סכמ"ש

bali

New member
מנהל
תודה ../images/Emo140.gif

וכן, שיר מדהים

../images/Emo9.gif

שיר השבוע: אנבל לי - יוני בלוך שיר השבוע של אפרת: האמת שהיה ברדיו אתמול את "אה אה אה" ואבא אפילו הגביר בשבילי
קליפ השבוע: בן המלך
(אולי אתם מכירים את הזמר ואת השיר "ממישהו לרוץ איתו", ואם כן אני מאמינה שתיהיו מופתעים) http://www.youtube.com/watch?v=-Zy_s44hPXU&feature=related זמר\להקת השבוע: יוני בלוך/מוניקה סקס אלבום השבוע: - סרט\סדרת השבוע: מאסטר שף
בילוי מיוחד: לא מיוחד, אבל סתם להיות עם חברות זה תמיד כיף
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חוג ציור
להשתחרר מוקדם בכל מיני ים (+להשתחרר משעתיים מתמטיקה)
חברות
מוסיקה טובה
הדבר הכי פחות טוב: אין לוקרים בבית ספר והתיק שלי כבדדדדד
התחדשות השבוע: טייצים לשיעור ספורט :-S גאוות השבוע: קראתי ספר ממש טוב שאחותי המליצה לי עליו כבר מזמן וסוףסוף הסכמתי לנסות ואני מאושרת על זה: "כמה טוב להיות פרח קיר" -מומלץ! משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שיהיו שיעורי אומנות מגניבים בבית ספר. תיכנונים לסוף השבוע: כלום סמיילי שמאפיין את השבוע:
(זה לא באמת מסמל) שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: "שיקרע או יגרע את הקו של זהב" עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ? מממ, הייתי בבית עם חברה ואני זוכרת שאמא שלי נלחצה כי אבא שלי היה בניו יורק באותו הזמן (למזלנו הוא לא היה נוכח באסון) מה זכור לכם מאותה תקופה? כלום, הייתי קטנה מידי. זכרונות מגיל קטן זה לא זכרונות של "תקופות" זה זכרונות של "רגעים". לגבי השאלות הבאות - עזבו אותי מפולטיקה

בר דותן

New member
תוכניות האוכל הישתלטו לנו על הטלווזיה ..

:\ יש להם מספיק ערוצים לאוכל .. גם את הערוצים המרכזיים הם תופסים עכשיו !

bali

New member
מנהל
../images/Emo6.gif יצאתי פעם עם רמי דווידוף

איזה קטעעעעע
זה היה לפני מישהו לרוץ איתו, אבל הוא אמר משהו על זה שהוא יופיע בסרט.

bali

New member
מנהל
במוסיקה, כמו בכל דבר בחיים, על טעם ועל ריח...

בר דותן

New member
אז.. עכשיו תורי =]

שיר השבוע:אביב גפן- מלח הדמעות שיר השבוע של אפרת:יהיה פה דם קליפ השבוע:אין זמר\להקת השבוע:אביב גפן אלבום השבוע: | סרט\סדרת השבוע:ידידים + בילוי מיוחד:סופ"ש עם חברים ו.. בתכלס כל השבוע עם העבודה.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:| הדבר הכי פחות טוב:| התחדשות השבוע:| גאוות השבוע:| משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:אני עדין ישמור את זה לעצמי .. תיכנונים לסוף השבוע:חברים .. סמיילי שמאפיין את השבוע::\ שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:| עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ?למטה עם חברים .. לא זוכר איך שמעתיעל זה אבל זה היה נוראי .. מה זכור לכם מאותה תקופה ?היה יומולדת לחבר באותו יום .. , ושזה קרהצעם אני לא טועה היה בסיבות אחרי הצהרים אצלנו .. האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם ?כן... זה גרם לכל הניו יורדים וכל האחרים להבין מה אנשים אחרים עובירם פה .. שאצלנו זה שיגרה פיגועים .. גם עם לא בסדר גודל כזה.. (לפי אותה תקופה ).. רצף הפיגועים שהיו אחרי זה במשך כמה שנים וגמרו לכולם להבין שהמחלמה שלנו בטרור היא לא סתם .. עצוב להגיד .. אבל .. הטורקים למשל .. לא יבינו בחיים עד שיקרה להם משהו דומה .. , אותו דבר שאר מדינות העולם .. מה דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום ? חסר טעם ... ישראל לא תיתן להם להקין מדינה גם עם זה יעלה בדם של אנשים .. מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ?אותם 150 מדינות תמכו גם בהקמת מדינת ישראל עכשיו תומכים בלהפיל אותה .. צביעות .. מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים ?אין מצב .

anna184

New member
../images/Emo45.gif

"אותם 150 מדינות תמכו גם בהקמת מדינת ישראל עכשיו תומכים בלהפיל אותה .. צביעות .. " אתה כל כך צודק!! ואיך הסרט ידידים + ? הייתי אמורה ללכת לראות אותו היום אבל בסוף לא יצא :\

בר דותן

New member
סרטא מצחיק מאוד לא מה שחושבים ביכלל שרואים

את הטריילר .. עם ראית את הסרט רק ידידים .. .. אותו כוונה .. רק שפה הם כן מנסים מערכת יחסים .. ובסוף הסרט.. כשתיראי .. נדבר על הסוף ..

ליאן 162

New member
סיכום באיחור:)

שיר השבוע: LOVE YOU LIKE A LOVE SONG של סלינה גומז, פאתטי אני יודעת...חחח שיר השבוע של אפרת:קרב איגרוף קליפ השבוע:- זמר\להקת השבוע:אבריל לאבין אלבום השבוע:- סרט\סדרת השבוע:חברים בילוי מיוחד:הלכתי עם חברה לטיול עם הכלב בשיכון, ואיכשהו יצא שפשוט ישבנו ועשינו שיחת נפש ארוכה ועמוקה מאוד, זה היה מאוד משחרר, הרגשתי חופשייה אח"כ הדבר הכי טוב שקרה השבוע:קיבלתי משכורתתת הדבר הכי פחות טוב:התחלתי קורס פסיכומטרי היום=S התחדשות השבוע: ספרים של הקורס+תיק+יומן גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:אנחנו אמורת לנסוע 4 בנות לקאמפינג בכינרת, מקווה שייצא מזה משהו תיכנונים לסוף השבוע:לישוןןן ולקרוא סמיילי שמאפיין את השבוע : ;) שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבועWITH YOU IT IS NOT LIKE THAT AT ALL: עשור לאירועי ה 11 בספטמבר.. איפה ההיתם שזה קרה... ?בבית הקודם שלנו, הייתי בת 7 בערך מה זכור לכם מאותה תקופה ?לא ממש זוכרת, הייתי קטנה חחח האם אתם חושבים שזה שינה משהו בעולם ? אני לא מבינה כל כך דעתכם על הפניה של הפלסטינים לאום ?אני לא חושבת שכדאי שאני אפתח את זה פה כי יש לי הרבה מה להגיד, וזה תמיד מזכיר לי איזו סדנה שמאלנית אחת שהביאו לנו לבי"ס בשנה שעברה, ומאז אני נהיית רק יותר ויותר ימנית.... בכל אופן אני לא חושבת שאפשר לגבש דעה בעינין שכזה ופשוט להגיד שלא בא לי שתהיה להם מדינה למרות שזה מה שאני מרגישה...חחחח לא משנה, הסתבכתי=P מה דעתכם על התמיכה של 150 מדינות להקמת מדינה פלסטינית בשטח מדינת ישראל ?באסה מאמינים שזה יהיה אפשרי בלי המון מלחמות ופיגועים ? עם הפלסטינים בחיים לא!

בר דותן

New member
תיסבוכים זה חלק מהחיים ..

בתכלס .. מה שאת אומרת .. ש.. את לא ורצה שתהיה להם דמינה פה .. לא אכפת לך שתהיה להם מדינה אבל במקום אחר ?

עומר XD

New member
אחר כך ישראלים מתפלאים למה אומרים עליהם דברים

... בדיוק כמו שכולם אומרים שהערבים הם לא בני אדם, אני לא רואה למה אנחנו בני אדם עם היחס שהם מקבלים מאיתנו. הם בני אדם בדיוק כמוכם ואפילו יותר בחלק מהמקרים, בכל עם ועדה יש את האנשים הפחות שפויים ששונאים אנשים אחרים, אבל אני לא מדבר עליהם.. בדיוק כמו שלא כל הגרמנים הם נאצים. ערבים הם אנשים בדיוק כמונו, ומגיעה להם מדינה ובית משלהם, אחר כך אל תתפלאו למה כולם שונאים אותנו. ולגבי מה שאמרת בסכמ"ש, על ה150 שצבועים, בדיוק כמו שהם הצביעו לנו, מגיע להם שיצביעו להם, וזה ממש לא צביעות, אף אחד לא אומר שזה יפיל לנו את המדינה. צריך לחכות ולראות. (לא הולך להמשיך להתווכח על זה, הבעתי את עמדתי).

ליאן 162

New member
אבל למה הם צריכים לעשות פיגועים וכו'???

ולמה דווקא בארץ ישראל כשברור לכולם שלעם היהודי יש את הזיקה לארץ הזו?!?????!!!!!!

למעלה