סכמ"ש מקליפורניה
התגעגעתם אליי? D: משהו טוב שקרה השבוע? הייתי בסאן פרנסיסקו ...אני מתה על העיר הזאת *__* משהו רע שקרה השבוע? נגמר המחנה....קיבלתי את וירוס הקיבה הידוע לשמצה במחנה , AKA הקאתי כל סאן פרנסיסקו ;;;; שיר השבוע: כל שיר אפשרי של רן דנקר.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי אנימה כבר חודשיים; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "כולם עושים קקי" ספר שאחותי הקריאה לאחיינית שלי חחחחחחחחחחח בילוי השבוע? סאן פרנסיסקו, שבת נורמלית אצל אחותי התחדשות השבוע? המממ בגדים. ופריסבי מגניבה שהרמתי מהמחנה (אפילו כתוב עליה "מחנה רמה" ) ציטוט השבוע? "אתה יהודי?" "חצי" קוספליי השבוע? האמת שכל היומיים האחרונים אני נוברת בתמונות של כולם מהכנס, ואתם פשוט מושלמים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ......; לא ציירתי כבר חודשיים. למה מצפה בשבוע הבא? פחות צפייה, אני קצת עצובה- אני חוזרת הבייתה!@$!$ >_< לא רוצה להתחיל ת'מציאות. אדם שעשה לך את השבוע? מעיין, אלעד, גיא, ליבי, עוז אורי - שהיו זמינים בסקייפ ומסנג'ר היום. D: תמונה? לתמונה הזאת יש סיפור מצחיק. במחנה יש שני סבבים (סשיין) בכל ערב אחרון של סשיין יש -בנקווט.שזה כאילו ערב של חגיגה- מארגנים שירה בחדר אוכל, רואים את הסרט המיוחל אוכלים אוכל יחסית טעים יותר ומקבלים פחית קולה. בנוסף- בתרבות הזאת היא שכל אוהל מתחפש למשהו, וגם אצל הסגל זה ככה , למשל הצוות שלי- צוות תקשורת. אנחנו ארבעה אנשים, זה התחיל בלגמרי רנדומליות שציירתי צ'יבים של כולם, ואז החלטנו-!!! בואו נתחפש לעצמנו בבנקווט!! וזה היה אדיר, כולם התלהבו מזה כל כך חחח נתחיל מימין- אילן, ראש תקשורת, ישראלי, תמיד עייף\חולה\לא נמצא\בישיבת הנהלה\מתלונן שהאיכות נמוכה אני - "don't touch the tablet!! it's a very sensitive equipment and you don't want to break it" וככה בערך על כל החדר עם הציוד צילום שלנו חח Neddy- אמריקאי, או בשמו האמיתי- מייקה, אחד הבחורים הכי מצחיקים שפגשתי הקיץ, תמיד מצטלם עם ההבעה המטומטמת הזאת שלו, תמיד מסתובב עם משקפי שמש, חולצה לבנה\שחורה והלפטופ מאק שלו דני- אמריקאי, הוא הבן אדם הכי מעוך שיש, הוא תמיד עייף, מעוך, שיער מבולגן, מתעפץ, גם בגלל שהוא עורך את הסרט כל הלילה. ויש לו חולצת טאי-דאי מכוערת חחחח. וזהו D: