סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:
שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי:
השבוע היה באסה כי:
תוכנית\\\\\\\\\\
סרט\\\\\\
ספר השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

yaaruka

New member
זאת התמונה הכי יפה של הסופ"ש ששמת ../images/Emo9.gif

ונתחיל.... שיר השבוע של פארמור: looking up שיר השבוע לא של הלהקה: kings of leon - charmer השבוע היה כיף כי: הסתפרתי, דודה שלי והילדים שלה וסבתא באו היום, היה סבבה עד שהם נהיו עייפים
(כרגיל...) עבדתי
השבוע היה באסה כי: חם!!!!
ש-ו-נ-א-ת ק-י-ץ-!
ומצד אחד חסרים לי פה (בתפוז) סמיילים, אבל מצד שני יש יותר מדי ורובם מאוד שימושיים
אני רוצה את כולם במסנ!!!
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
תא טלפון
ארץ יצורי הפרא, למרות שקראתי אותו די מזמן, אבל אחרי שראיתי את הסרט, זה שוב בוכיח שאין כמו ספרים וסרטים זה סתם מעפאן
אבל קשהלמצוא ספר טוב
תמונת השבוע: תכננתי לשים תמונה אבל אני לא מוצאת כרגע את הקאבל של הפלאפון
ציפיות לשבוע הבא: כמובן שיהיה פחות חם, אבל למה נראה לי שזה יקרה?
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): "בואו אני אגיד לכם משהו, כסף בא והולך אבל אהבה לעולמים נשארת" *נגמר הוידאו*
"isnt it funny? you hear a phone ring, and it could be anybody, but a ringing phone has to be ansared, isnt it?" תסלחו לי על שגיאות כתיב
נראה לי שזהו... כשאני אמצא את הקבל אני אעלה את התמונה

2MayaN2

New member
תודה:) ../images/Emo221.gif

חחח גם לי הם חסרים במסן
ספרים תמיד עולים על סרטים
מה זה תא טלפון? מוכר לי...

yaaruka

New member
ווקשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

זה על איש נשוי, יחצן, שיש לו מאהבת, המאהבת כמובן לא יודעת שהוא נשוי ואשתו כמובן, ברור... לא יודעת שיש לו מאהבת, כל יום הוא מגיע לאיזה טלפון ציבורי ומתקשר למאהבת שלו ומזמין אותה לפעמים לבית מלון שנמצא ממש קרוב לטלפון, בקיצר יום אחד כשהוא מתקשר אליה אחרי שהוא מסיים את השיחה פתאום הטלפון הציבורי מתקשר וזה מישהו שעוקב אחריו וצופה בו באותו הרגע מאחד החלונות של הבניינים מסביב והוא מנסה לשכנע אותו להגיד לאשתו את האמת וזה מסתבך, הוא מאיים עליו עם רובה וכו' וכו'..
כמובן שספרים עולים על סרטים, אני פשוט כל פעם מחדש מוכיחה לעצמי את זה

2MayaN2

New member
אני חושבת שראיתי את זה../images/Emo58.gif ../images/Emo221.gif

זה כשבסוף מגלים שהרוצח לא באמת נרצח והוא מסתובב חופשי?

yaaruka

New member
../images/Emo58.gif

לא מגלים... בסוף הרוצח בורח והורג איזה אחד, שליח פיצה או משהו כזה שלפני שהרוצח התקשר הוא הביא לו פיצה. וחושבים שזההוא, כי הוא חתך לא את הגרון ואז שם את הסכין ביד שלו.

yaaruka

New member
מצאתי את הקבל ../images/Emo13.gif

עשיתי פוני בובה והסתפרתי, אבל בתמונה הזאת לא רואים את שאר התספורת
וזה הבן דוד האהוב שלי

2MayaN2

New member
חמודים אתם:) ../images/Emo221.gif

תתחדשי
פוני בובה זה יפה, פעם רציתי לעשות אחד אבל הספר שלי המליץ לי לא ומאז ירדתי מזה
התרגלת כבר?:)

yaaruka

New member
../images/Emo6.gif ממש, אני רגילה לפוני לצד

וכל הזמן אני באה להזיז אותו חחח הכי מעצבן שהמחליקנהרס ואז אני רואה אותו קופץ
חחח גם הספר שלי המליץ לי לא לעשות אבל עדיין רציתי, אף פעם לא אהבתי את הספר הזה... הסתפרתי אצלו רק פעמיים חח. לפני זה היה לי עוד ספר שרק כשהייתי קטנה יצאו לו תסרוקות טובות, עכשיו הוא סתם קיצר לי את השיער יותר מדי. אבל עכשיו מצאתי ספר מעולה והוא לא אמר לי כלום על הפוני, אחרי שהוא עשה לי אותו הוא אמר לי שזה מאוד יפה לי וגם הספר השני שהיה שם. חח איזה סיפור מעניין

2MayaN2

New member
חחח אני בטוחה שתתרגלי ../images/Emo221.gif

ואם לא מקסימום אפשר להוריד את זה...

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פארמור: feeling sorry ,all i wanted שיר השבוע לא של הלהקה:erreway! billionaire אורי חזקיה-עוד סיבוב של קיץ השבוע היה כיף כי:הייתי בצילומים של צחוק מעבודה!! שמחתי מאוד היה מצחיק,אבל אורי חזקיה לאא היה שם =[ אבל לא נורא אותו אני הולכת לראות ב8\20- סגור! השבוע היה באסה כי:כי אורי זיקה לא היה בצחוק מעבודה
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: מועדון לילה , the runaways
,גן הקיץ
תמונת השבוע: => [התמונה המקורית אומרת רק : get off my dick , ומישהו הוסיף את ה:IT BELONGES TO KRISTEN STEWART ציפיות לשבוע הבא: לעשות יותר מתמטיקה וספורט חחח =] ויומולדת :D משהו שאתם לא מצפים לו: המתטמיקה
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): נואופ!

yaaruka

New member
איזה באסה שאורי לא היה :-\

אבל ממש מגניב לך! אני גם רוצה
חולצה ענקית! אבל צריך להיות כתוב היילי וויליאמס
וואי, הייתי בטוחה שככה החולצה!
אה כן ומזלוש

yaaruka

New member
חח רציני!? ../images/Emo6.gif

לא יודעת... סתם איזה מישהו, התעמקתי יותר בחולצה
חחח אז קריסטין זה סבבה.. חחח

2MayaN2

New member
../images/Emo20.gifמסכמת../images/Emo20.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:כל מיני, שום דבר ספציפי
שיר השבוע לא של הלהקה:Dire Straits - Romeo and Juliet וכל מיני של Oasis,Mcfly,All time low השבוע היה כיף כי:נפגשתי עם חברות שלא ראיתי מזמן
, הייתי עם חברה בים
ואתמול הייתי במסיבת יומולדת של חברה וחזרתי רק היום ב12בצהריים (לא ישנתי בכלל
) השבוע היה באסה כי:סתם אנשים שדופקים ברז. תוכנית\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
תוכנית גיבוי
שנות ה-70,פרייז'ר,בטי.
Anthony Kiedis-Scar Tissue תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:יש תוכניות אז מצפה להן ולהופעה כמובן
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\מוטו לחיים): אני וחברה שלי על כל הצרפתים בים (לא היו ישראלים בכלל
): היא:"את רואה למה חשובה התיירות? לנוף הישראלי!" אני:כן את צודקת..חבל שלא רשמתי את זה בבגרות בגיאוגרפיה: "למה חשובה התיירות?" "לנוף הישראלי". שבוע טוב

למעלה