עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
שיר השבוע של לירז-כל השירים של לירזוש רז רז שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיייוווה המספר1!!!!!!!!! המושלמת שלייי משהו שעשה את השבוע-צחוקים עם ליאורוש ורותמיק הנסיכות שליי בעזריאלי היה כייף חיים!!!!!!!!! אלף אלפי תודות ענקיות על הכל!!!!!!! מתה עלייכןןןןןןן משהו שהרס את השבוע-אבדתי ת'האמפי4 ואבא צרח עליי אוווףףףףףףףףףףףףףף מה קניתם השבוע-בגדים וכרטיס לההופעה ריטוש המלכה הדיייוווה המספר 1!!! המושלמת שליי בהיכל התרבות בראשל''צ עם ליאורוש האהובה שלייי את באה לישון אצלנו אחרי ההופעה אמא כבר מכינה לך ת'המיטה חחחחחחח אמוש מתה עלייךךךךך את הכי יקרה לי בעולם!!!!!!!! סליחה ששיגעתי אותך אבל תודי שהציון שקיבלתי במבחן בתנ''ך שוווה את הכל ציטוט השבוע-אמא יש רק אחת בעולם!!!!!!! תוכנית\סרט השבוע-האח הגדול הגמר הגדול!!!!!!!! אלירז זכה יששששש אייזה כיייף!!!!!!!!,האלופה1,הרווק עם גיא גיאור החתיך!!!!!!!!,דואס,וגיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום האישה מעניין מה אני אקבל חחח בטח משהו שקשור לאהבת חיייי המושלמת שליי להחיים שליי!!!!!!!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר!!!!!!! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי,לריטוש המלכה הדייוווה המספר 1!!!!! בכל הגלקסיה כולה!!!!!!! המושלמת שליי,לליאורוש,לרותמיק,לדושה,לארתור המלך המוכשר!!!!,לניקה,ליאנה לאמוש המלכה שליי מתה עלייךךךךךךך את האחת והיחידה!!!!!!!! הכי יקרה לי בעולם!!!!!!!!!! אלף אלפי תודות ענקיות לכולכם על הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עלייכםםםםםםםם!!!!!!!!!!! הערות-אמוש שלייי אוהבת אותך!!!!!!!! תמונת השבוע-תמונות מהקניון עזריאלי עם ליאורוש ורותמיק הנסיכות שליי מי שרוצה שיראה בפייסבוק שליי בשמחה רבה