סכמ"ש!

Kienai Negai

New member
סכמ"ש!

בגלל ההיי של הכנס שכחו ממנו XDD משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
איזה שבוע מטורף,פאק XD

משהו טוב שקרה השבוע? אמגג כנס סופסוף~!! כל כך נחמד להיות מאחוריי,בלי לישון 3 שעות כל לילה כדי לעבוד על הקוספליי. ואמג,מקום ראשון~! ^__^ משהו רע שקרה השבוע? לא בדיוק רע,אבל היה לי כל כך הרבה דברים קטנים לסיים עם הקוספליי ולמרות שהתקדמתי הרבה כל יום זה עדיין נראה כאילו לא התקדמתי בכלל. הייתי מתוסכלת והייתי בטוחה שאני לא אספיק שיר השבוע: הפתיחה של קימי ני טודוקה,נקו הדביקה אותי בשיר הזה ^^; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הפיג'מות,המון הפיג'מות (אמג,יום רביעי מתחילה העונה השישית! 3>) והלייב אקשן של סול איטר שהיה פשוט אדיר 3> וגם הסקיט של פאנדורה 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התוכניה של הכנס נחשב? XD בילוי השבוע? כנס~~ ^-^ התחדשות השבוע? פיגר של מאקה ותלוש של 100 שקל לדוכן של גיא O: ציטוט השבוע? "מאצה הייתה צריכה לשים תיון על העין והחלטנו שרטייה מתיון זה רטיון O:" לול קוספליי השבוע? אמג,יש מיליון~!! הקהילה שלנו מורכבת מקוספליירים מוכשרים ברמות 3333> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי למה מצפה בשבוע הבא? אין לי מושג,אבל סופסוף אפשר לנשום~~ אדם שעשה לך את השבוע? יותר מידי 3> תמונה? תודה לנטע על הצילום D:

S.Riddle

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? כנס, קאסט, etc. משהו רע שקרה השבוע? מישהי שאני ממש מחבבת קיבלה ממני רושם ראשוני מחורבן עקב דרמה שקרתה בכנס, וחבל לי על כך. מצד שני, אני תמיד אשאר אני, ואין מצב שאני אתפשר על העקרונות שלי בשביל אף אחד. :) שיר השבוע: Lucifer / SHINee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: למי היה זמן לראות משהו השבוע @_@;; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? למי היה זמן לקרוא משהו השבוע?! בילוי השבוע? כנססססססססססס התחדשות השבוע? שני זוגות עגילים שקניתי מקטיה בכנס! הם כל כך מקסימים ^_____^ ציטוט השבוע? "למה אף אחד לא נותן לי ראש?!" "זה מה שגילברט אמר..." - משפט תמים שדנה אמרה כשהיא לא מצאה את הראש של אמילי הפך לדווג'ינשי יאוי, מסתבר. קוספליי השבוע? D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מדי קוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? לישון. עבודה. ללכת לספר סוף סוף. להתחיל לתפור לאייקון...? אה רגע, "מצפה", אז לא. ~_~ אדם שעשה לך את השבוע? קאסט פאנדורה הארטס היפות שלי.
תמונה? :)

himitsu

New member
סכמ"ש D:

משהו טוב שקרה השבוע? נפגשתי עם מלא חברים שחזרו מחו"ל סופסוף XD [חוץ מקורל, תחזרי כבררררררררר] משהו רע שקרה השבוע? הייתי בלוחמי הגטאות בגלל המסע לפולין ולא בכנס >> שיר השבוע: nana-wish (פתיח שני) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בגלל שכבר שמתי משהו בשיר~ http://www.youtube.com/watch?v=rtpkeezZIr0 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך איך לתפור עניבה XD בילוי השבוע? באולינג XD התחדשות השבוע? ספרים לפסיכומטרי... וויפי ._. ציטוט השבוע? "כל שומן הוא התחלה חדשה" XDDD קוספליי השבוע? הצ'שר של שרון מקאסט פאנדורה~ זה היה אחד הקוספלייז הכי מדהימים בעולם *__* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום ;; למה מצפה בשבוע הבא? מסע לפולין :O אדם שעשה לך את השבוע? אורלי 3> תמונה? משהו מהכנס, אני אמצא ואוסיף אח"כ D:

SHE RA

New member
סכמש:)

משהו טוב שקרה השבוע?כנס אנימה משהו רע שקרה השבוע? משהו רע משהו רע? אממ מיגרנות :\ שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:גונגו רומנטיקה (או משהו כזה ) >< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?אני רוצה להתחיל לקרוא מנגה .. תציאו לי על משהו נחמד יפה וקליל שאני יכולה לקרוא אותו...בבקשה.. בילוי השבוע?כנס אנימה וכלי זמר .. התחדשות השבוע?פד לעכבר של L ציטוט השבוע?"אני זה מי שאני חושב שהחברים שלי חושבים עליי" קוספליי השבוע?שלכם!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?נשאר לי גועש משום מה אז ציירתי איתו.. למה מצפה בשבוע הבא?"להופעה" שלי בקלידים ובפסנתר של הכלי זמר אדם שעשה לך את השבוע?בן דוד שלי תמונה? הייתי מתה מעייפות בבוקר >< תמונות מהכנס - http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=60614&id=1631287267

Grell

New member
הוהו סכמ"ש@!$#!

משהו טוב שקרה השבוע? כנס לול XD? משהו רע שקרה השבוע? נאדההה D: שיר השבוע: הפתיח של קים פוסיבל (FAIL) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: היטלר והמתנפחים XD; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עילעלתי לי במנגה של טריניטי שקניתי לשני P; בילוי השבוע? כנס ס-ס? התחדשות השבוע? המתנה ההכי יפה שקיבלתי בחייםםםם, קרן קנתה לי בחו"ל בובה של פרי הפלטיפוסססססW$#%@# וספר שאבא קנה לי 3> ציטוט השבוע? "ציצים, וזומבים... ותחתונים" -גיא: "שני יש לי שאלה, מה זה קוסקום?" לול. קוספליי השבוע? P; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מידיי. למה מצפה בשבוע הבא? בצפר ס-ס? אדם שעשה לך את השבוע? קאסט פאנדורה האאאאאאאאארטסססססססס תמונה? הוהו 33>

juliChan

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע? כנס!!!! משהו רע שקרה השבוע? מכונת התפירה שלי גוססת צריך לתקן אותה שיר השבוע: אין סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שאמו קינג ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? אני והמיטה הנוחה שלי התחדשות השבוע? קוספליי ראשון סוף סוף ציטוט השבוע? "עכשיו אני לא אתעורר ב-5 בבוקר מהמקדחה שלך" (ציטוט מאמא שלי) קוספליי השבוע? ואאווווו ישנם הרבה לא אתאר את כולם תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סיימתי לתפור את הקוספלייי שלי למה מצפה בשבוע הבא? הרבה עומס ושעות נוספות בעבודה אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Ayelet chan

New member
איזה שבוע היסטרי. XD

משהו טוב שקרה השבוע? לא יודעת אם זה טוב או לא עדיין, אבל עברנו דירה לשהם ביום ראשון אחרי 3 שנים של סיבוכים. ודחו לי את הגיוס! והצלחתי להגיע לכנס בזכות זה. D: התקשרו אליי ביום שני בבוקר והודיעו לי שדחו לי את הגיוס שהיה אמור להיות ברביעי. החדר שלי היה מפוצץ ארגזים ולא היה לי זמן בכלל להתעסק בקוספליי, ואיכשהו הצלחתי לסיים את רוב הסידור של החדר ביומיים (ראשון ושני) ואז יומיים תפרתי אצל מיי והיה לי קוספליי לבוא איתו לכנס. D: משהו רע שקרה השבוע? הייתי כמה ימים בלי מחשב בגלל שאיבדתי את הכבל של המסך. ): ואז אבא שלי נסע לבית ברעננה ומצא שם כבל אחר. D: שיר השבוע: Blame it on the pop סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כאילו שהיה לי זמן לראות משהו בלחץ של לעבור דירה וכנס. @_@ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מכרתי 5 מאנגות וכובע שינה של נארוטו בכנס! DD: בילוי השבוע? כנס התחדשות השבוע? קוספליי! XDDDD ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? עדי!!!!!! 3333333333333333> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי! XDDD למה מצפה בשבוע הבא? לנוח קצת לפני הגיוס. אדם שעשה לך את השבוע? מיי. 33333333333> תמונה? התמונה הסופר-קריפי הזאת צולמה על ידי ואל. 3>

SunsRequiem

New member
~

משהו טוב שקרה השבוע? כנס! משהו רע שקרה השבוע? כנס... ואנשים חולים. שיר השבוע:הכל בגללך, קוני! http://www.youtube.com/watch?v=z8uH1seeCL8 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום. רק קוספליי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אמם... קצת Crimson Spell בילוי השבוע? תפירה אצל אנשים שאני ממש ממש ממש אוהבת התחדשות השבוע? חוט סגול, צבעי בדים וחרוזי אבן בסגול בשביל הקוספליי ציטוט השבוע? היה לי אחד ממש ממש ממש טוב... קוספליי השבוע? ענת!!! הקייטו שהייתה בכנס, למי שלא יודע. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את השמלה לחתונה. אדם שעשה לך את השבוע? ענת ותמר תמונה? אה.... אני אמצא אחר כך את התמונה של ענת שאהבתי.

Lightning9

New member
לא מרגיש לי כאילו חזרתי לארץ רק השבוע

משהו טוב שקרה השבוע? חזרתי לארץ, כנס, לראות את החברים שלי סוף סוף וחבר שלי משהו רע שקרה השבוע? הג'טלג הזה לא נגמר שיר השבוע: אע. '-' סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דם אמיתייייייייי!!! העונה החדשה. הדבר היחיד שמעביר אותי בלילות הלבנים שלי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא, אבל חזרתי לעבוד בצומת ספרים <: בילוי השבוע? הכנס D: וחברים שלי אתמול ^___^ התחדשות השבוע? פפפ כל הדברים מחו"ל בערך! אבל החזרה לעבודה בעיקר ציטוט השבוע? "אמא אני הולכת לראות את ארז!!!" "מתי את חוזרת??" "אמא עכשיו 8 בבוקר, תשתקי" קוספליי השבוע? למרות שהיה אחד, לא שמרתי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא, אבל בגלל שממש מתחשק לי להכין דברים אני כנראה פשוט אתחיל לשבת ולהכין פרופס ראנדומאליים כי מתחשק למה מצפה בשבוע הבא? יומולדת 17? וחזרה ללימודים. אדם שעשה לך את השבוע? תאיררררר 3> וארז שלי, אחרי חודשיים שלא התראנו תמונה? כרגע התמונה הנורמאלית היחידה שיש לי מהכנס, ואני ממש אוהבת אותה <:

Kienai Negai

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? הכנס~~ משהו רע שקרה השבוע? אממ.. לא יודעת לא זכורת XD שיר השבוע: כל האלבום ULTRA BLUE של אוטדה היקארו 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מכושפות העונה השנייה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מיראי ניקי, נראה לי בילוי השבוע? הכנס, ים ויום הולדת של חברה :) התחדשות השבוע? כוכב של מקום שני @$@#$ ציטוט השבוע? קשה להזכר במשהו XD קוספליי השבוע? כל הקוספליירים המאממים מהכנס 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וויל~ למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל בית ספר? בעצם לא מצפה.. אדם שעשה לך את השבוע? הקאסט פאנדורה המאמם שלנו 3> תמונה? ממש אהבתי אותה משום מה XD

WayToDawn

New member
נצנצים ♥♥

משהו טוב שקרה השבוע? הנכסססססס אומג אומג איזה כנס אדיר היה היה פשוט כיף ♥ משהו רע שקרה השבוע?אמ... נקודותתתתתת. כל כך. הרבה. נקודותתתתתתתתת ;_; שיר השבוע: Like OMG, Baby סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הסקיט שלנוווווווווו ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ווב קומיק נחמד שאני קוראת P: בילוי השבוע? כנססססססססססס התחדשות השבוע? אמ, כתר, ומיני פיגר שקרן הביאה לי. ותג כזה נחמד של מקום שני P: ציטוט השבוע? "אני לא ג'ק! אני האנס כריסטיאן- סוכן חשאי!" "כי הוא הומו"- בערך במליון וריאציות שונות קוספליי השבוע? כל כולכם. אלוהים, איזה קוספליירים יפים יש בקהילה הזאת. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הגלימה של קרן. ומליון נקודותתתתתתתתתת למה מצפה בשבוע הבא? לא מצפה לו!!! לא רוצה תשבוע הזה בכלל!!!!!! אדם שעשה לך את השבוע?כולם תמונה?~

rocket

New member
יאלה סיכום ~

משהו טוב שקרה השבוע? - היה כנס נהדר ואפילו זכיתי בתחרות קוספליי @#@$#%^&& משהו רע שקרה השבוע? - נגמר הכנס, אז עכשיו צריך להתעסק בכל הבעיות היום-יומיות המעיקות שיר השבוע: הגיי-פופ (כלומר, הקיי-פופ) ששמענו כל הלילה לפני הכנס בזמן שעשינו את כל הגימורים האחרונים סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא נראה לי שהדלקתי את הטלויזיה השבוע ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין לי מושג, לא זוכרת שקראתי משהו ספציפי. אולי איזה ספרשקראתי בעבודה בילוי השבוע? - כנס כנס כנס ועוד פעם כנס! התחדשות השבוע? - תלוש לקניות בדוכן של גיא :p ציטוט השבוע? - בחור רנדומלי לגמרי שאני בכלל לא מכירה, ניגש אליי בכנס בזמן שצילמנו את התמונה שמצורפת להודעה, נגע לי בכתף ואמר - "Gilbert, leave Alice alone". זה היה ... ממש ממש ממש ממש מצחיק. קוספליי השבוע? - נחשו :D תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? - נחשו ~_~ למה מצפה בשבוע הבא? - לא מצפה. לא אוהבת את מה שמצפה :/ אדם שעשה לך את השבוע? - המאסטר האחד והיחיד שלי כמובן תמונה?

S.Riddle

New member
הסיכום הזה לא מספק אותי.

אני דורשת חפירה נורמלית. :|

Apushu

New member
סכמ"ש מקליפורניה

התגעגעתם אליי? D: משהו טוב שקרה השבוע? הייתי בסאן פרנסיסקו ...אני מתה על העיר הזאת *__* משהו רע שקרה השבוע? נגמר המחנה....קיבלתי את וירוס הקיבה הידוע לשמצה במחנה , AKA הקאתי כל סאן פרנסיסקו ;;;; שיר השבוע: כל שיר אפשרי של רן דנקר.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי אנימה כבר חודשיים; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "כולם עושים קקי" ספר שאחותי הקריאה לאחיינית שלי חחחחחחחחחחח בילוי השבוע? סאן פרנסיסקו, שבת נורמלית אצל אחותי התחדשות השבוע? המממ בגדים. ופריסבי מגניבה שהרמתי מהמחנה (אפילו כתוב עליה "מחנה רמה" ) ציטוט השבוע? "אתה יהודי?" "חצי" קוספליי השבוע? האמת שכל היומיים האחרונים אני נוברת בתמונות של כולם מהכנס, ואתם פשוט מושלמים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ......; לא ציירתי כבר חודשיים. למה מצפה בשבוע הבא? פחות צפייה, אני קצת עצובה- אני חוזרת הבייתה!@$!$ >_< לא רוצה להתחיל ת'מציאות. אדם שעשה לך את השבוע? מעיין, אלעד, גיא, ליבי, עוז אורי - שהיו זמינים בסקייפ ומסנג'ר היום. D: תמונה? לתמונה הזאת יש סיפור מצחיק. במחנה יש שני סבבים (סשיין) בכל ערב אחרון של סשיין יש -בנקווט.שזה כאילו ערב של חגיגה- מארגנים שירה בחדר אוכל, רואים את הסרט המיוחל אוכלים אוכל יחסית טעים יותר ומקבלים פחית קולה. בנוסף- בתרבות הזאת היא שכל אוהל מתחפש למשהו, וגם אצל הסגל זה ככה , למשל הצוות שלי- צוות תקשורת. אנחנו ארבעה אנשים, זה התחיל בלגמרי רנדומליות שציירתי צ'יבים של כולם, ואז החלטנו-!!! בואו נתחפש לעצמנו בבנקווט!! וזה היה אדיר, כולם התלהבו מזה כל כך חחח נתחיל מימין- אילן, ראש תקשורת, ישראלי, תמיד עייף\חולה\לא נמצא\בישיבת הנהלה\מתלונן שהאיכות נמוכה אני - "don't touch the tablet!! it's a very sensitive equipment and you don't want to break it" וככה בערך על כל החדר עם הציוד צילום שלנו חח Neddy- אמריקאי, או בשמו האמיתי- מייקה, אחד הבחורים הכי מצחיקים שפגשתי הקיץ, תמיד מצטלם עם ההבעה המטומטמת הזאת שלו, תמיד מסתובב עם משקפי שמש, חולצה לבנה\שחורה והלפטופ מאק שלו דני- אמריקאי, הוא הבן אדם הכי מעוך שיש, הוא תמיד עייף, מעוך, שיער מבולגן, מתעפץ, גם בגלל שהוא עורך את הסרט כל הלילה. ויש לו חולצת טאי-דאי מכוערת חחחח. וזהו D:

Lady_Voldemort

New member
om nom nom nom

פאק היה לי שבוע מטורף. בין טרמפים ברחבי אירלנד, לכנס אנימה של שלושה ימים שהתחיל אתמול. שבו אני כמובן צוות ( כי כנראה שזו התמכרות) משעשע. משהו טוב שקרה השבוע? אה, ערבים טובים בפאב בעיירה נשכחת, כנס נום-קון שבו הפכתי לצוות בערך מהשעה הראשונה. משהו רע שקרה השבוע? הממ הברכיים שלי הורגות אותי :< שיר השבוע: אה. שיר הנושא של פוקימון :D סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דסרט פאנק. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הממ... בילוי השבוע? :D היו יותר מדיי... ערבים בפאב, פאנל הנאטי קורע אתמול בכנס, טיול לאורך החופים. הממ. התחדשות השבוע? ממ אוכל! ציטוט השבוע?"אני מרגישה כמו עוגיה" קוספליי השבוע? הממ... היו המונים אתמול. כמה מהם היו מדהימים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?אה. כרגיל ציורים בספר סקיצות. למה מצפה בשבוע הבא?ובכן היום היום האחרון של הכנס בן שלוש הימים. אז אחרי זה נחיה ונראה. אדם שעשה לך את השבוע?אה.. אירנה. שפגשתי באכסניה אי שם במקום נידח. תמונה- מבטיחה המון בפייסבוק כשאוכל.

Lady_Voldemort

New member
חייבת להוסיף לסיכום השבועי שלי...

אוקי. אז עכשיו חזרתי מהכנס שנגמר לפני כמה שעות. זה היה כנס של שלושה ימים (למעשה יומיים וחצי כי הוא התחיל בשישי בצהריים) אז למרות שהקהילה שלהם יותר צעירה, פחות מאורגנת והם הולכים לכנסים בעיקר באנגליה, האווירה פה הרבה יותר נעימה. אולי זה פשוט מזג האוויר הקריר ואולי זה משהו אחר. הכנס היה מאורגן בצורה ממש מוצלחת. הכל זרם מוצלח פלאים. הקוספליים היו ממש נהדרים ברובם. אפילו אם חלק מהטובים נקנו באי ביי. מה שהיה מוצלח במיוחד בכנס הזה שהיו בו ארועים חברתיים. משחקים המוניים ששילבו קוספליים ותרבות אוטאקו שאורגנו כחלק מהתוכניה של הכנס ועבדו בצורה נהדרת. (כמובן שחלק מזה שזה היה כנס באירלנד היו אנשים ראנדומליים עם כוס בירה מסתובבים בהרצאות ובאולם הראשי) יצא שהתנדבתי בכנס. יצא לי להתחבר עם המארגנים - בעיקר מארגנות ולדבר איתם המון על כנסים וקהילות וכדומה. נראה לי שקיבלתי המון השראה מהכנס הזה לכנסים הבאים עליינו. האמת שלא יצא לי לקרוא בכלל מה כתבתם על מה שהיה שלשום. ואפילו לא לראות תמונות לצערי. בכל אופן. מדהים כמה הרגשתי פה בבית בתוך הכנס. גיקים הם דומים כמעט בכל מקום ככל הנראה. אני מבטיחה תמונות בהקדם אבל לא הלילה. היה לי ערב רווי פיצה ושתייה בחברת האוטקואים האיריים. :)

למעלה