סכמ"ש

CameronLine

New member
סכמ"ש

הסופשבוע הגיע ואני מחייה בכוח את הפורום עוד ועוד! סכמ"ש!!!! אגב, אם מריצים בגוגל "סכמ"ש" התוצאה החמישית היא פורום פוליאמוריה P: יאללה.. השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה:
כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: שבוע טוב D:

CameronLine

New member
וכמובן אני אתחיל

השבוע היה: לא פרודוקטיבי להחריד קרה לי משהו טוב: ביליתי יומיים עם תום קרה לי משהו רע: אני חולה, והכל מתפרק לי קניתי: שרשרת מתנה הייתי ב: נחלת בנימין ביליתי עם: אחי, ותום קראתי: עליית אנדימיון צפיתי ב: אמ....שומדבר שיר שנתקע לי בראש: Arkona - Yarilo עשיתי משהו משמעותי: התחלתי לעבוד על החלק הגרפי של הפרוייקט בעיצוב גרם לי גאווה: לראות את הפגנת העובדים הסוציאליים כשנסעתי באוטובוס כל השבוע חכיתי ל: יום חופש שלי [היום] בסוף אני חולה ולא עשיתי כלום כל היום השבוע אני מצפה ל: למצוא עבודה ולהתפטר כבר בסופשבוע אני: מאשפז את עצמי במיטה וקורא המון רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: פחד. לא כיף שדברים מתפוצצים על אנשים :{

terrapin

New member
סכמ"ש ../images/Emo267.gif

זה דבר מעולה להחייאת פורומים
יפה לך היוזמה. השבוע היה: מחזור של שבעה ימים. קרה לי משהו טוב: מסיבה ועבודה וחיים וכאלה. קרה לי משהו רע: הממ חיים וכאלה. קניתי: בגדים
הייתי ב: מסיבה ברוגטקה!
ביליתי עם: אנשי רוגטקה, כולל קמרון הנכבד. והחתולה של הרוגטקה
קראתי: וואו, נראה לי שלא. FAIL
צפיתי ב: The Big Bang Theory
שיר שנתקע לי בראש: Shy - Carol Burnett עשיתי משהו משמעותי: הממ עבודה? גרם לי גאווה: המסיבה וכל האנשים האוסומיים. כל השבוע חכיתי ל: סופשבוע
השבוע אני מצפה ל: סופשבוע
בסופשבוע אני: זומבי טוב הוא זומבי מת (אני דורשת סמיילי של זומבי! ל א ל ז ו מ ב י פ ו ב י ה !) רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: ------>

../images/Emo140.gif

קרה לי משהו טוב: מסיבת עדלאידע רוק ומטאל בטכניון
קרה לי משהו רע: מצברוח ירוד מכל מיני סיבות
קניתי: השבוע כלום - וזה נדיר!!!!
הייתי ב: מסיבת רוק ומטאל!!
ביליתי עם: חברות וידידים. קראתי: Temple of the winds / Terry Goodkind צפיתי ב: האח הגדול שיר שנתקע לי בראש: Gethsemane מתוך "ישו כוכב עליון". עשיתי משהו משמעותי: רקדתי את עצמי לדעת במסיבה ההיא, שלחתי קו"ח לכל מיני מקומות חדשים. גרם לי גאווה: ירדתי לאחרונה יותר מ-8 ק"ג
כל השבוע חכיתי ל: שיחת טלפון ממישהו יקר לי. השבוע אני מצפה ל: שיחת טלפון מאותו מישהו, שנעלם לי לאחרונה, גם אם בנסיבות מובנות. בסופשבוע אני: אתחיל להכין הרצאה שאני אמורה להעביר בפסח
רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: תקראו את "נגמר העוף" - הייתה לי הפתעה נחמדה כשגיליתי שזה ספר גאה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo63.gifנגמר העוף(אבל גם הקוסקוס טעים) / זיו כהן

http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=223441 ספר ראשון בסדרה (אבל כל ספר עומד בפני עצמו) שהתחלתי לקרוא כי אמרו לי שיש בו תיאורי אוכל מכל העולם, וגיליתי כשקראתי שהוא גם ספר נועז למדי וגם גאה
קריאה קלה וכייפית, להתעלם מהאזהרה של המוכרים בחנות שהוא ספר גס (אשכרה!
), אלא אם זה ממש מפריע לכם

אוהדאדם

New member
לא מסכמים שבוע ביום ראשון?

השבוע היה: קר קרה לי משהו טוב: הייתה לי שיחה ארוכה ונהדרת עם שני חברים טובים שלי, שבמהלכה המשכנו במאמצינו לפענח את סודות הקים האנושי קרה לי משהו רע: קיבלתי בומבה לפרצוף ממגיב אנונימי בפורום קניתי: אגוזי שוקולד מריר, פעם ראשונה בחיי. ואכלתי אותו, גם. הייתי ב: ירושלים ביליתי עם: חברה, חברים, חברות... קראתי: Thud, של טרי פרטצ'ט צפיתי ב: אימפריית הפשע שיר שנתקע לי בראש: Michael Jackson - Hold My Hand Duet With Akon עשיתי משהו משמעותי: שלחתי את המכתב הראשון בפרויקט "בעלי ברית" - גרגר חול, אבל אולי יוביל למשהו. גרם לי גאווה: המשפחה שלי. כל שבוע. כל השבוע חכיתי ל: יום חמישי, פגישה חשובה, ופספסתי אותה בכל מקרה
השבוע אני מצפה ל: סוף השבוע? בסופשבוע אני: מלמד, אוכל ארוחת ערב עם המשפחה שלי, מבלה בירושלים.

L e i a

New member
סופ"ששש

השבוע היה: קצר. קרה לי משהו טוב: המחזמר בהארוקון או איכשלאקוראיםלזה קרה לי משהו רע: מישהי שלא הכי רציתי לראות בהארוקון
קניתי: קליק וניל בשק"מ. היה טעים. הייתי ב: בה"ד 7. ביליתי עם: כמות היסטרית של מלש"בים. קראתי: "צילה של הרוח" צפיתי ב: You're beautiful. השחקנית הראשית פשוט מדהימה
שיר שנתקע לי בראש: קו 6 עשיתי משהו משמעותי: עזרתי בגיבוש קשר"גים (הדבר הכי משמעותי שאני אעשה בצבא עכשיו יהיה קפה). גרם לי גאווה: לא צחקתי באחד התרגילים בגיבוש שנותן למלש"בים לגלות את הנטיות הנסתרות שלהם. כל השבוע חכיתי ל: מיטה הנוחה. השבוע אני מצפה ל: הכל חוץ מחורף! בסופשבוע אני: ממשיכה לישון. רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

lily kane

New member
באיחור מטורף כנראה

השבוע היה: לא רע קרה לי משהו טוב: התחלתי לכתוב סיפור קרה לי משהו רע: הדיכאון שלי חוזר ויורד בגלים שוב קניתי: קולה :D הייתי ב: פיצריה ביליתי עם: המשפחה בעיקר קראתי:v for vendetta צפיתי ב: Jigoku Shoujo Futakomori (hell girl שיר שנתקע לי בראש: i am only happy when it rain עשיתי משהו משמעותי: באתי לאמא בסופ"ש גרם לי גאווה: האחים שלי כל השבוע חכיתי ל:פגישה עם אמא השבוע אני מצפה ל: מחר כשאני פוגשת שתי חברים בסופשבוע אני: מקווה להנות רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: הציור האחרון שלי "רצונות מנוגדים"

למעלה