סכמ"ש!

WayToDawn

New member
קצת באיחור, אבל תסלחו לי >:

משהו טוב שקרה השבוע? אמ, היה אחלה שבוע! פגשתי הרבה חברות, נסעתי ברחבי הארץ, התחלנו לדבר על הקיץ!פגישה מקרית לחלוטין עם חברה ממש טובה. משהו רע שקרה השבוע? חזרתי מרומא, בוו הוו >: בא לי עוד. שיר השבוע: Breath וBeautiful של B2ST המאממים 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Hello Baby!!!!!!! הסדרה הכי חמודה בעולם נקודה!!!!! שייני תעשו לי ילד פליז ;; רק אל תרעיבו אותו תרביצו לו ותנעלו אותו בחדר פליז. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בשורות טובות 3> בילוי השבוע? חמישי בתל אביב עם מעיין הילה ומיה, שישי בערב אצל מעיין. התחדשות השבוע? אמ.... שתי סיכות, לק, הקניות מחו,ל שהן לא בדיוק השבוע אלא שבוע שעבר. ציטוט השבוע? לא יודעת. אני מנסה לחשוב על משהו, וכל מה שעולה לי זה הקולות הפורנוגרפיים שהשכנים של מעיין משמיעים. אה, ובתיה. אה והמורה שלי לאזרחות! "מי שלא יכתוב לי במבחן מה שאני רוצה שלא יבוא בבוקר לבית ספר, כי אני אשפוך עליו דלי מלא מים" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2761255/ מקסים. גם לי בא משהו עם כל כך הרבה פרטים ;_; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? או הו, הרבה. פרוייקט גמר, קוספליי, וכו'. למה מצפה בשבוע הבא? לא יודעת האמת O: אדם שעשה לך את השבוע? דניאל כפרע עלייה 3> וכמובן שלושת הבנות מחמישי! תמונה? לא יודעת?.... משהו מרומא P: סטיץ' שלי 3>

למעלה