סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש ../images/Emo221.gif

הצלחתם לפענח?
חח סתם-יאללה סכמו
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף: שאלה מתחלפת- קר לכם? שבוע טוב

rocky girl

New member
ולתשובות הסופר מעניינות :

שיר השבוע של פארמור: אממ......when it rains שיר השבוע לא של הלהקה: כול השירים של Glee !!! הם כול כך מגניביםםםם השבוע היה כיף כי: התחלתי לצפות בGlee !! השבוע היה באסה כי: עכשיו, ברגע הזה אני יודעת שמחר יחסרו לי שעות שינה......... תמונת השבוע: אין לי חשק ציפיות לשבוע הבא: Glee : ) משהו שאתם לא מצפים לו: הגשם שיבוא בראשון.........למרות שחייבים...אין מה לעשות משהו שבא לכם להוסיף: שהיה לי אחלה סופ"ש שאלה מתחלפת- קר לכם? נופ

Tea Leave

New member
יהיה גשם?

ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! רק בחמישי ושני זה בסדר.

2MayaN2

New member
חחח למה? ../images/Emo221.gif

למרות שאני בעד גשם בשני (טוב אני בעד גשם כל הזמן אבל לא משנה
) כי ככה אני לא אצטרך לרוץ בספורט

מעיינהXD

New member
ממה?! ישלך הוט או יס?!@

אני מתה לראות GLEEוב- YES זה בערוץ YES STARS NEXT שנפתח רק ביום שלישי :O

rocky girl

New member
אני מורידה את הסדרה ! אבל גמלי יש יס

אני ממש מתהההההההה על הסדרההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר בפרק ה9 וכרגע יש רק 13.... הם עושים קאברים לשירים ממש מגניבים והם עושים את זה טוב ! תראי את הבחור החתיך הזה ! תשימי לב אליו בסדרה כי הוא יותר ברקע מאשר במרכז העניינים...הוא כזה הורססס

2MayaN2

New member
עונה../images/Emo192.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Whoa למרות שנדבקו לי עוד כמה שיר השבוע לא של הלהקה:taylor swift-you belong with me Breakig Benjamin-breath השבוע היה כיף כי:כי נגמרו המבחנים למחצית אז היה לי זמן פנוי סוף סוף:) השבוע היה באסה כי:ערסים נדבקו אלי,הייתי ממש עייפה. תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:לא משהו מיוחד. משהו שאתם לא מצפים לו:כנ"ל. משהו שבא לכם להוסיף:בא לי ציטוט
:"Haley James: Be careful with his heart. It's more fragile than you think". שאלה מתחלפת- קר לכם? בד"כ כן,כרגע לא

yael1998

New member
מסכמת D: חח כמה זמן חיכיתי לזה D; ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: The Only Exception שיר השבוע לא של הלהקה: Jonas Brothers: When You Look Me In The Eyes השבוע היה כיף כי: סתם כי היה כיף D: וכי אני לא יכולה לגלות
השבוע היה באסה כי: אמ... לא היה באסה XD ביטלו לנו את שיעור היסטורי למשך חודש. איך יהיה באסה ? XD תמונת השבוע: תמונה מהממת של היילי שאני חולהמתהמאושפזתגוססתגזורהמודבקתמחוררת עליה DD:
ציפיות לשבוע הבא: אין ציפיות D: משהו שאתם לא מצפים לו: כנ"ל
משהו שבא לכם להוסיף: ליקוי חמה זה הספר הכי יפה שיש בעולם כולו !!!!!!! בחיים לא אהבתי ספר כמו שאני אוהבת את ליקוי חמה !!!! שאלה מתחלפת- קר לכם? מאווד

Gossipgirl17

New member
איזה תמונה חמודדדה!! וליקוי חמה זה הספר הכי

מעצבן שיש... !!! בגלל הספר הזה התחלתי לשנוא את בלה ......וכשאני אומרת לשנוא-אני מתכוונת בכול מובן המילה.....בקושי הצלחתי לסיים את הספר ולקרוא את הרביעי....זה היה כול כך קשה שאתם לא תאמינו !! לא הצלחתי לקרוא את המחשבות שלה יותר....אני ממש ממש שונאת אותה ! תודה לאל שאני אוהבת את קריסטין סיטוארט שמגלמת אותה...........והסיבה היחידה שהמשכתי לקרוא את הסדרה זה רק בגלל ג'ייקוב הלוהט והחמוד

2MayaN2

New member
אני עכשיו באמצע הספר ../images/Emo221.gif

אני עוברת בין שנאה לבלה לשנאה לג'ייק..כל פעם מישהו אחר מעצבן אותי..אני מחכה שיהיו לי תובנות כשאני אסיים

yael1998

New member
אני בפרק 12 ../images/Emo3.gif ../images/Emo47.gif

אני לא יודעת אם זה האמצע... אבל אני בחלק שבלה יושבת עם האנשי זאב סביב המדורה והם מספרים סיפורים D:

2MayaN2

New member
אני לא מסוגלת לדלג על קטעים ../images/Emo221.gif

אני ארגיש אשמהXD

rocky girl

New member
האהאה גמני דילגתי על הסיפורים של בילי..ואגב

אני Gossipgirl .....פשוט אחותי תמיד מתחברת לתפוז כגוסיפ גירל ולפעמים אין לי חשק לשנות את השם...חחחחחחח

yael1998

New member
חחח אני גם לא יכולה לדלג על קטעים. אני גם

מרגישה אשמה XD

למעלה