סכמ"ש

אני אני

טוב: 1. אני מחליפה את ראש הצוות שלי לשבועיים האלה. רע: 1. אני מחליפה את ראש הצוות שלי לשבועיים האלה. 2. ביררתי לגבי הגירה לאוסטרליה - והסוכן אמר שאין לי הרבה סיכויים. 3. עקץ אותי איזה ייתוש שלשום ביד. ואתמול כל היד התנפחה (כל האמה). אבל מה שיותר הפריע לי זה שזה כאב, ולא הצלחתי לישון בלילה וזה עדיין נפוח וכואב. איזה מן יתושים מפלצות גדלו פה בשנה האחרונה? פור-גוד-סטייק!!! השבוע יותר שלילי מאשר חיובי. דמן-איט.

queen helen

New member
קשה קשה...

את בטוחה שזה יתוש ולא דבורה, או חרק אלרגני אחר? לפי התאור שלך זאת תגובה אלרגית. ככה זה כשאת קשישה ישישה מעל גיל 30. צרת רבים...
בהצלחה בשבועיים הקרובים!

טיינקס ../images/Emo45.gif

כן. זו בהחלט תגובה אלרגית. רק שאני לא אלרגית, או לפחות, לא עד עכשיו. והיו עוקצים אותי יתושים. העקיצות לא היו מתנפחות למימדים כאלה מפלצתיים. אני חושבת שזה חרק "חדש" שעשה עליה ארצה (ובטח קיבל סל קליטה, דירה חינם, מכונית וכו').

Berethor

New member
אצלי בבית שום יתוש לא שורד

ברגע שעולים עליו הוא גמור. ממליץ גם לך, תהרגי אותם ואל תסבלי יותר מעקיצות, אם את לא מצליחה להגיע עליהם תשתמשי במטאטא ותורידי אותם באוויר, ככה שלא יתלכלו הקירות..

אלו ייתושים שנמצאים בחוץ. לא בבית.

ואם אתה במקרה מסתובב בחוץ בערב (למשל, חזור מהעבודה). אז אין מניעה מלהעקץ. זה עניין של העירייה. היא צריכה לדאוג לרסס את הביוב בזמן. רק שהיא תמיד נזכרת מאוחר מידי.

Berethor

New member
אוליי

אבל יתושים בדרך כלל עוקצים אנשים שלא בתנועה, ביחוד בזמן שינה, הם דיי ערמומים.

Berethor

New member
בתור מי שהרג הרבה יתושים בחייו

יש לי ידע לא רע בהם. אגב אמרו לך שאוליי זה עקיצת דבורה או משהו, אבל את יודעת שיתושים גם יכולים לעביר מחלות, זה החלק הכי מסוכן בהם, לא הסימנים הזמניים שהם משאירים. בעיקרון יש לי שנאה גדולה ליצורים האלה, בתור ילד הם מיררו את חיי ולא היה מי שיהרוג אותם, אומנם גם אז הייתי מצליח להרוג את חלקם, אבל רק חלק קטן, כי רובם מתחבאים במקומות גבוהים ויוצאים בעיקר בחושך. היום הנקמה שלי מושלמת, אף יתוש לא נשאר אצלי בחיים, כמעט ואין להם מסתור. גם אם יבואו עליי 10 - 20 יתושים, אני לא ינוח עד שכולם ימותו
. יש תחושה של סיפוק רב, אחרי שהרגת מספר יתושים במו ידיך, בעודם באוויר, צריך מהירות ודיוק רב שם!

נו, אז מה אם הרגת הרבה יתושים בחייך.

אני חוזרת ושואלת, איך מכשרונות ההרג של היתושים שלך, הסקת מה הדרך החביבה עליהם לצוד דם?

המבורגר, נא להרגע...

ומי שצד חיה כלשהי, אמור לדעת על הרגלי התנועה שלה כל דבר. ויתושים אכן יעדיפו אנשים שלא נעים. ויעדיפו צבע כהה [ויסתיר אותם וישמש הסוואה] וימנעו מבהיר. לכן דרך טובה להמנע מעקיצות יתושים היא ללבוש חולצה לבנה ארוכה.

טוב. אז היתושים מהסוג שעקצו אותי

לא מעניין אותם אם אנשים בתנועה או לובשים חולצות בהירות. הם אורבים מאחורי עלה ואת רק עוברת והופ! נתנו לך ביס. אני מניחה שכמו שיש עכבישים שלא צדים עם קורים, כך יש יתושים שלא צדים אנשים ישנים. אני חושבת שהיתושים שלך אלו "יתושי בית" עצלנים שמחפשים חיים קלים

Berethor

New member
אין דבר כזה יתושי בית

רואה כמה הידע שלך ביתושים לוקה בחסר
. היתושים תמיד באים מבחוץ, ובשלב מסויים הם חוזרים החוצה, שהם צברו מספיק דם או מרגישים שזה הרגע הנכון וכו. היתושים לא באמת ניזונים מדם, הם משתמשים בו בשביל הרביה שלהם, והרביה שלהם מתרחשת במים עומדים, בבתים של אנשים אין מים עומדים. לדעתי רוב הסיכויים הם שלא נעקצת בחוץ אלא בבית, אלא אם כן ישבת בחוץ או משהו, אז אוליי. יתושים אוהבים מטרות נייחות, א' כי הם במידה מסויימת חוששים מאנשים, ב' כי ככה יותר נוח להם לשתות דם, ג' כי ככה הוא יוצר רושם של מישהו רדום ואדיש, אם כי הם/הן תמיד יעדיפו מישהו ששוכב מאשר מישהו שיושב. רוב הסיכויים שאת בכלל לא יודעת איפה נעקצת, וסתם מספרת סיפורים שזה קרה בדרך לאן שהוא, שרוב הסיכויים שזה קרה בבניין כלשהו.

כאילו דה!

לא סתם שמתי מרכאות כפולות. ולגבי איפה נעקצתי ומתי - מכיוון שהיידע האישי שלך הוא כזה ומרשים ורב, אז אני בטוחה שאתה יודע בדיוק מה קרה, גם אם לא היית נוכח.

Berethor

New member
דרך אגב

דווקא היתושים הגדולים(הזכרים) הם לא מסוכנים, כי הם לא עוקצים, היתושות הן אלו שצריכות תדם..

דרוש שם

New member
ד.א נתון מעניין

יתושים (למרות שברטור צודק וזה יתושות) לא אוהבים דם מתוק, מישהו גיבה את זה במחקר על סכרתיים פעם (קראתי את זה בחוברת המחקר של האגודה הסכרתית האמריקאית שאנחנו מקבלים הביתה). כשאני ישן בחוץ אני מנסה לשמור את הסוכר שלי גבוה ממה שאני שומר בבית (פה בדרום יש מעט מאוד יתושים) אבל עדיין בטווח התקין שהגדיר הרופא שלי עבורי, הבשורה הרעה היא שהשיטה הזו לא עובדת על לא סכרתיים , כי הגוף שלכם יעשה כל מה שהוא יכול כדי להחזיר את הסוכר שלכם לרמה נורמלית, ובד"כ הוא יעשה את זה מאוד מהר....

דרוש שם

New member
אני מסכים

אבל מה לעשות שאני כבר סכרתי, אז לפחות נהנה מהיתרונות של המחלה הזו

Berethor

New member
האמת שזה לא ממש יעיל

משום שעל מנת שיתוש ידע מה יש בדם שלך הוא צריך לעקוץ אותך ולשתות ממנו. על כן הדבר היחיד שאתה מונע זה שישתה ממך הרבה דם ולא דווקא תעקיצה, ודם הם במלא לא שותים הרבה, אלא אם כן יש הרבה יתושות. אלא אם כן יש ליתש דרך לחוש את זה מראש, זה לא פוטר תצרה העיקרית שנגרמת מהם, וזה העקיצה עצמה(והסיכוי שיעבירו מחלות), כי איבוד הדם זה החלק היותר שולי פה בדרך כלל, בדרך כלל מאבדים יותר דם מפציעות, אפילו קלות מאשר מיתושים. בכל אופן יתושים אוהבים דם בצורתו הטהורה ככל שניתן, זאת הסיבה שהם לא אוהבים דם עם הרבה סוכר, באותה מידה הם גם לא יאהבו שיש הרבה אלכוהול בדם וכו. מזכיר לי בדיחה אחרת של ערפד שלא רצה לשתות דם של רוסי שיכור..

למעלה