סכמ"ש!

סכמ"ש!

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:

MEyTi L O

New member
שבוע טוב :)

שיר/י השבוע שלכם? ילד לפעמים - יוני בלוך (הסקסי P= ) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי עלמה
ודור , איזה מישהו ממש חתיך , חמוד ויפה שאני מכירה מהסופר (הוא בן 23 ככה) אז גם הוא עשה לי את השבוע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ .. שנות ה- 70
מאכל השבוע שלכם? ניוקי בילוי השבוע שלכם? אתמול היינו בהצגה עם הבצפר (זאת שסיפרתי לכם שאני הולכת אליה "CATS") ויוליה מנולד לרקוד2 הייתה שם וגיליתי שאני מגדת עתידות מפדחת מאוד פאדיחת השבוע שלכם? גאד היא ממש ארוכה ואין לי כוח לכתוב ... נחשוב אם יבוא לי יותר מאוחר P= ציטוט השבוע שלכם? "המסטיק מגעיל נכון ? " "לא .." *כעבור חצי דקה* "וואי המסטיק הזה ממש ממש דוחה !" *זורק את המסטיק ועלמה עם פה פעור* "זה המסטיק האחרון ואחרי דקה אתה זורק אותו ??!?!?!" ואני מתפוצצת בצד XDD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אתמול , לחכות חצי שעה לאוטובוס שהקו שלו נגמר שעה לפני שבאתי , ללכת מאפעל לאלוף שדה ואז לגלות שגם שם אין אוטובוס ואז לחכות 20 דקות בקור לאמא שלי שתבוא לקחת אותי ואת חברה שלי להצגה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממממ ... אין ממש משהו מיוחד כרגיל לראות חברים ולעשות צחוקים XD
שבוע טוב לכולם

SAPIROS5

New member
מסכמת מאוחר מידי חחח

שיר/י השבוע שלכם?אצצ לא יודעת...כל מיני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:איןן משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ לא יודעת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קופסאת טונה חחחח סתם לא יודעת מאכל השבוע שלכם?לא יודעת אבל אני זוכרת מה אכלתי לפני כמה דקות עוף חח בילוי השבוע שלכם?יום הולדת של חברה פאדיחת השבוע שלכם? המוןןןןן מלא מלא מלא מלא פאדיחותתתת!!!!! ציטוט השבוע שלכם?אממ אייןןן דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שנפל לי הפלאפון על הכביש ועכשו יש לו סריטה חחחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שאני יפגוש את עפררר:]]

למה מאוחר מידי? עדיין סוף שבוע../images/Emo3.gif

פעם ראונה משמישהו כותב בפורום בסיכום שבוע שהוא יפגוש את עפר

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאת הולכת לפגוש את עפר באמת ?

או שזו סתם פנטזיה ?

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם? HOT של אבריל, משום מה נדבקתי בו
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי מסך דק חדש =] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה לקרוא את הספר "ארבעה ברכבת" ואז לבוא להסביר לי את הסוף
מאכל השבוע שלכם?שניצל בילוי השבוע שלכם?בסיפרייה/בקניון לקראת המתכונת במתמטיקה
פאדיחת השבוע שלכם? אממ... אין. ציטוט השבוע שלכם? "אני רואה גריז" XDDDDDDDDDDDDDDDD [עזבו,לא תבינו את זה בחיים] דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל מיני...

כרמלי6

New member
עונה =]

שיר/י השבוע שלכם? נמממ .... המון ואין לי כוח להתחיל לפרט חחח
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:=======>
תודו שהם שקסי ! פשוט תודו בזה ! משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:נמממ לא זוכרת חח
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-היי סקול מיוזיקל 2 כי גם אני התמכרתי
מאכל השבוע שלכם?פיצה ?
בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם?היו המון !
אבל 2 שממש הצחיקו אותי זה שביום ראשון אני וחברה שלי ועוד חברה שלי צחקנו על משהו כי לא הצלחנו לנשום בגלל שיש כמה בנות שלא שמות דורדוראנט וזה פשוט נוראי ! אז כזה המורה שלנו הסתכלה עלינו והיא כזה דופקת על השולחן בשביל שנפסיק לצחוק ולדבר ואז בטעות באתי להגיד לה "שרה דופקים בדלת" ואז פשוט התחלתי לצחוק וניסיתי להגיד לחברות שלי מה קרה ולא הצלחתי מרוב צחוק ואנשים חשבו שאני מטורפת
ובאותו שיעור המורה רשמה משהו על הלוח אז כזה חברה שלי באה לצעוק על המורה "זוזי כבר ! " אבל היא צעקה רק מילה אחת ואני עוד שנייה נפלתי מרוב צחוק
ציטוט השבוע שלכם? ~מנסה להזכר ~ טוב אני לא מצליחה להזכר בכלום אם אני יזכר אני ירשום
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:נמממ .... הריב המפגר שהיה לי עם חברה שלי אבל אחרי כמה דקות השלמנו אז זה לא ממש נחשב חח
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:נממ ... כלום ?

כרמלי6

New member
../images/Emo10.gif לא התמונה הנכונה כמה שאני מוגבלת !

~מקווה שזאת התמונה הנכונה ~

למעלה