סכמ"ש

yael1998

New member
אני אוהב את הספר ../images/Emo3.gif ../images/Emo47.gif

במיוחד בגלל אדוארד
חחח אני בפרק 12 ולפי דעתי זה ספר ממש יפה D:

מעיינהXD

New member
ואו את ממש מזכירה לי את חברה שלי מיקי :O

היא מתה על ג'ייקוב, שונאת את בלה ורואה גוסיפ גירל :O:O מיקי זו אתתתת ?!? טוב אינמצב ... מיקי לא שומעת פאראמור

2MayaN2

New member
חח את יודעת כמה אנשים כאלה יש?../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

Tea Leave

New member
שבוע טוב לכולן ../images/Emo140.gif

מי ייתן ואיילה תודח היום
שיר השבוע של פארמור: אני מניחה שThe only exception, כי הוא היחיד שבאמת שמעתי כל השבוע. שיר השבוע לא של הלהקה: Enigma - Gravity of Love גורם לי לשלווה בלתי נתנת להסבר... השבוע היה כיף כי: נגמרו לי כל המבחנים מהלוח מבחנים, ראיתי אווטר
השבוע היה באסה כי: מבחן בפיזיקה ובמתמטיקה. תמונת השבוע: מפורום דמדומים :) ציפיות לשבוע הבא: ציון נורמלי במתמטיקה ובפיזיקה, לראות עוד פעם אווטאר, והכי חשוב - לישון
משהו שאתם לא מצפים לו: זה אמור להיות לא צפוי...לא? משהו שבא לכם להוסיף: לכו לראות אווטר!!!! שאלה מתחלפת- קר לכם? בטירוף!

2MayaN2

New member
איילה מועמדת? ../images/Emo221.gif

די הפסקתי לראות אבל אני עדיין מנסה להתעדכן
חח התמונה הזאת מצחיקה אותי כל פעם מחדשXD

2MayaN2

New member
באמת?:0 ../images/Emo221.gif

ואני חשבתי שאנשים אוהבים את שרה

Tea Leave

New member
יש לה דווקא די הרבה מעריצים...

אני אישית לא סובלת אותה. מבחינתי זה רק אלירז, אלין , פוטנה וארז

Tea Leave

New member
../images/Emo207.gif הצעה ../images/Emo13.gif

אני יודעת שעשיתם פעם בפורום 100 עובדות על חברי הפורום...אז בואו נעשה שוב! הצטרפו אנשים חדשים וחלק פרשו, וחוץ מזה זה סתם כיף

2MayaN2

New member
חח זה הרבה ../images/Emo221.gif

אני לא חושבת שיש לי מאה עובדות על עצמי

מעיינהXD

New member
מסכמ"שת!

שיר השבוע של פארמור: ממממממממ...... conspirancy שיר השבוע לא של הלהקה: meet me on the equinox- death cab for cutie השבוע היה כיף כי: לא יודעת. השבוע היה באסה כי: לא הלכתי למסיבה של חברה שלי :( תמונת השבוע: נון ציפיות לשבוע הבא: שנצא ושתהיה תעודה טובה D: משהו שאתם לא מצפים לו: שיקרה משהו מפתיע :O משהו שבא לכם להוסיף: everything ends :] שאלה מתחלפת- קר לכם? ברגליים ובידיים X3

2MayaN2

New member
כ"כ מאוחר?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

לנו זה בסוף החודש..חשבתי שככה הרוב

למעלה