סכמ"ש!:)

LOLI152

New member
סכמ"ש!:)

אז לפני שאני טסה לצופים..!! איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה להתחיל חודש חדש? איך היה לחגוג את ראש השנה? אתם מנגנים בגיטרה? ובמשהו אחר? כבר חייכתם היום? ידעתם שמחר מחליפים שעון ויש לנו עוד שעה לישון?!:) סופ"ש נעים!

שני חמו1

New member
מסכמ"שת ! :)

איך עבר עליי השבוע? פסדר.. סרט השבוע? לא ראיתי ספר השבוע? סמל ראשון מוסטפא רבינוביץ' שיר השבוע? עדיף תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול ציטוט \ פתגם השבוע? "אם אין אני לי, מי לי ?" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? החג הזה עצבון \ ביאוס השבוע? לא לפורום.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קיבלתי אייפוד :] אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אבא שלי תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה להתחיל חודש חדש? ממ.. לא הרגשתי שינוי איך היה לחגוג את ראש השנה? אחלה אתם מנגנים בגיטרה? כבר לא ובמשהו אחר? עוד לא כבר חייכתם היום? לא ידעתם שמחר מחליפים שעון ויש לנו עוד שעה לישון?!:) וואלה ? מתאים לי !

../images/Emo214.gifיאאא, איזה אייפוד קיבלת../images/Emo35.gifתתחדשי!!!

לא חושבת שסיפרתי לכם, הקניה הראשונה שלי בכרטיס אשראי הייתה לקנות אייפוד... קניתי את האייפוד הכי חדיש באותה תקופה [לפני שנה], בשבוע שהוא יצא
עד היום אני לא מצטערת על זה.. רק לפני כמה ימים גיליתי שכנראה הרסתי בו את הפונקציה של התמונות, אחי אמר לי לא להתקין שום גרסא חדשה כי זה יכול להרוס, סמכתי על עצמי [איזו מטומטמת..] התקנתי גרסא חדשה וממש שמחתי שכל השירים פועלים כרגיל והכל בסדר... לפני כמה ימים רציתי להראות למישהו תמונות מהאייפוד, וגיליתי שאי אפשר לראות
קחי את ההמלצה של אחי ותשתמשי בה בחכמה, אני עשיתי טעות
ותהניי!!!אייפוד זה אוצר!

שני חמו1

New member
תודה ! ../images/Emo140.gif

MP34 אומר לך משהו ? אווי, באסה.. אבל העיקר שהשירים בסדר !

סכמ"ש...

איך עבר עליי השבוע? גרוע היה את ראש השנה...(ראה פירוט בסכמ"ח) סרט השבוע? אסקימו לימון ספר השבוע?ילדי יום ראשון של אביב גפן שיר השבוע? מישהו לרוץ איתו...(ממש הייתי צריך אחד כזה) תוכנית\סדרת השבוע? אחים ואחיות ציטוט \ פתגם השבוע?להיות או לא להיות זאת השאלה...(נכון נסעתי שבוע שעבר אבל אתמול דיברנו על זה...) דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הופעתי מול כל התיכון עצבון \ ביאוס השבוע?שעשו מאיתנו בדיחה בהופעה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?דיברתי עם איש ענק אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אורי צדוק תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה להתחיל חודש חדש?כיף תקציב חדש... איך היה לחגוג את ראש השנה?דפוק אתם מנגנים בגיטרה?הלוואי ובמשהו אחר?לא כבר חייכתם היום?לא ידעתם שמחר מחליפים שעון ויש לנו עוד שעה לישון?!:) כיף איזה כיף...

../images/Emo214.gifגם השיר וגם הספר מעולים!!!!../images/Emo99.gif

וגם הסרט, אני חושבת שראיתי אותו ארבע פעמים
כל כך מרגש!

LOLI152

New member
הסרט, הספר, הקליפ

את שלושתם יצא לי לנתח ולראות 5000 פעם בשבוע שעבר... מישהו לרוץ איתו. :)

LOLI152

New member
מסכמש"ת:)

איך עבר עליי השבוע? היה נפלא, המון חופש, המון בת דודה, המון איש יקר:) סרט השבוע? מכושפת..:) ספר השבוע? ענק מכלה ואמן המשחקים /לאה עיני -ספר משובח! שיר השבוע? מישהו לרוץ איתו- ראיתי את הקליפ בשביל עבודה לבצפר איזה 500000 פעם.... בראש השנה בראש השנה פרחה שושנה אצלי בגינה.. תוכנית\סדרת השבוע? העשב של השכן ציטוט \ פתגם השבוע?שרה שרה שיר שמח שיר שמח שרה שרה. דבר מיוחד שעשיתי השבוע? המון חופש, חג, ראש השנה, חברים, בת דודתי היקרה, היקר:) עצבון \ ביאוס השבוע?הארוחת חג הייתה טיפ טיפונת מבאסת.. אחרי היה מושלם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? היקר חזר מהצבא אחרי 21.! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? לילו, בת דודה שלי:) ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה להתחיל חודש חדש? ממש כיף:) איך היה לחגוג את ראש השנה? היה לי ממש כיף:) נפלא. שילוב של הכל ביחד:) חברות, משפחה, אהבה:) אתם מנגנים בגיטרה? ממש קצת:) ובמשהו אחר? על העצבים, אולי כבר חייכתם היום? בהחלט!:) ידעתם שמחר מחליפים שעון ויש לנו עוד שעה לישון?!:) אושר גדול!!!!

למעלה