סכמ"ש

חחח אני יודעת אבל זה הצחיק אותי...

וקסם אמרה שאני זקנה :p יותר נכון רמזה... כמה מחמאות קיבלתי אתמול! גם עצובה גם זקנה... היה שווה לבוא!

גם אני!

שיר השבוע שלי הוא:כמובן- לחזור הביתה! מסמל יותר מהכול את השבוע הזה... ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא: כל היתר חולף דבר שחייכתי בגללו השבוע:שני דברים: אתמול הייתי בהופעה של מירי וחייכתי המון
היום חייכתי כשהזמנתי כרטיסיםלהופעה של קרן בעומר ביום ראשון. איזה חג כיף!!! דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: סבתא שלי שברה את הרגל והיא מאושפזת... אבל ב"ה יש שיפור. אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: גילעד. איך לא??? וקרן
ציטוט השבוע: "גילעד שליט חוזר הביתה" מאכל השבוע: הרבה מאכלים! חג, שבת, חג, שבת... כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? גם אני הייתי בזאפה, אבל בירושלים. הייתה הופעה מדהימה של מירי. כך שגם אני נהניתי.

כן, באמת הופתעתי לגלות שזה המחיר...

עם המחיר של הדלק הלוך חזור לירושלים זה יגיע למחיר כרטיס בזאפה

מסכמש

שיר השבוע שלי הוא: כל היתר חולף מההופעה אמש ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא:תקליט שרוט דבר שחייכתי בגללו השבוע: כל היומים האחרונים..ערב החג וההופעה דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: כמובן החזיר אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: יש מישהו כזה......מי שיודע על מי מדובר,יודע ציטוט השבוע:אממ יש הרבה.......מעדיף לא לשתף מאכל השבוע: כבד אווז..יאמי.... כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה פשוט מדהים...ולא רוצה להוסיף..פשוט מחכה להופעה הבאה..שזה זאפה הרצליה..אקוסטי...

YosiKdsh

New member
גם אני מסכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי הוא: שמעון השכן, נוסטלגיה טהורה! ושיר של קרן שחרשתי עליו השבוע המון הוא: שמעון השכן חחח דבר שחייכתי בגללו השבוע: ההופעה בחמישי.. דבר שגרם לחיוך לרדת מהפנים: אני עושה יישור שיניים
אדם שחשבתי עליו הרבה השבוע: יש מישהו אחד ומיוחד.. ציטוט השבוע: "ראובןןןן! תעלה הביתה תוריד ת'זבל! (מ. פסקל, אחד העם 1) מאכל השבוע: ערב שישי מלאאאא בגבינות! כולם הלכו לזאפה זאפה זאפה ורק אותי השאירו ילדון קטן לבד: תהנו בהופעה היום אך אתם חושבים שיהיה? ואך היה? היה מצחיק וכיפי! ביקורת בשרשור הופעה

טוב תודו שתתגעגעו

אני ממריאה ונוחתת ב-12.1.12 בבואנוס איירס!!!
משם אמשיך לטייל בדרום אמריקה במשך ארבעה חודשים עד חצי שנה. אני מתרגשת! נשבעת!

ה 22

New member
תהני יעלי!!באג|

רק תגידי לי מה כל זה שווה כשרומינה יאן איננה?!?
סתם. תהני נשמה, שיהיה לך מסע מופלא
עם הרבה אהבה ליופי של העולם הזה
טוב נו, נאחל לך ממש מתי שתסעי בעזרת ה' ב"נ

למעלה