סכמ"ש :)

Anni Lupu

New member
סכמ"ש :)

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

giraffeeeee

New member
מחר צבא ואני קצת חולה וקצת לא נרדמת

- שיר השבוע: ליבי בירן - תני לי אוויר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חדר 2 ב' - משפט השבוע: "אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה" - משפט השבוע: "יש לכם זיכרון של ברווז" "תהיו ישרות כמו פלס, אתן יודעות מה זה פלס?!, כמו פסל!" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: בראוניז - משהו שעשה לכם את השבוע: השבעה - משהו שהרס את השבוע: לדעת שהיא סיפרה לו את כל מה שאמרתי לה עליו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להתעצבן על שני סתם כי באלי זה מוי כייף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יד ושם ויו"ע ביחידות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירה תיהיה החונכת שלי, אנני תבוא לפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חדר 2 ב' ואנני סתם: - תמונה: ביבנה לפני הרכבת, עם נורית אהובתי

Anni Lupu

New member
מחכה ליום שישי!

אבל צריך לראות איך אני אוכל לחזור כמה שיותר מוקדם בשבת הביתה (כן כן, אני אאלץ לישון אצלך חח), כי חברה שלי חוזרת הביתה, ולא ראיתי אותה חודש :(

Anni Lupu

New member
Baby it's a new age, you're like my new craze

- שיר השבוע: Milow - Ayo Technology - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: הדרי :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):-- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתמול בערב היה כ"כ הרבה משפטים מצחיקים... - דבר שהשגתם השבוע: תמונות טובות של הדרי, חבילת קליפסים... - מאכל השבוע: pao de queso - משהו שעשה לכם את השבוע: שהדרי הייתה אצלי 3 ימים - משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי את מאי כבר חודש, שאני לא מפסיקה לאכול, השיעמום והעצלנות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משעמם לי, ואני צריכה קצת לצאת מהבית. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את מאי סופסוף, לנסוע לריחן :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהנסיעה לאיילת אכן תתקיים :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניס (לא ראיתי אותה שנתיים!) ואולי עוד מקסיקניות, מאי (שלא ראיתי חודש!) אבל אולי אני אראה אותה רק לזמן קצר במוצ"ש, ואיילת! סתם: אני אוסיף תמונה מחר

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifאני.

- שיר השבוע: The Verve - Bittersweet Symphony - אלבום השבוע: החומה של פינק לוייד. - האדם שעשה לכם את השבוע: חן,לגמריי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את כמו כיףכף,בואי תגורי עליי!" - דבר שהשגתם השבוע: אע,אמא קנתה לי כל מיני דברים באילת. - מאכל השבוע: אלכוהול. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבת גיוס, חנצ'וק ישן אצלי..ההורים באילת אז היה בית ריק:) - משהו שהרס את השבוע: התמוטטות עצבים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סקס מעביר כאב ראש
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות את הציוד, ובכלל זה השבוע האחרון לחיי;[ ואז אני מתגייסת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנצליח לארגן חופשה עם חנצ'וק או משהו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
:) סתם: - תמונה:>הייתי מעלה מהמסיבת גיוס,אבל יצאתי זוועה;[

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

- האדם שעשה לכם את השבוע: פ, ד, הבנות. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Come to me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כבר מתגעגע
" - דבר שהשגתם השבוע: מין! - מאכל השבוע: המבורגר טלה. יאמ. - משהו שעשה לכם את השבוע: אצלו, הבנות, אנשים שמתחילים איתי סתם ככה, ובכלל הרבה כיף. :) - משהו שהרס את השבוע: מחשבות על צה"ל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חו"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תנו ניחוש. סתם: - תמונה: אין כאן, אני רבוטה.

dcohn

New member
?What would love do now

- שיר השבוע:
plain jane לא שיר השבוע, פשוט נגע בי בצורה מסויימת... - אלבום השבוע:
שום אלבום. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אנה וליאורה, והבני דודים:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
Ain't we really lucky cause we get a pair of wings? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"את נראית כמו מישהי ששכחה את האהבה שלה בקנדה" :| - דבר שהשגתם השבוע:
כסף, אבל עוד לא קיבלתי אותו. - מאכל השבוע:
פקין! למרות שהיה יקר בטירוף. - משהו שעשה לכם את השבוע:
לראות את אנה וליאורה בחמישי, צהרים עם רויתי ברביעי ועל האש בצהלה בשבת:] - משהו שהרס את השבוע:
החיים נעשים משעממים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
פעם היו לי חיים. איפה הם? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
למצוא עבודה (בייביסיטר כבר לא עוזר לי). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מאיצ'י וארנונצ'וק:] סתם: - תמונה:

dcohn

New member
והתמונה../images/Emo3.gif

עם גול בכניסה של הלונה פארק במונטריאל

dcohn

New member
מתי ומי זה "איתנו"?../images/Emo3.gif

אל תשכח שיש לי גם את מאיצ'י (מאי גנון, משום מה אני תמיד מסיקה שכולם יודעים על מי אני מדברת) לבלות איתה, ויש לה עדיפות

R o n 2 5 6

New member
דווקא למדתי להבין שמאיצ'י זו מאי גנון../images/Emo3.gif

תבואי איתה ועם אנני או משהו :) בהנחה שהג'ובניקים באמת יצאו בסופ"ש,אז ציון,יוסי,ארנון,הלאודינים ולב(למרות שלאחרונה הוא מבריז לנו כי הוא קם בשעות לא שפויות למחרת)

dcohn

New member
במילים אחרות, דברו איתי בשישי?:]

אני אהיה עם מאיצ'י ואראה מה בתכנון שלה ואז ננסה לשלב

LadyFlame123

New member
באלי המבורגר

- שיר השבוע: Pink - Funhouse Milow - AYO Technology
- אלבום השבוע:.
- האדם שעשה לכם את השבוע: לא מישהו מיוחד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משנה זה מטומטם מדי
- דבר שהשגתם השבוע: משכורת
- מאכל השבוע: פיצות
- משהו שעשה לכם את השבוע: נמנמ כמה דברים
- משהו שהרס את השבוע: שרציתי להרוג את ליאורה ביום שישי חח
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בועות סבון זה כיףףףףף
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:נמ
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נמ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נמנמ
סתם:
- תמונה:

Broken sound

New member
../images/Emo3.gif

- שיר השבוע:pistola - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:סתם אנשים טובים.XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"שניה הסטלניה הלכה הביתיה לישוניה שעתיה וחזרתיה לשיריה לעשות צחוקקיה איזה סטלניה"XDDDDDDDDDDDDDDD - דבר שהשגתם השבוע:שובובובובובובובוו:] - מאכל השבוע:אוכל של מזל. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום שישי^^ - משהו שהרס את השבוע:זה שאין לי כח לריבים האלוץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת לקמי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להיפגש עם נויה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:החברים מירושלים. סתם: - תמונה:

למעלה