סכמ"ש

סכמ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-כל השירים של לירזוש רז רז שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיייוווה המספר1!!!!!!!!! המושלמת שלייי משהו שעשה את השבוע-צחוקים עם ליאורוש ורותמיק הנסיכות שליי בעזריאלי היה כייף חיים!!!!!!!!! אלף אלפי תודות ענקיות על הכל!!!!!!! מתה עלייכןןןןןןן משהו שהרס את השבוע-אבדתי ת'האמפי4 ואבא צרח עליי אוווףףףףףףףףףףףףףף מה קניתם השבוע-בגדים וכרטיס לההופעה ריטוש המלכה הדיייוווה המספר 1!!! המושלמת שליי בהיכל התרבות בראשל''צ עם ליאורוש האהובה שלייי את באה לישון אצלנו אחרי ההופעה אמא כבר מכינה לך ת'המיטה חחחחחחח אמוש מתה עלייךךךךך את הכי יקרה לי בעולם!!!!!!!! סליחה ששיגעתי אותך אבל תודי שהציון שקיבלתי במבחן בתנ''ך שוווה את הכל ציטוט השבוע-אמא יש רק אחת בעולם!!!!!!! תוכנית\סרט השבוע-האח הגדול הגמר הגדול!!!!!!!! אלירז זכה יששששש אייזה כיייף!!!!!!!!,האלופה1,הרווק עם גיא גיאור החתיך!!!!!!!!,דואס,וגיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום האישה מעניין מה אני אקבל חחח בטח משהו שקשור לאהבת חיייי המושלמת שליי להחיים שליי!!!!!!!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר!!!!!!! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי,לריטוש המלכה הדייוווה המספר 1!!!!! בכל הגלקסיה כולה!!!!!!! המושלמת שליי,לליאורוש,לרותמיק,לדושה,לארתור המלך המוכשר!!!!,לניקה,ליאנה לאמוש המלכה שליי מתה עלייךךךךךךך את האחת והיחידה!!!!!!!! הכי יקרה לי בעולם!!!!!!!!!! אלף אלפי תודות ענקיות לכולכם על הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עלייכםםםםםםםם!!!!!!!!!!! הערות-אמוש שלייי אוהבת אותך!!!!!!!! תמונת השבוע-תמונות מהקניון עזריאלי עם ליאורוש ורותמיק הנסיכות שליי מי שרוצה שיראה בפייסבוק שליי בשמחה רבה

עוונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות
חחחחחח שיר השבוע לא של לירז-הדיסק של ביונסה משהו שעשה את השבוע- חחחח פגשתי את רותם אהובתי ואלייסוש
משהו שהרס את השבוע-חזרה ללימוודים
מה קניתם השבוע-כרטיסים להופעה : ) ציטוט השבוע-"נו מה 3 מעליות עברו" חחח רותם
תוכנית\סרט השבוע-האח הגדול וארץ נהדרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחברה :) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסוש רותמווש וארתור
הערות- תמונת השבוע-עם רותם אליסה ואחותה הממהממת של אליסה :)

עונה|מסכה|

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-TiK ToK (feat. P. Diddy) משהו שעשה את השבוע-פורים,חוופש,היציאוות של כל השבוע
,ת"א משהו שהרס את השבוע-אין
מה קניתם השבוע-הרבבה ציטוט השבוע-יש הרבה אנלי כוח לזה D: תוכנית\סרט השבוע-זיקיות,האח הגדול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כל מיני
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ניראה לי שיש מיבחן חחח
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
סכמ"ש מיוחד ביותר! =]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- דור דניאל- חכי מעט משהו שעשה את השבוע- פגישה עם דור דניאל!! 3> משהו שהרס את השבוע- שומדבר מיוחד :):) מה קניתם השבוע- כרטיסים למופע של דור :) ציטוט השבוע- "הזמן יעשה את שלו, את תהיי מאושרת..." תוכנית\סרט השבוע- החיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי :) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- X מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לדור דניאל! המושלם הזה!! 3> ולתומר מהאח הגדול :) תמונת השבוע-->

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- כל השירים מההופעה של גלית
משהו שעשה את השבוע- דיבור עם גלית בטלפון , שעודד אותי מאוד חח
משהו שהרס את השבוע- וואלה שום דבר
מה קניתם השבוע- פקט שלם של סיגריות וג'ינס חחח
ציטוט השבוע- קנאיות ? אתן כ''כ עלובות
תוכנית\סרט השבוע- שמששששש , הכל דבש, ונשות הטיסים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חסווי חח
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- וואלה לא יודעת
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ווואלה לכל עם ישראאל חחח
הערות- שבוועע להייט לכוולם
תמונת השבוע- אחת התמונות שלי חחח

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Rihanna - Rude Boy Jay Sean - Down Jason Derulo - Watcha say, In my head Beyonce - Broken Hearted Girl Kelly ROwland & Michael Buble - How deep is your love Jennifer Lopez - What is love?, Everybody's girl משהו שעשה את השבוע- חפש"ש! הופעה של שירי מימון ושמעון בוסקילה משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- וואו.. מכנס, חולצה וכובע ברנואר, הדיסק הופעה חיה של דודו טסה ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד לא יודע מה יש לי שבוע הבא משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודע מה יקרה שבוע הבא מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- טוב - ליאור, אליסה, רותם הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח חח

Amor Verdadero

New member
עונה..

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Fight For This Love משהו שעשה את השבוע- כלוםץץהיה שבוע מבאסס משהו שהרס את השבוע- שהשבוע לא זז מה קניתם השבוע- כלום.. ציטוט השבוע- " הגיע הזמן להרים את הראש ולהמשיך הלאה" תוכנית\סרט השבוע- האח הגדול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום.. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- שמירה :( מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כל הפורוםם הערות- עדן תמונה יפה :) תמונת השבוע- אין לי כוח לשים..

למעלה