עם המשפחה שלו. היום אני מתכננת בעיקר לנוח, לקרוא קצת ולצערי גם לעבוד
לק השבוע: Orly - Blushing Bud. גיליתי אותו במקרה אצל Edenable וממש התלהבתי ממנו

blue skies

New member
אח אח אח המפץ הגדול

הVOD שלי מלא בתוכניות המפץ הגדול ואלן דגנרס התחלתי עכשיו לראות את המפץ הגדול מההתחלה

bluestvixen

New member
מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול פגשתי חברות שלא ראיתי מלא זמן משהו מבאס שקרה השבוע: שגיליתי שאני עובדת 3 משמרות ערב בשבוע הבא, מה שאומר שאני לא אראה את בעלי כמעט בכלל
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): Peeping Tom - We're not alone תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: Big Bang Theory משהו/ מישהו מצחיק השבוע: Big band theory?
תוכניות לסופ"ש: יום שישי היה מאוד עמוס כך שאת יום שבת אני מנצלת לרביצה בבית, בעיקר
לק השבוע: Fowl Play. רכשתי אותו השבוע ואני מחכה בכיליון עיניים לנסות!

shani m1

New member
גם אני מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: את השאלה הזאת נשאיר לשבוע הבא. למה היה לי שבוע גרוע משהו מבאס שקרה השבוע: עברתי דירה כמו שסיפרתי לפני כמה ימים, ויש לי בעיה בדוד ואני כבר שבוע מתקלחת עם מים קרים בנוסף סבתא שלי בבית חולים, בפעם השלישית החודש. (מניחה שזה עונה לכן על למה לא עניתי על משהו טוב שקרה לי) שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): לא אוהבת את ריהנה במיוחד אבל כל השבוע הזה נתקעתי על We found love תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: תקופת מבחנים- אין טלוויזיה ואין ספרים :) משהו/ מישהו מצחיק השבוע: הייתי ברמב"ם והשומרת רבה עם אחד המבקרים אז היא צעקה עליו שלא מתחכמים איתה (כשאתן קוראות בבקשה תורידו מהכ' את הדגש ואז תבינו למה זה הצחיק אותי :)))) תוכניות לסופ"ש: ללמוד, ללמוד וברור ששוב ללמוד. לק השבוע: כל הציפורניים נשברו בגלל המעבר. אתמול נגזזו לגמרי. חוזרת להיות שבוע שלם עם מחזק ביום וסרום בלילה. ואח"כ נמשיך לגדל מחדש. שיהיה אחלה סופשששש ואחלה שבועעע

גם אני

משהו טוב: פעם ראשונה שניגשתי למועד ב' כדי לשפר ציון ואכן שיפרתי בכמעט 20 נקודות! משהו מבאס: לא זכור לי משהו מיוחד... היה דווקא שבוע סבבה שיר השבוע: queen - under pressure, מרגישים את תקופת המבחנים מתקרבת... תכנית/סרט/ספר השבוע: ראינו אתמול את "נערה עם קעקוע דרקון" בקולנוע, מומלץ ביותר! (אבל לא לבעלי לב חלש) משהו מצחיק: קטע הורס מהעונה החדשה של המפץ הגדול (טרם שודר בארץ), מים ביאליק פשוט
! תוכניות לסופ"ש: טוב, הוא כבר די נגמר, אבל עמדתי בהצלחה בתכנון המקורי של רביצה על הספה מתחת לכרבולית
לק השבוע: מתה-מתה-מתה למרוח שוב את וורם-נ'-פוזי (סורי, מתעצלת לעבור לאנגלית...) אבל נמנעת בינתיים כי ההסרה שלו לא הכי נעימה... שיהיה שבוע טוב לכווווולן!

אחלה פינה

משהו טוב שקרה השבוע:
שבעלי הביא סופסופ תשידה לתינוקת הביתה
משהו מבאס שקרה השבוע:
שהסעיף הראשון קרה אחרי שרבתי איתו
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע):
titanium - david guetta feat. sia
תוכנית/ סרט/ ספר השבוע:
נגמרה לי הסדרה שהקלטתי "דם אמיתי"
משהו/ מישהו מצחיק השבוע:
אבא שלי בא לבקר ונרדם אחרי האוכל בסלון בפוזה קורעת
תוכניות לסופ"ש:
שישי סידורים לתינוקת ושבת לנוחחחחחחחח והורים שלי באים
לק השבוע: (לא בהכרח חייב להיות לק שמרחתן, אלא יכול להיות סתם לק שאתן ממש רוצות, מזמינות בקרוב/ הזמנתן ובדרך אליכן וממש בא לכן שיגיע, או לק שגרף מלא מחמאות השבוע, בקיצור, לק שווה במיוחד)
סגול מבריק של קרליין, לא זוכרת את מספרו, שראיתי על מישהי ובא לי עליו (רק שהיא שמה OPI, יחי ההבדל הקטן...)

למעלה