מסכמשת בחיוך....
אתמול בהופעה מישיהי מהפורום באה אלי ואמרה לי :את המשהו עצובה 25 מהפורום נכון?? ,רציתי לחפור פתח באדמה ולהכנס בו

אם עשיתי רושם של דכאונית בפורום, אני ממש לא!! אני לחוצה,אני בכיינית,אני מפונקת,אני לוקחת דברים קשה,זה כן!!! אבל דכאונית? אני??? מה פתאום, זה שאני שומעת אביב גפן לא עושה אותי דכאונית!

.. ולסכמ"ש.. שיר השבוע שלי הוא: הרגילים שלי, ועניין של זמן-גידי גוב... ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:מבול. דבר שחייכתי בגללו השבוע: האמת שהרבה חחח

מצאתי עבודה חדשה בגן ליד הבית...אני פותחת דף חדש,למדתי מהטעויות שלי,הבנתי את המהלכים שלי,סוגרים דף אחד ופותחים דף חדש נקי חלק ואמיתי ....בנוסף אמא שלי ואחי חזרו מהודו, הופעה של אביב גפן והופעה של קרן פלס יום אחרי יום עשה לי ממש טוב, נכנס לי לבנק יותר ממה שהיה אמור להכנס לי אז זה הקלה, ועוד לקחתי הלוואה (מהלחץ כמובן), אז פתאום אחרי שאין,פתאום יש...זה נחמד.אבל אסור להתלהב זה הלוואה צריך להחזיר לבנק כסף

והכי חשוב!!! גלעד שליט חוזר הביתה, זה כזה כיף ומרגש... דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: האמת שלא עולה לי, אחרי חודש לא משהו אני יכולה להגיד שהכל ממש ממש טוב

(ומישיהי פה אמרה שאני עצובה חחחח..) אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: חשבתי על אמא שלי ואחי כל התקופה שהם היו בהודו עד שהם חזרו לפני יומיים! עכשיו אין לי כבר על מה לחשוב..הכל טוב ,כל המשפחה בארץ...אני רגועה ויש לי עבודה מחודש הבא .. ציטוט השבוע: "קח אותו לאט את הזמן,העולם עוד יחכה בחוץ..." מאכל השבוע: אתמול אכלתי בלי סוף חחח... גם המבורגר עם ההורים שלי במסעדה ליד הבית בצהריים, אבל המבורגר איכותי!! לא של מקדונלדס חח, ובזאפה אכלתי סלט עם חלומי (יאמי!) כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה ממש ממש כיף,מאוד נהנתי... חבל שלא באת,למה לא באת ?