סכמ"ש

sp400

New member
סכמ"ש

שיר השבוע שלי הוא: ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא: דבר שחייכתי בגללו השבוע: דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה?

אז ככה

שיר כללי-שלמה ארצי ליד הבית שגרתי בו שיר של קרן-רצה הביתה עשה את השבוע-כמובן הסיכום על העסקה לשחרור גלעד שליט אחרי 5 שנים בן אדם שחשבתי עליו הרבה-ידידה ציטוט:אם הכל ילך במישרין גלעד ישוב לארץ תוך מספר ימים-מהנאום של ביבי בישיבת הממשלה המיוחדת מאכל-פסטליטוס ורול חצילים מטוגנים עם פירורי לחם ברוטב טחינה

I מ י ר ב I

New member
מעצבן אותי שלא משנה מה ביבי יעשה

ירדו עליו... אולי אני דיי מהבודדים אבל אני אוהבת את ביבי.

את לא יחידה

גם אני אוהבת אותו. לא פשוט להיות ראש ממשלה בתקופה הזו, והוא עומד בזה בכבוד!!!

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע שלי הוא: ברונו מרס-כל הדיסק ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:שמעון השכן ורצה הביתה דבר שחייכתי בגללו השבוע:סיימתי טירונות דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים:אין משהו מיוחד אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: חבר טוב שיש לו יום הולדת ציטוט השבוע:"מחלקה אחת פתחו שעונים" מאכל השבוע: לזניה של אמא כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה?אני חושב שיהיה מדהים

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר השבוע: נחמה -אילנית\ דנה אינטרנשונל-ישנן בנות שיר של קרן: פג'ו 92 דבר שחייכתי:מסיבה מצוינת עם קריוקי , גלעד חוזר הבייתה כמובן קצת ירד: עייפות אדם שחשבתי עליו:כמובן גלעד ועל המשפחה . מאכל: דג פילה מוסר \מוס שוקולד\פיצה. בטוחה שיהיה מצוין ומקווה שעשיתם חיים.

בזמן שמעלה תמונות לפייסבוק../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי הוא: עומד בשער בביצוע של חגית יאסו (אני יודעת שהביצוע פחות יפה בעיני מירבי) ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:לחזור הביתה/משהו קטן דבר שחייכתי בגללו השבוע:לשמוע שגלעד חוזר הביתה. מרגש. דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים:המשפחה שלי קצת עצבנה אותי אתמול. אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע:אני חוזרת על עצמי- על גלעד שליט- איך יהיו החיים שלו שיחזור? מבחינה נפשית? ציטוט השבוע:יוצא לה האויר !!!!!חבר- אתה חוזר!!!! מאכל השבוע:ניוקי ערמונים כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואיך היה?חשבתי שיהיה מעולה. היה מעבר. למה באמת לא הגעת?

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo13.gif

חגית קצת משעממת אותי.. מעניין מה עם דויד,אם מדברים על כוכב..

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי הוא: שיר לגלעד- אדר גולד ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא: תקופה של שינויים ומבול דבר שחייכתי בגללו השבוע: הטיול יחידה לאילת, החופש, הבשורות על חזרתו של גלעד וההופעה של קרן!!!
דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: נתפסו לי הידיים והרגליים מהטיול... אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: גלעד (אתם בטח מנחשים למה...) וקרן (ממש חיכיתי להופעה!) ציטוט השבוע: "כל פעם שנופל ריס, כל פעם שנופל כוכב אני מבקשת שתחזור... וכשתחזור אקריא לך סיפור אמיתי על ילד קטן שנעלם בליבי וכשתחזור ארצה שתישן לידי כמו ילד עייף מהטיול השנתי..." (מתוך שיר לגלעד- אדר גולד) מאכל השבוע: עוגת שוקולד
כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה מדהים!!! היה לי ממש כיף!!! ההופעה הייתה אדירה! וקרן הייתה מהממת ומצחיקה!

דרך אגב,

לא רק שזה לא עזר והיא בסוף לא שרה אף שיר שביקשו היא גם דילגה על הוא מתקשר אלי... זה לא בסדר...
ככה לכתוב אותו ברשימת שירים ולגרום לנו לצפות לו ובסוף לא לשיר את זה?! ועוד אחרי שכולנו ביקשנו?! חחחח

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש...

נראה לי שאתמול היתה שבת,וכבר עכשיו שוב... שיר השבוע שלי הוא:ערב חג-שמעתי אותו ככ הרבה בימים האחרונים.בלי קשר אבל,שיר מדהים של אריק ברמן. ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:לא חרשתי עליו,אבל אני אציין את לשם ואא'ה מההופעה אתמול. דבר שחייכתי בגללו השבוע:אין ספק שכולנו לנוכח החדשות על גלעד,וגם אתמול בהופעה הרבה.קרן מצחיקה. דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים:לא משהו ספציפי תודה לאל אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע:הוא בחו'ל
ציטוט השבוע:ראובן,תוריד את הזבל.חחח מאכל השבוע:בשר מס' 5.אני בכלל לא אוכלת בשר.אבל אתמול אכלתי חתיכה והיה לי ממש טעים. כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה כייפי ממש.היה ערב מעולה!

מסכמשת בחיוך.... :)

אתמול בהופעה מישיהי מהפורום באה אלי ואמרה לי :את המשהו עצובה 25 מהפורום נכון?? ,רציתי לחפור פתח באדמה ולהכנס בו :) אם עשיתי רושם של דכאונית בפורום, אני ממש לא!! אני לחוצה,אני בכיינית,אני מפונקת,אני לוקחת דברים קשה,זה כן!!! אבל דכאונית? אני??? מה פתאום, זה שאני שומעת אביב גפן לא עושה אותי דכאונית! :) .. ולסכמ"ש.. שיר השבוע שלי הוא: הרגילים שלי, ועניין של זמן-גידי גוב... ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:מבול. דבר שחייכתי בגללו השבוע: האמת שהרבה חחח :) מצאתי עבודה חדשה בגן ליד הבית...אני פותחת דף חדש,למדתי מהטעויות שלי,הבנתי את המהלכים שלי,סוגרים דף אחד ופותחים דף חדש נקי חלק ואמיתי ....בנוסף אמא שלי ואחי חזרו מהודו, הופעה של אביב גפן והופעה של קרן פלס יום אחרי יום עשה לי ממש טוב, נכנס לי לבנק יותר ממה שהיה אמור להכנס לי אז זה הקלה, ועוד לקחתי הלוואה (מהלחץ כמובן), אז פתאום אחרי שאין,פתאום יש...זה נחמד.אבל אסור להתלהב זה הלוואה צריך להחזיר לבנק כסף :p והכי חשוב!!! גלעד שליט חוזר הביתה, זה כזה כיף ומרגש... דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: האמת שלא עולה לי, אחרי חודש לא משהו אני יכולה להגיד שהכל ממש ממש טוב :) (ומישיהי פה אמרה שאני עצובה חחחח..) אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: חשבתי על אמא שלי ואחי כל התקופה שהם היו בהודו עד שהם חזרו לפני יומיים! עכשיו אין לי כבר על מה לחשוב..הכל טוב ,כל המשפחה בארץ...אני רגועה ויש לי עבודה מחודש הבא .. ציטוט השבוע: "קח אותו לאט את הזמן,העולם עוד יחכה בחוץ..." מאכל השבוע: אתמול אכלתי בלי סוף חחח... גם המבורגר עם ההורים שלי במסעדה ליד הבית בצהריים, אבל המבורגר איכותי!! לא של מקדונלדס חח, ובזאפה אכלתי סלט עם חלומי (יאמי!) כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה ממש ממש כיף,מאוד נהנתי... חבל שלא באת,למה לא באת ? :)

I מ י ר ב I

New member
שמחה בשבילך!

תודה שסיפרת לי אתמול.בהצלחה!!! שתדעי לך שאת ממש מזליסטית,צ'יק צ'אק מצאת מקום חדש... ולגבי מי שפנתה אלייך,לדעתי היא התכוונה לניק,לא לעצם היותך עצובה..

תודה!!!

וכן היה לי מזל :) חחחח מסתבר שיש לי יותר מזל משכל..כמה שטויות עשיתי בתקופה הזאת. ואני יודעת שזה בגלל הכינוי,אבל זה הצחיק אותי. אני מחליפה כינוי,גם הגיל כבר לא מתאים,הזדקתי בשנה :)

למעלה