סכמ"ש

לאלי19

New member
סכמ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

לאלי19

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- i miss you משהו שעשה את השבוע- שבוע מעפןן משהו שהרס את השבוע- לא ישנתי טוב חצי שבוע מה קניתם השבוע- בגדים ציטוט השבוע- "די כבר אין לי כוח יותר" תוכנית\סרט השבוע- סוף העולם שמאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופ"ש במלון משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בסיס מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אתי , סתיו , ארתור , רותם , פז , עדן , ליאור ולירז :) הערות- אין.. תמונת השבוע- :)

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo152.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- המכשפות - פחד אמיתי משהו שעשה את השבוע- מלא ימי חופש, המחויבות אישית
משהו שהרס את השבוע- מגן בהיסטוריה, בגרות בביולוגיה מה קניתם השבוע- כלום, לפני איזה חודשיים נפל לי הפלא' למים והוא מת. והייתי בכל הזמן הזה עם פלא' מלפני איזה 7 שנים! ופתאום אתמול, הפלא' שאז נפל לי למים קם לתחייה !!!
ציטוט השבוע- לא יודעת תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים בבארבייייי
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- נראה לי מגן בלשון מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם, פז, אביטל, ארתור
הערות- תכף חופש גדול וחייבים מפגש פורום!!
תמונת השבוע-

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-חום הלילה שיר השבוע לא של לירז-estela diaz-dame to amor משהו שעשה את השבוע-בריכה אצל נתנאל
משהו שהרס את השבוע-מיבחנים מה קניתם השבוע-בגד ים
ציטוט השבוע-"עם אני יכתוב על כל אחד מהתלמידים את הסיפור שלו אף אחד לא יאמין לי-זה לא יודע מה הוא אומר הוא כבר סנילי וזה לא זוכר מה קרה וזה אומר ככה וזאתי עשתה ככה! בפיספוסים לא יאמינו למה שהולך לי בכיתה" המחנך שלי בשיעור תוכנית\סרט השבוע-דני הוליווד 2 ,דונה ברברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ים,בריכה,בר מיצווה לבן דוד שלי
,לצאת ולצאת
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-רותם,אביטל,אור ולירז
הערות- תמונת השבוע-

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- יומיים לא בבצפר ו..ים!
משהו שהרס את השבוע- שאנשים אומרים לי מה לעשות!
מה קניתם השבוע-2גופיות מכנס קצר וגלידה
ציטוט השבוע-אני: "מי הכי חתיך לדעתך?" עינב אחותי: "דני רדקליף!... רגע מי דני רדקליף?" חח..
תוכנית\סרט השבוע-כוכב נולד 7 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לונה פארק משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-תוצאות של המפמ"ר במתמטיקה! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטל,סתיו,ארתור ,אתי ולירז
הערות-שבת שלום!
תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר,ריסים שיר השבוע לא של לירז- דודו אהרון לא דומה,שרית חדד אהבה בתוכי..ועוד כל מיני.. משהו שעשה את השבוע- אולפן השקוף היה כיף רצח משהו שהרס את השבוע- בצפרר ציטוט השבוע- אמלה איזה כיף היה באולפן .כזה גלית הכניסה אותי לאולפן בהפסקה שלה ודיברנו והיה הכי כיף בעולם כל דקה כזה היא נישקה אותי ואמרה לי איזה חמודה אני איזה מאמי היא ודווקה לא היו הרבה אנשים היה סבבה רצח כפרע על גלית [: היא ממש נשמה ....! תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד וקליפים ב-24 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת לקניון בפתח תיקווה :) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- חח לא יודעת ..! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכל הפורום ...(= הערות- איןן תמונת השבוע- שמתי ...!

אני קיבלתי 100 במפמר במתמטיקה!!!

אבל אני בשכבה ח' אז אני לא בטוחה שהיה לנו אותו מפמר D:

גם לי...

אבל הייתה שאלה שצב הלך 20 מטר ברבע שעה, כמה מטרים הוא הלך בשעה? או משהו כזה.. רגע את כתה ט'?

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- Dima Bilan - Anythin' 4 love Beyonce - Ego David Guetta & Kelly Rowland - When Love Takes Over Lady Gaga - Lovegame Pussycat Dolls - Hush Hush מאור כהן - לילה עיר הדורבנים - לא פוגע דודו טסה - משטרה מה קשור - שמועות שירים ברוסית.. משהו שעשה את השבוע- 2 הופעות! משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד הופעה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לסגור שבת בעעע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- דנע הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח

רותם654

New member
סכמ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

למעלה