סכמ"ש

MSF GMs

New member
סכמ"ש ../images/Emo88.gif../images/Emo12.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

ReallyWrong

New member
לפניי שיוצאים ../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ראשון ושבת, בראשון יום שיא בים ובשבת בים עם חברות =) - התעצבנתי בגלל: משהו שכבר קרה כלכך הרבה פעמים שמיותר לציין - התאכזבתי בגלל: חיפשתי ביום חמישי בגדים ולא מצאתי פשוט שום דבר שנראה עליי טוב חח - בכיתי בגלל: לא זוכרת.. אם בכלל - הדבר שהכי הצחיק אותי: ביום שיא היה חידון כזה, והוא שאל "איזה מפעל בנהריה מזהם את הים?", אף אחד לא באמת ידע אז ילד מהכיתה שלי צרח "מפעל הפיס!!" - הרגשתי טוב עם עצמי כי: בשישי מצאתי הרבה בגדים
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Love Is a Bitchslap של סבסטיאן באך ואקסל רוז - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: - - הדבר הכי טעים שאכלתי: אכלתי כלכך רנדומלי השבוע שזה מדהים.. לא עולה לי כלום - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: Attitude's a kick in the face, I'm just having a good time Don't ask what the truth is, and I won't tell you no lies, Cause love can be a bitch slap, honey - הדובדבן בקצפת היה: ים ים ים ים יםםםםם ולקנות מלא בגדים ושמלה למסיבת סיום-וונאבי-נשף שלנו - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לא עולה לי כלום חחח - רציתי להגיד תודה ל: חברה שלי שהרגע סימסה לי וכתבה 'תהני בחופשה ואל תתני לאף אחד לגעת לך בפופיק!' נראה לה? עד החתונה! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: חופש גדוללללללללל אהאעאהאעחאהאעאהחאעמא @#$% השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: הייייייייייייייייייייייימס איזה יום שזה לא היה - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): שטוייס - באיזו רמה אני היום: 81 - כמה רמות עליתי: אין לי שיימץ - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הימס אפילו שלא ממש הרגתי ~שורקת~ - מכרתי: שומדבר נראה לי - קניתי: טונות שיקויים חח - מצאתי: מלא דרופים בMP3 תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 82 לפחות (מה, יש לי רק חצי שבוע) - אסיים את הקווסטים: מי רוצה קווסטים, רוצה אקספי! - אתחדש ב: חנות, ונקווה שכסף
- שונות: אההה הבראולרית שלי 48! שיחקתי בה אתמול ושלשום והעליתי אותה מ45 - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני ממש מחכה למפגש כבר

deisy

New member
שבוע טוב!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי נראה לי.. - התעצבנתי בגלל: אנשים טיפשים - התאכזבתי בגלל: שקשה למצוא עבודה
- בכיתי בגלל: שקיבלתי מכה בראש מהארון בבית של מאיה
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אח של עידן הקטן בשיחה עם נעה!
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: יש לי ילדים מקסימים
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין קוראת "אשה בורחת מבשורה" - הסרט הכי טוב שראיתי:סדרה הולך? - אנטומיה של גריי!! - הדבר הכי טעים שאכלתי: ארוחת שישי בערב! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: הבת הקטנה שלי
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה!!! - רציתי להגיד תודה ל: משפחה האהובה שלי ! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: עבודה?
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שישי - מצאתי 4 קלפים שונים
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אין קווסטים, באסה!
- באיזו רמה אני היום: 148 - כמה רמות עליתי: 2 (האיוונט עומד להסתיים...) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: קנטורים!
- מכרתי: נתתי לסיון\מאיה כל מיני - קניתי: שיקויים וסקרולים של ספיד לנעליים! - מצאתי: כל מיני דברים נחמדים... תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 149?... - אסיים את הקווסטים: כשיהיו נדבר
- אתחדש ב: נעליים מסוסקרלות בספיד - נקווה שיצליח הסקרול האחרון!
- שונות: הבן הגדול שלי הלך לצו ראשון היום
הוא רק נולד אתמול!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מתי המפגש?

Don Nirtin

New member
מסכמ"ש../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי ושבת - התעצבנתי בגלל: טימטום מסויים במעון הידוע/ א'. - התאכזבתי בגלל: א', ועוד כמה דברים. - בכיתי בגלל: ..... - הדבר שהכי הצחיק אותי: שישי בערב אצל הדודה. היו צחוקיייייייים. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: ההיה סופסוף משהו טוב בשבוע שחלף. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:--------- - הספר הכי טוב שקראתי: אני מתעצל לקרוא ספרים. נראה. - הסרט הכי טוב שראיתי: בית מלון לכלבים. סרט נורא חמוד. - הדבר הכי טעים שאכלתי: דג לא מטוגן
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ---- - הדובדבן בקצפת היה: נשמונת כרגיל ובתאלונת גם - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: 2 נ"ל+קים. - רציתי להגיד תודה ל: קים.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כייפי
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסט לרמה 95 שאני מתעצל לעשות. - באיזו רמה אני היום: 98 (עדיין.
) - כמה רמות עליתי: 2
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Cornians. - מכרתי: לא מכרתי עדיין - קניתי: שיקויים - מצאתי: כפפה לגנב לרמה 100+ נשק ללוחמים. נחמד
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 100.
- אסיים את הקווסטים: זה של רמה 95. - אתחדש ב: כלום - שונות: אנערף - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: לאט לאט הדברים מסתדרים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאפשר להגיד איציק.. לא חייבים לצנזר

סמוך עליי, אני לא אעלב.

אמ.../images/Emo219.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:
נראה לי שאתמול. לא הייתי קוראת לזה כיף. מרגש. אה,ויום שלישי,בגלל הנוע"ל. - התעצבנתי בגלל:
אנשים. - התאכזבתי בגלל:
אנשים. - בכיתי בגלל:
אני עצמי. - הדבר שהכי הצחיק אותי:
לא זכור לי. אולי יום שלישי. - הרגשתי טוב עם עצמי כי:
שיחות מאתמול. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
אבניו קיו-מיי גירלפרינד הו ליבס אין קנדה. - הספר הכי טוב שקראתי:
-- - הסרט הכי טוב שראיתי:
-- - הדבר הכי טעים שאכלתי:
-- - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
אין לי כוח. - הדובדבן בקצפת היה:
השיחות של אתמול. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
עמית! (L) - רציתי להגיד תודה ל:
עמית,דה. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
שהשבוע יעבור מהר מהר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:
כל יום שעליתי שלב. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
כשחזרתי לדאנג'ן לעשות קווסטים של רמה 25 [אז מה]. כל ה"להרוג 99 מפלצות"/"להרוג 999 מפלצות". - באיזו רמה אני היום:
42,ואם תהיה הרבה מוטיבציה,היום אעלה ל43.
- כמה רמות עליתי:
3. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
איבל אייז. סתם כי הן קלילות כאלו. בסינגפור יש מפלצות מעצבנות. אני אחזור לשם ברמה 55. - מכרתי:
לא זכור לי,האמת. - קניתי:
לא קניתי שום דבר חוץ משיקויים~ אבל,אאל"ט,השבוע [אני לא בטוחה אם זה היה שבוע שעבר
] נועה הנחמדה נתנה לי את השרשרת של שפיגלמן,ועגילים. וחברה נתנה לי את החרב הזו עם הדגל של אמריקה וחרב פרח,סתם כדי שאני אמכור. ועוד כל מיני,לא זוכרת. - מצאתי:
יותר מידי בגדים לעבודות אחרות! אני חייבת למכור! תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:
שוב,אם תהיה מוטיבציה,אולי אפילו 48. אני רוצה מאוד לעלות רמה כל יום,הלוואי,אם יהיה לי כוח... - אסיים את הקווסטים:
אין לי שמץ. - אתחדש ב:
נעליים לרמה 40? לא נראה לי. אולי. - שונות:
-- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
חם לי.

oopps.הנה זה בעע.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אין לי מושג מה עשיתי שבוע שעבר. היה דיי זבל.רבתי פי 2 יותר מכות מבכרגיל -_- - התעצבנתי בגלל: כל הכיתה שלי, חבורה של פוצים, גם אילון הגוזה הזה. - התאכזבתי בגלל: כנ"ל. - בכיתי בגלל: אממ, נתנו לי בוקס לאף, אני רגיש לבוקסים באף, זה מפעיל לי את המערכת האלרגית, שכולל לופים של התעטשות, נזילה מהאף וגם דמעות אלרגיה זבליות כאלה. - הדבר שהכי הצחיק אותי: זה היה השבוע הכי עשיר בשנה במכות עד עתה, והיה הקרבות הכי הזויים עד עכשיו... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הוכחתי שאנלא נקבה. איזה מכות ^^ - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אנלא יכול להוציא את השיר הזה מהתת מודע, שמעתי אותו באוזניים כל השבת ( אולי כי שמעתי אותו הרבה בשישי...לול. Gigi D'Agostino - The Riddel - הספר הכי טוב שקראתי: לא יצא לי לקרוא. אולי אצליח קצת בנופש הגדול. - הסרט הכי טוב שראיתי: יצא לי לראות?! אולי "הכי גרועים בליגה" , סרט לא רע, נו, אלה מהלופים של יסבבה. - הדבר הכי טעים שאכלתי: אכלתי עכשיו מקרוני עם גבינה, אלה מהחבילות. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: נאדה. - הדובדבן בקצפת היה: שום דובדבן ושום קצפת... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: מירי, קרובי משפחה מעטים,ילד מהכיתה וזהו עכשיו... - רציתי להגיד תודה ל: אוושי, שהואיל למות. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיקרה לי נס. 2 סוכר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול. היום היחיד ששיחקתי בו. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): נופז. - באיזו רמה אני היום: 54 - כמה רמות עליתי: 3% - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: פטריות קוצניות כאלה. - מכרתי: נאדה. - קניתי: כנ"ל. - מצאתי: קרוסבוו לרמה 32. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:54 - אסיים את הקווסטים: אממ, נופ. - אתחדש ב: כלום, בערך. - שונות: נועעעעעםם חניייההה חיייניייייחינניהההה אוללה חניה! - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נועעעעעםם חניייההה חיייניייייחינניהההה! אוללה חניה! XDDDD

למעלה