מסכמ"שת :] ../images/Emo204.gif
מה עשיתם השבוע?המון ים , קניות לשנה הבאה , וישנתי אצל סבאלה [ או יותר נכון, לא ישנתי

]
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: ראיתי משפחת סימפסון , ישנתי אצל סבאלה , הלכתי הרבה לים (והשתזפתי P: ) , ובועז זכה בכוכב נולד
משהו רע שעבר עליכם השבוע: דוד שלי שהוא מראיין בערוץ E! אמר לי שהוא יקח אותי לגמר של כוכב נולד [ מאחורי הקלעים!!] אבל בסוף הוא נסע ולא לקח אותי..

( [ אבל לפחות יש לי חתימה מבועזון D: ]
תכנית השבוע: רנמה
, כוכב נולד
, ורדיו רוסקו
תכניות לשבוע הבא: להתחיל תלימודים וללכת לסרט "דיסטרביה" [ יאבאלהה !! נשמע מפחיד..אבל אני אוהבת סרטים מפחידים
]
תכניות לסוף שבוע הנוכחי: אולי ללכת עם חברה לקניון..
ציפיות לשבוע הבא:להתחיל את הבצפר ברגל ימין, לפגוש חברה שלא ראיתי המון זמן, ולהיות בבניין של הט' ים [ בבצפר שלנו יש מבנה משותף של כיתות ז' ו- ח' ומבנה אחד של ט' אבל יש שמועות שהשנה ( עד שהגיע תורנו) כיתות ט' יהיו באותו מבנה עם ח' ו- ז' יהיו במבנה לבד..]
ציטוט השבוע: " בחיים לא ראיתָ גוף של גבר?! " קוקסינל מוזר לרנמה DD:
המלצת השבוע: תשתו אייס שוקו כל עוד אתם יכולים- זה טעים P:
בכלליות, איך עבר עליכם השבוע? סבבי, קצת משעמם *.*
ולסיום החופש הגדול:
הדבר הכי טוב שעבר עליכם בחופש:הממ...שישנתי אצל חברה והכנו חולצות מאאגניבות, כשהיא ישנה אצלי ושיפצנו ת'מרפסת, נופש, כוכב נולד, ים בריכה ועוד כמה ^__^
הדבר הכי רע שעבר עליכם בחופש: שלא הלכתי עם החברות שלי לימית 2000 בגלל שכל שבוע למישהי אחרת היה
טיפים לחופש הגדול הבא: תמצאו עבודה מהר.. בד"כ נגמרות כל העבודות עוד חודש לפני סוף החופש :]
תכנית החופש :כל תוכנית אפשרית שקיימת בניקולודיאון, 22, 10 ורנמה *__*
אם הייתי יכול הייתי מוסיף\מוריד מהחופש- כמה זמן? למה? הייתי מורידה כמה ימים ומוסיפה אותם לתחילת החופש..כדי שהחופש של חגי תשרי לא יבוא מהר מידי, ושהחופש הגדול יגיע בטיל '_'
מטרות וציפיות לשנה החדשה:להיות מפוצצת חוגים P: