עונה ../images/Emo9.gif
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: יום שישי
היה מצחיק בשיעור ספורט
- התעצבנתי בגלל: מי שגרם לזה יודע~
- התאכזבתי בגלל: הציון הדיי גרוע במתמטיקה. אני לא סובל את המורה. היא מפגרת.
- בכיתי בגלל: -
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אין לי דברים שעולים בזיכרון חוץ משיעור ספורט ביום שישי.. כאמור, קפיצה לגובה. זה כל כך מצחיק לפעמים
ילד רץ, קופץ, נוחת, בום כל הסטנדים נופלים XDD טוב אין לי מה לדבר כי גם אני נפסלתי XD אבל זה כזה קורע! לפחות שרדתי אחרון מבין כל החברים שלי P:, אבל אוי. המורה למדעים החליטה להפתיע ביום שישי ובאה עם תחפושת לפורים. (לא רציני, צחקתי כל המבחן XD)
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הלך לי טוב במבחן במדעים לשם שינוי..
- הפדיחה השבועית שלי: >< בשיעור מת' לפני המבחן במדעים קראתי תסיכום וכל שניה חברים חטפו לי אותו מהיד עד שזה חירפן אותי הסתובבתי וצעקתי "תן לי את זה!". צרחות. הפרעה. בכי. (אוף אני מושפע מהחיים שלי בזבל
)
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Celebration - Madonna. יופי איציק.
- הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי אבל אני צריך להתחיל לקרוא בשביל עבודה לבצפר. X-ס
- הסרט הכי טוב שראיתי: בררר לא ראיתי. אולי הסופ"ש הזה 2012 (אני מאוד מקווה XD)
- הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצל!
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אין..
- הדובדבן בקצפת היה: את האמת מה שעשה לי את השבוע, זה דיי המבחן במדעים. היה לי גם בהיסטוריה אבל הלך פחות טוב
בכל מקרה.. נקווה לציונים טובים!
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: פלג - הילד הכי קרוע בארץ...
הוא פשוט שרוט
- רציתי להגיד תודה ל: מי שיודע יודע :>
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לקבל ציון בהיסטוריה ובמדעים - בתקווה שהציון טוב.. לעבור בשלום את המבחנים בערבית, תנ"ך וספרות ואמן אמן אמן 100 בעבודה בתנ"ך.. הסמסטר הלך לי לא משהו במילים יפות.
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אוי, הזה של הוויברנים. למה אני צריך להרוג כחולים? ולמה האבנים החופרות לא נופלות גלופרז?!~
- באיזו רמה אני היום: 106
- כמה רמות עליתי: 5
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: סקלס עם גלית! למרות שהרגתי 2 וחצי, אני מת עליהם ובמיוחד על העיצוב של האיזור הזה בליפרי..
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: לא ממש עושה פארטי
- מכרתי: דרופים שמצאתי
- קניתי: שומדבר, שיקויים?
- מצאתי: דרופים חופרים שאני צריך למכור. מישהו רוצה לקנות 50 בלק מאמבות? XD
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 107. כן, לא ציפיתם לרמה אחת, נכון? >< אבל ירד קצת החשק..
- אסיים את הקווסטים: לא אעשה, שונא קווסטים. מי היה מאמין שלפני חצי שנה הייתי חורש עליהם ואשכרה אהבתי לעשות? אולי בגלל שאני מעדיף להתאמן ולא לבזבז תזמן במייפל
- אתחדש ב: אני מאוד רוצה MoN, ורציתי גם ES3. אבל יקרים מדיי. מעדיף לשמור את הכסף
- שונות: אנשים, תפרגנו, זה לא יהרוג אף אחד.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0