סכמ"ש

בר דותן

New member
סכמ"ש

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט\סדרת השבוע: בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ? מה זכור לכם מאותה תקופה ? האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם ? מה דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום ? מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ? מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים ?

ady18

Well-known member
מסכמת

בטי בם אריאל זילבר של אפרת: לאות את האור זמרת:איה כורם תוכנית ערים ומאסטר שף בילוי מיוחד: ההפגנה+טיול בתל אביב משהו טוב:שיחה טובה עם חברה פחות שוב הכאבים חזרו ברגל משהו שרוצים:פחות חם סופ"ש: יום הולדת של בני הדודים הקטנים ועל האש בפארק:) עשור:הייתי בבית בשיעור פרטי עם המורה ואמא הדליקה לנו לראות טלוויזה וראינו והפסקנו קצתת את השיעור... נגד מדינה פלשתנית כמובן מקווה שיהיה אפשרי ומקווה שלא יצליח גם ללא תמיכת המדינות

בר דותן

New member
רובנו מקווים שלא יצליח ..

אבל ... יש להם סיכוי מאוד גדול 150 מדינות .. רק ווטו של כמה מדינות גדולות יכול להשפיע ..

אריה31

Member
מנהל
יופי של שאלון בר../images/Emo13.gif

שיר השבוע: הכל מסתדר - מור מנדל שיר השבוע של אפרת: - קליפ השבוע: - זמר\להקת השבוע: מור מנדל אלבום השבוע: - סרט\סדרת השבוע: 24 הדור הבא בילוי מיוחד: היום בים, היה כיף הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הכרתי ביום שלישי במסיבת יום הולדת של חבר בחורה מקסימה הדבר הכי פחות טוב: הבחורה המקסימה נעלמה לי אתמול, היתה לי הרגשה שהיא לא רוצה להיכנס לקשר וזה ממש שבר אותי. רק שקודם דיברנו בטלפון ומסתבר שהיה קצר תקשורתי והיא פתוחה לקשר איתי, אבל עדיין אני מתקשה לעכל עם עצמי את השבר שחוויתי התחדשות השבוע: גאוות השבוע: כתבה על אחד מי"א חללי מינכן, מאמן הקלעים קהת שור שימחה את כל המשפחה (כולל הנכדה עדי שחר מהתוכנית "24 הדור הבא" שהצלחתי להכניס אותה לכתבה!) http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1240715.html משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שהקשר עם הבחורה החדשה יצליח תכנונים לסוף השבוע: מנוחה ועבודה סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: - עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ? בעבודה, הייתי בהלם כמו כולם מה זכור לכם מאותה תקופה? לא משהו יוצא דופן כי זה קרה בארה"ב, סידרת הפיגועים כעבור חצי שנה בישראל היתה משמעותית יותר האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם? לא בקיא בזה מספיק מה דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום? אני בעד! מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ? פה אני מסויג מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים? אני חושש מאוד שלא

בר דותן

New member
בהצלחה ..

עם הבחורה =] אל תישבר כל כך מהר... אפשר לשאול .. למה אתה בעד הקמת מדינה פלשטינית ? ו.. עם אתה יודע מה ההשלכות של זה לגבינו ?

Francine1

New member
מסכמת

חח רציתי לסכם ב3 כשהגעתי אבל ראיתי שכבר סיכמת :p שיר השבוע: הסיגריה האחרונה\אריק ברמן שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע: אין זמר\להקת השבוע: אריק ברמן אלבום השבוע: I של אריק ברמן סרט\סדרת השבוע: לא ממש יצא לי לראות חח בילוי מיוחד: אממ אין, אבל יהיה מחר בהופעה של 'אומללה' :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ירדתי ל3 יחידות מתמטיקה והתפנו לי 6 שעות שבועיות! הדבר הכי פחות טוב: חשבון הטלפון >< התחדשות השבוע: אממ אין גאוות השבוע: שהצלחתי לעמוד על שלי ועל מה שאני רוצה, וירדתי סוף סוף ל3 יחידות, שיותר מתאים לי ויותר נוח משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שאני אספיק את כל מה שאני רוצה לעשות ואהיה מועילה חח תיכנונים לסוף השבוע: הופעה של 'אומללה' מחר, יהיה שוס! סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: "כל מי שאני אוהבת נמצא איתי כאן, אבל את לא, הם אומרים אנחנו לצידך כל הזמן, אבל את לא" עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ? בבית? הייתי בת 7.. אבל אני זוכרת את כל התדהמה. מה זכור לכם מאותה תקופה? לא יותר מדי, אם בכלל. אין לי זיכרון טוב במיוחד האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם? ברור. אף אחד עוד לא ביצע פיגוע בסדר גודל כזה באותה התקופה. ובכלל, זהו פיגוע הטרור הגדול ביותר בהיסטוריה עד היום. אם היו אז שאננים שלא היו מודעים לכוח של האיסלאם הקיצוני הרי שהפיגועים האלו פקחו להם את העיניים. אין מישהו שלא מכיר את התאריך ה11\9 או מה קרה שם. עד היום יש זעזוע מאוד גדול. מה דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום ? מעדיפה לא להגיב בנושאים פוליטיים עד שלא אגבש דעה. אני תומכת ברעיון של שתי מדינות לשני עמים אבל שוב, אני צריכה להיות מעורה יותר בנעשה בזמן האחרון כדי להבין יותר ולדעת להתבטא. מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ? מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים

בר דותן

New member
טוב אז.. .שבוע הבא אני ישאיר לך תכבוד :)

חח כמה יצא החשבון טלפון D:? 6 שעות זה המון .. נצלי תזמן לדברים יורת חשובים מלימודים =] אומללה? מי אלה ? זה לא בדיוק נושא פוליטי זה יותר נושא מדיני , המקום שאת נימצאת בוא אולי בעוד כמה חודשים יגורו שמה פלסטינים .. אולי ארץ ישראל לא תהיה קיימת עוד הרבה זמן . אי אפשר לדעת.

anna184

New member
מסכמת

שיר השבוע: wish you were here - avril lavigne שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY זמר\להקת השבוע: Avril Lavigne סרט\סדרת השבוע: "בידור" סרט אימה לא רע בכלל (; בילוי מיוחד: מדורה עם חברים מהבית ספר החדש :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: 100 בעבודה באנגלית התחדשות השבוע: תספורת חדשה :) המון אנשים אמרו לי שאני נורא דומה לאפרת ככה (זאת לא הייתה הכוונה בתספורת אבל זה נורא נחמד שיצא ככה) תיכנונים לסוף השבוע: להתכונן למבחן במתמטיקה )': סמיילי שמאפיין את השבוע:
עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ?את האמת - אני ממש ממש ממש לא זוכרת מה זכור לכם מאותה תקופה ?אני רק זוכרת שההורים שלי ראו חדשות כל הזמן האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם ?בהחלט! לדעתי זה פיתח יותר מודעות לטרור בעולם.. מאז ההבטחה במטוסים ממש גדלה ובכללי , התחילו להבין בעולם מה זה טרור וכמה צריך להיזהר ממנו. מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ? נורא מכעיס..כל המדינות האלה לא מבינות מה זה אומר מבחינת ישראל.. לדעתי חלק מהמדינות פשוט רוצות לצאת טוב בעיני העולם והחלק השני לא מבין בכלל , בגלל שישראל מצטיירת בעיני העולם כ"איש הרע" בסכסוך , והרי אף אחד לא טורח באמת לבדוק את העובדות... מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים ? ממש לא, יהיה כאוס מוחלט אם זה יקרה...

בר דותן

New member
סרטי איימה

זה הכי טוב שיש .. אני מוריד אותו עכשיו ... את מדהימה באיך שאת ואת לא צריכה להידמות לאפרת גם עם את לא מנסה..

anna184

New member
חחח תודה :)

ואני באמת לא מנסה להידמות לאף אחד זה פשוט יצא ככה P: ואיך הסרט ? (;

bali

New member
מנהל
מסכמת ../images/Emo260.gif

שיר השבוע: הביתה הלוך חזור - כברה קסאי שיר השבוע של אפרת: לא היה משהו מיוחד הפעם... קליפ השבוע: עד שבאת / בית הבובות זמר\להקת השבוע: הפרוייקט של עידן רייכל, ספציפית כברה קסאי. אלבום השבוע: האוסף המשולש של עידן רייכל, בעיקר הדיסק השלישי עם הביצועים המיוחדים. סרט\סדרת השבוע: בנות גילמור. ראיתי אלף פעם ואראה עוד אלף
בילוי מיוחד: ביום שלישי הייתי ביום כייף בצפון מטעם תפוז. היה מעולה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום הכייף. הדבר הכי פחות טוב: זה לא בדיוק לא טוב אבל הרגשות מעורבים. אחי הצעיר טס השבוע לטיול ארוך ארוך בהודו ובמזרח... מצד אחד אני מאד שמחה בשבילו ומאחלת לו שיעשה כייף חיים וימצא את החופש שלו, מצד שני אני כבר מתגעגעת ויהיה קשה בלעדיו. התחדשות השבוע: לא משהו מיוחד גאוות השבוע: חגגתי לחברה יום הולדת והיא מאד נהנתה. מגיע לה מכל הלב. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שיהיה נעים קליל וכייפי. תיכנונים לסוף השבוע: עוד לא גיבשתי רעיונות וכבר חצי ממנו עבר. סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: עכשיו נוסעים הביתה הלוך חזור.... עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ? ואוו... באותו יום הייתי בבית חולים שערי צדק. אבא שלי היה מאושפז באשפוז הראשון שבו בעצם גילו לו את הסרטן... לא זוכרת למה הלכנו לאיזור המשפחות איפה שהיתה טלויזיה אבל היינו בשוק טוטאלי. העצב והחרדה מהמצב של אבא התערבבו עם ההזייה הזו של מגדלי התאומים מתרסקים, קצת כמו שהחיים שלנו התחילו להתרסק... מה זכור לכם מאותה תקופה ? בעיקר המחלה של אבא והאשפוזים... האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם ? מממ... זה שינה בזה שלצערי עד אז אף מדינה בעולם לא הבינה מה זה לחיות בצל טרור כזה, ופתאום התחילו להבין אותנו יותר. זה גם הגביר את החשדנות בכל העולם בכל הנוגע לטיסות, מטענים וכ"ו, שזה טוב ורע כאחד. מה דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום ? אני חצויה בדעתי. מצד אחד מבינה אותם, מצד שני דואגת איך זה ישפיע עלינו. מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ? אותו דבר כמו דעתי על הפנייה לאום. מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים ? רק אללה יודע. אבל טוב לא נראה לי שיצא מזה.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo45.gif לגבי השינוי בעולם

תשובה יפה מאוד, משום מה לא חשבתי עליה בעצמי
צר לי על מה שעברת עם אבא שלך
מה היה ביום הכיף בצפון? עבור מי זה היה מיועד? עד שבאת שיר מצוין

bali

New member
מנהל
../images/Emo13.gif יום הכייף היה במסגרת אירועי יח"צ

של שני מקומות בצפון, ששמחו לארח מנהלי פורומים מאשכול האוכל כדי שנטעם, נחווה ונכתוב אח"כ על הביקור. יש בתפוז מה שנקרא נסיינים, שכל אחד יכול להירשם אליהם. גם שולחים הביתה מוצרים שונים (לא רק אוכל) להתנסות בהם ולכתוב עליהם אח"כ, וגם מזמינים לאירועי יח"צ מסוגים שונים.

בר דותן

New member
עד שבאת ..

"S:S אמ.. לא יודע עם זה נכון לשאול את זה .. אבל .. :\ מ המצב של אבא שלך היום ? ההכרזה והתמיכה לא תשפיע עלינו טוב .. זה יגרום להמון בלאגן ומהפך ברץ ישראל ..

bali

New member
מנהל
אבא שלי לצערי נפטר 9 חודשים אחר כך...

לגבי ענייני ההכרזה וההשפעה שלה, זה כבר להיכנס לפוליטיקה. ברור לי שזה יגרום לסערות. אני פשוט אומרת שאני גם קצת מבינה את הצד השני. קצת. ולא הבנתי מה דעתך על השיר עד שבאת...

למעלה