סכמ"ש

סכמ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- מלא של אוונסנס, התמכרתי
משהו שעשה את השבוע- צילמו סרט קולנוע אצל סבתא שלי, אז הייתי בכל היום צילומים.. משהו שהרס את השבוע- כלום האמת חח בילוי השבוע- דיזינגוף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- כפפות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים [שוב]
תמונה שבא לשים- > שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטאאאל, ענבל, רותם

inbals93

New member
מזתומרת צילמו סרט קולנוע אצל סבתא שלך?!:-O

אני לא סתם שואלת. פרטים במסן

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעוננה../images/Emo3.gif

סתם כי לא נעים שסתאאאאו עונה לבבד XDD שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- טורניקייט
- אוונסנס
משהו שעשה את השבוע- ת"א
משהו שהרס את השבוע- גראדים XD בילוי השבוע- ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שכחתי ת'שם שלו.. אבל סרט קטלני XD ציטוט השבוע-
מה קניתם השבוע?- ארנק ו2 טבעות של בילבונג
, וצעיף של הנס.. כל השאר זה אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לוקחים אותנו לצפון XD תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מזל טוב לסתאאאאאאו !! [שהתחילה לשמוע מוזיקה נורמלית
] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתאאו, ענבלווס גל .. וכוללם

עונהה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-טקטוניק היתמכררתי
משהו שעשה את השבוע-יציאה עם החבר'ה
,נסעתי לקרובים בחיפה
משהו שהרס את השבוע-מיבחן באנגלית
,מיבחן בערבית
בילוי השבוע-גשר
,שכונה
,פיצוציה
,פיצרייה
,חיפה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מסכים 2,מאצ'ו,שלוש אמהות
ציטוט השבוע-"אתיי!,למה לא הגעת לשיעור הראשון?" [מורה לערבית שאלה אותי בדיוק שירדתי במדרגות בלחץ
] מה קניתם השבוע?-חמצוצים
,טרופיות
,פיצה
,אולסטאר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כרמל
,ניראה לי יציאה עם החבר'ה שוב?
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,סתיו ולירז
שבוע טוב

עוונהה אבל קצת באיחור../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-עד אור הבוקר משהו שעשה את השבוע-התקבלתי לסוכנות דוגמניות משהו שהרס את השבוע-נפל גראד מול הבית שלי
בילוי השבוע-חברה באה עליי היום היה צחוקים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שבוע סוף והחיים זה לא הכל ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-ג'ניס וחולצהה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יוטם צילומים אני עושה בוק ואז יש לי צילום לעיתון
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדן,סתיו,עדי,אתי ולירזז..

למעלה