סכמ"ש

ady18

Well-known member
סכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה ]- זהב שחור שיר השבוע שלכם [לא של איה]- חייל של אהבה- אייל גולן בילוי השבוע שלכם- מסיבה אתמוללל
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\\\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא עשה לי את השבוע אבל הייתה לנו שריפה בבסיס ופינו אותנו ובאמת שהיה הרבה אקשן! משהו שהרס לכם את השבוע- לא עולה לי משהו וטוב שכך
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שבועות!!! אלא מה? מאכל השבוע: באגט עם שניצל
משפט השבוע שלכם-

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifבעצם עולה לי משהו שהרס לי את השבוע...

כואב לי הגרוןןןןןן

hilali1

New member
אתמול היתה כתבה על נורית גלרון והראו את איה

נראה לי זה היה בערוץ 10. היא סיפרה קצת על נורית ואיך זה היה לעבוד איתה..

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של איה האישה עם השקית בשביל אל הכפר אילנית בילוי נמל תל אביב ,בילוי עם חבים והופעה של מירי מסיקה תוכנית טלוויזה ערוץ 24 ספישלים מאכל השבוע:פרגיות מחכים שיקרה חופש!!

יאללה נסכמש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- מתי תבואי שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מדברים על זה בביית - אורי מור בילוי השבוע שלכם- סוף שבוע בקיבוץ מורן ואגמון החולה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איך פגשתי את אמא תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\\\תחנת רדיו - סופ שבוע רגוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - מחכה בסבלנות שימית תעלה תמונות מהטיול משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הטיול בסופו משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מתכונים חדשים ונסיוניים לקראת סוכות מאכל השבוע: על האש משפט השבוע שלכם a^2+b^2=c^2. (נראה מי יזהה )

למעלה