סכמ"ש!

ellapr41

New member
סכמ"ש! ../images/Emo74.gif

מה עשיתם השבוע? משהו טוב שעבר עליכם השבוע: משהו רע שעבר עליכם השבוע: תכנית השבוע(
): תכניות לשבוע הבא: תכניות לסוף שבוע הנוכחי: ציפיות לשבוע הבא: ציטוט השבוע: המלצת השבוע: בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: טיפים לחופש הגדול הבא: תכנית החופש
: אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? מטרות וציפיות לשנה החדשה:

BambiBar

New member
פעם שלישית שאני כותבת את ההודעה הזאת ../images/Emo122.gif

מה עשיתם השבוע?
ת"א, מבחן קיץ, ווליום כינרת
משהו טוב שעבר עליכם השבוע:
ווליום כינרת! אני ושחר הצלחנו להגיע לשורה הראשנה בגמר של כוכב נולד!! ויש לי פלאפון חדש !! יאיי
משהו רע שעבר עליכם השבוע:
אני צרודה :(
תכנית השבוע():
לא ממש היה לי זמן לראות טלוויזה
תכניות לשבוע הבא:
אודישו בוידאופילם ומתחילים ללמוד.
תכניות לסוף שבוע הנוכחי:
לשתוק. חח אני חייבת להעביר את הצרידות הזאת.
ציפיות לשבוע הבא:
שיהיה לי אודישן טוב!
ציטוט השבוע:
לא זוכרת אבל בטוח היה משהו XD
המלצת השבוע:
תעשו העתק הדבק לפני שאתם שולחים!!!!!!@!@#$%^&
בכלליות, איך עבר עליכם השבוע?
כייף!
ולסיום החופש הגדול:
הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש:
היו הרבה
הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש:
לא זוכרת
טיפים לחופש הגדול הבא:
על תדחו הכל לרגע האחרון!! ואל תחשבו שחודשיים זה המון זמן. זה לאא!!#@$%^
תכנית החופש :
לא יודעת
אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה?
מוסיפה.יש לי המון דברים שהייתי אמורה לעשות בחופש ואל עשיתי
מטרות וציפיות לשנה החדשה:
שיהיה כייף ומגניב!! D:

mikeys barking

New member
את בקושי צרודה

וממש מזל שככה כי יש לך אודישן בראשון ^_________^ אולי בהרגשה זה ככה/כואב הגרון אבל כששומעים אותך מדברת את בכלל לא צרודה אז זה מעולה D: ובהצלחה באודישן כמובן D: חח בר תזכירי לי אני אשלח לך את התמונה של העיתון בתיקרה של האוטובוס

mikeys barking

New member
=)

מה עשיתם השבוע? ווליום כנרת, הרבה פימו, ת"א :] משהו טוב שעבר עליכם השבוע: המ הייתי בשורה ראשונה בגמר כוכב נולד וגם הרווחתי הרבה כסף D: משהו רע שעבר עליכם השבוע: לא מרגישה טוב. נשרפתי טיפה בכתפיים וזה מציק ><" תכנית השבוע():סקינס
תכניות לשבוע הבא:בית ספר. תכניות לסוף שבוע הנוכחי:להשלים שעות שינה XD ציפיות לשבוע הבא: נשמור את זה בסוד ציטוט השבוע: בתוך הכינרת, מדברים על המים בכנרת. הדר: "איכס. אל תשתו את המים האלו הם מגעילים". בר שופכת להדר מים על הכתף. הדר: "אני לא שותה מהכתף".
(חייבת לציין שזה היה הרבה יותר מצחיק אז. צחקתי לאיזה 5 דק' בארץ אחרי זה
) המלצת השבוע: קרם הגנה. בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? כיף ^^ ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: המון. קשה להיזכר. הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: עבדתי המווווווון. היה קשה וחם. טיפים לחופש הגדול הבא: לא לצאת מהבית באוגוסט O: תכנית החופש : סקינס, האוס, מה זה השטויות האלו, שנות ה70, חברים (
) אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? אם זה היה תלוי בי לא הייתי לומדת בכלל. או שהייתי משנה את מערכת החינוך X: מטרות וציפיות לשנה החדשה: שיעבירו אותי למגמת עיצוב. שהכתה שלנו לא תהיה מטומטמת כמו שהיא נראית עכשיו :] הודגש באמצעות מדגישומטיק
כמובן P:

mikeys barking

New member
איך יכולתי לשכוח?? O:

יום שני או שלישי אני הולכת (ובר מתלווה אליי) לחדש את הצבע בשיער. ווהו ^_________________^

סיכום שבוע (וחופש)../images/Emo48.gif

מה עשיתם השבוע? הייתי בנלס, היה מעפן
. הייתי בירושלים, עבדתי קצת בעיר ערוץ הילדים, היה סביר ביותר =/
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: דיבבתי, פגשתי את המחנך החדש שלי, והייתי בתערוכת פסלים של דובים מכל העולם, של ישראל מכוער...
זה עם הלב, באמצע
משהו רע שעבר עליכם השבוע: בסוף הסשן יפה דיכאה אותי קצת, כשהשוותה אותי לאחרות (שמעת מורן? יש לך יכולות
)
תכנית השבוע(): מדריך ההשרדות של נד, המשחק מוגזם (כיאה לכל קומדיה אמריקאית על בית ספר תיכון [דרייק וג'וש, לא מדהימה, האנה מונטנה, רומיאו וכו') אבל זה מצחיק
תכניות לשבוע הבא: אני עוברת לבית ספר חדש, ומתחילה שם חוג מחול תכניות לסוף שבוע הנוכחי: להתארגן לבית ספר
ציפיות לשבוע הבא: שיהיה לי יותר טוב מבית הספר הקודם- בשביל זה עברתי!
ציטוט השבוע:" אני לא מבינה למה בקליפ עושים קלואוז אפ לפנים של המכוער הזה, יש לו שיניים עקומות ואף שובר גלים" המלצת השבוע: אם נותנים לכם בחינם- קחו, אפילו אם אין לכם צורך בזה! (מה לעשות, הישראליות השתלטה עליי) בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? סביר, אני רוצה בגדים חדשים
ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: קיבלתי פלאפון ליומולדת ועוד כל מיני מתנות
הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש:
טיפים לחופש הגדול הבא: לחסוך כסף מראש כדי שתוכלו לצאת הרבה מהבית תכנית החופש : תוכנית טלוויזיה? מדריך ההשרדות של נד, והרבה MTV אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? אני לא יודעת למה מתנגדים להעביר שבוע מהחופש הגדול לחורף, אחרי חנוכה יש תקופה ארוכה מאוד ללא חגים, ולא יזיק שם איזה חופש קטן, לא תרגישו שהורידו לכם שבוע מהחופש הגדול מטרות וציפיות לשנה החדשה: שיהיה לי טוב בית הספר החדש, שאני אמצא חברים, שאני אקבל תפקיד נורמלי לדיבוב, שאני אפסיק להתלונן ולקנא

MorraniChan

New member
סכמ"ש שלי D:

וואוו.. כמה זמן לא עניתי על זה O__O כבר ממש שכחתי שזה קיים XDD מה עשיתם השבוע? הלכתי לים, סרטים, דיבבתי בסרט החדש של וולט דיסני, הייתי בבית, דיברתי עם חברות בטלפון [בואו נגיד ככה: מזל שהן התקשרו ולא אני XDDDD] ואכלתי פיצות ומקדונלסים!!@#!@# משהו טוב שעבר עליכם השבוע: דיבבתי DDDD:::: והיה כיף ^___^ ופגשתי אנשים חדשים ומעניינים P: משהו רע שעבר עליכם השבוע: הורים מעצבנים ומבאסים+ קניות [אייייייייככככסססססס] לביצפר ): תכנית השבוע: מממ.... לא ממש יצא לי לראות טלויזיה.. מה שכן, אין על בובספוג! תכניות לשבוע הבא: לשרוד את המחנך החדש והשובניסט שיהיה לנו [והוא גם רכז השכבה] + ביצפר מטומטם + מפגש בוגרים של הקורס D: שאין לי מושג מתי הוא יהיה.. תכניות לסוף שבוע הנוכחי: לסדר את החדר, לסדר את התיק ולהיות בבר מצווה לבן דוד שלי ציפיות לשבוע הבא: הווו~ לדובב!! אני מתה שיקראו לי לנלס שוב ויהיו שם מיה ויותם ועוד אנשים נחמדים D: ציטוט השבוע: זה אחד הדברים שאמרתי אתמול בזמן שעשינו את הקולות רקע "כןכן אני בדד בדד בדד.. אף אחד לא מדבר איתי או שם עליי משהו.. אני פשוט עומדת לי כאן ולא יודעת מה להגיד.. כל הסשן אני בדד. אתם אנשים לא נחמדים, תגיבו! אני מנסה לדבר!" ואז עשיתי צחוק המלצת השבוע: אל תתבאסו מהחיים. יש אנשים שהם במצב יותר גרוע ממכם [כמוני] *אעה!!! רחמים עצמיים!!! זה רע!!! לאן הדרדרתי?!* בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? חם ומגניב ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: אההה... שהייתי בקורס, שיצאתי משם מדובבת, ושפגשתי אתכם ^__^ [את רובכם P:] הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: כשגליתי [היום] שאין בסוף שביתה בתיכונים!!! [אל תצחקו.. אני לא שומעת חדשות] טיפים לחופש הגדול הבא: נצלו אותו מהיום הראשון ע---ד האחרון! אפילו אם אין לכם עם מי ללכת.. לכו לבד! תהיו עם עצמכם ותסתובבו סתם תכנית החופש : אההה... בובספוג? אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? הייתי מוסיפה. כמה? שנה שלמה! לא רוצה ללמוד! מטרות וציפיות לשנה החדשה: לדובב, לדובב, לדובב, לשרוד בגריות ולקבל ציונים טובים בלי מאמץ!

SpiderPigi

New member
מסכמ"שת :] ../images/Emo204.gif

מה עשיתם השבוע?המון ים , קניות לשנה הבאה , וישנתי אצל סבאלה [ או יותר נכון, לא ישנתי :) ]
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: ראיתי משפחת סימפסון , ישנתי אצל סבאלה , הלכתי הרבה לים (והשתזפתי P: ) , ובועז זכה בכוכב נולד
משהו רע שעבר עליכם השבוע: דוד שלי שהוא מראיין בערוץ E! אמר לי שהוא יקח אותי לגמר של כוכב נולד [ מאחורי הקלעים!!] אבל בסוף הוא נסע ולא לקח אותי.. :(( [ אבל לפחות יש לי חתימה מבועזון D: ]
תכנית השבוע: רנמה
, כוכב נולד
, ורדיו רוסקו
תכניות לשבוע הבא: להתחיל תלימודים וללכת לסרט "דיסטרביה" [ יאבאלהה !! נשמע מפחיד..אבל אני אוהבת סרטים מפחידים
]
תכניות לסוף שבוע הנוכחי: אולי ללכת עם חברה לקניון.. :)
ציפיות לשבוע הבא:להתחיל את הבצפר ברגל ימין, לפגוש חברה שלא ראיתי המון זמן, ולהיות בבניין של הט' ים [ בבצפר שלנו יש מבנה משותף של כיתות ז' ו- ח' ומבנה אחד של ט' אבל יש שמועות שהשנה ( עד שהגיע תורנו) כיתות ט' יהיו באותו מבנה עם ח' ו- ז' יהיו במבנה לבד..]
ציטוט השבוע: " בחיים לא ראיתָ גוף של גבר?! " קוקסינל מוזר לרנמה DD:
המלצת השבוע: תשתו אייס שוקו כל עוד אתם יכולים- זה טעים P:
בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? סבבי, קצת משעמם *.* ולסיום החופש הגדול:
הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש:הממ...שישנתי אצל חברה והכנו חולצות מאאגניבות, כשהיא ישנה אצלי ושיפצנו ת'מרפסת, נופש, כוכב נולד, ים בריכה ועוד כמה ^__^
הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: שלא הלכתי עם החברות שלי לימית 2000 בגלל שכל שבוע למישהי אחרת היה
טיפים לחופש הגדול הבא: תמצאו עבודה מהר.. בד"כ נגמרות כל העבודות עוד חודש לפני סוף החופש :]
תכנית החופש :כל תוכנית אפשרית שקיימת בניקולודיאון, 22, 10 ורנמה *__*
אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? הייתי מורידה כמה ימים ומוסיפה אותם לתחילת החופש..כדי שהחופש של חגי תשרי לא יבוא מהר מידי, ושהחופש הגדול יגיע בטיל '_'
מטרות וציפיות לשנה החדשה:להיות מפוצצת חוגים P:

Eyal 1 2 3

New member
אנעייי!../images/Emo9.gif

מה עשיתם השבוע? אמממ... למדתי למבחן ועשיתי ת'שיעורי בית של החופש.. משהו טוב שעבר עליכם השבוע: יומולדת לאחותי ו.. זהוו משהו רע שעבר עליכם השבוע: כל מיני אין לי כוח להיזכר.. תכנית השבוע(): בובספוגP: תכניות לשבוע הבא: לנסות ולא להירדם בשיעור
תכניות לסוף שבוע הנוכחי: ביום ראשון אחותי טסה. זה נחשב? ציפיות לשבוע הבא: להשקיע בלימודים ולא חפיף!! ועוד מבחן בחשבון ב3 :'( ציטוט השבוע: " אל תאכל את כל העוגה!!" אמא שלי ביומולדת של אחותי..P: המלצת השבוע:לא להתבאס מהביצפר.. הזמן עובר מהר בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? לא רע ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: אחותי טסה והיא תביא לי מלא מתנותתת אהה וגם הבר-מצווה... הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: הכלבה של בת דודה שלי מתה:'( טיפים לחופש הגדול הבא: לנצל את הזמן לטובה תכנית החופש : כוכב נולד, בוב ופוקי אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? מוסיף עוד זמן עד ליומולדת שלי (6.9), כדיי שאוכל קצת לבלות ולא להכין שעורי ביתת מטרות וציפיות לשנה החדשה: לא לשבת מול הטלויזה כל היום/ במחשב/ לבהות

אוקיקי

New member
גולשי תפוז: סליחה שאני פונה אליכם בפורום הזה,

אבל גם לכם נמאס מהפירסומות האלה שד-י חוזרות על עצמן? מה עשיתם השבוע? פגשתי חברים שלא ראיתי המון זמן, ראיתי את Born Identity, יומולדת לסבתא ודודים שלי וחוץ מזה הכל רגיל. משהו טוב שעבר עליכם השבוע: היה אתמול את "יום הילד" בישוב שלי-מגלשת מים, פינות יצירה, אוכל, משטח גואש...היה נחמד ביותר. משהו רע שעבר עליכם השבוע: לא מצאתי יומן טוב. קניתי סתם משהו בזול ואני אחפש אחד יותר טוב היום או מחר. תכנית השבוע(): הסימפסונס. נזכרתי בגלל הסרט (שלא ראיתי אבל אני יודעת שיהיה טוב), אבל זו תוכנית ממש מעולה
תכניות לשבוע הבא: לראות את הסימפסונס או רטטוי (הלוואי). תכניות לסוף שבוע הנוכחי: עבר חלף לו. ציפיות לשבוע הבא: לגמור את ה"פ הראשון (שוב) ציטוט השבוע: "אדון וגברת דרסלי, דיירי דרך פריווט מספר ארבע, ידעו לדווח בגאווה שהם נורמליים לגמרי, ותודה ששאלתם." המלצת השבוע: משחק המחשב Beyond good and evil. משחק הרפתקאות ופעולה כייפי ביותר. בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? נייס. ולסיום החופש הגדול: הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש: אנגליה. הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: המ..לא בא לי ממש לדבר/לכתוב על זה. טיפים לחופש הגדול הבא: שיהיה יותר משבועיים! תכנית החופש : פוסטר'ס
אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? מוסיפה איזה חודש וחצי, כי טיול שלא אתה תיכננת זה לא חופש! מטרות וציפיות לשנה החדשה: להיות פחות ביישנית (מתקדם יפה XD), לחסוך מספיק בשביל קורס דיבוב.

Tu Lus

New member
עונה!!

הי אנשים באתי לחדר אינטרנט ממש למעט זמן ואמרתי שאני חייבת להיכנס, אז סורי שאני לא מגיבה לכולם כי זמני קצר. מה עשיתם השבוע? סגרתי שבת. ואני סוגרת גם את זו. משהו טוב שעבר עליכם השבוע: ממממ אני בציפיה למשהו טוב שאולי יקרה במהלך השבוע. אבל סופ"ש היה מדהים! משהו רע שעבר עליכם השבוע: נתקעתי ב"עבודה" (בבסיס למי שלא הבין) יותר מידי זמן. תכנית השבוע(): לעבור בקלות ולהינות בתורנות של הסופ"ש שיש לי. תכניות לשבוע הבא: לסיים את התורנות ולצאת אפטר הביתה. תכניות לסוף שבוע הנוכחי: לסגור שבת במטבח. ציפיות לשבוע הבא: לסיים את התורנות ציטוט השבוע: "נו כמה זמן?!!?" המלצת השבוע: תהיו סבלניים. בכלליות, איך עבר עליכם השבוע?בינתיים? סבבה לגמרה. נקווה שיימשך ככה. מה קורה אתכם? מקווה שכולכם עדיין בשלב של להינות מהבית ספר והשנה החדשה ומי שבצבא אז לא נורא אנחנו בבסיס אבל יום אחד נשתחרר (שנה וחודש!!!!) אוהבת את כולכם

למעלה