סכמ"ש

סכמ"ש../images/Emo183.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? מה עשיתם\תעשו ביום שבת? היום הכי טוב של השבוע: היום הכי רע של השבוע: התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? כן אני כן, תבואו ^^ הבן אדם שעשה לי את השבוע: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: איך המצברוח? תמונה:

silence, i kill you!

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? אצא עם חברות בטח =0 מה עשיתם\תעשו ביום שבת? אין לי שמץ היום הכי טוב של השבוע: אתמול ושלשום D: מימונה היום הכי רע של השבוע: שני. התחדשות השבוע: שמלה לחתונה של אחי, ג'ינס מפול אנד בר, חולצה של סיסטם ואוונסנס, לחם ציטוט: "בחורים אוכלים מופלטה, בחורות אוכלות מופלטה, השכנה אכלה מופלטה ועכשיו היא מתה" שיר מימונה מחודש XDD שיר השבוע: Heart-Shaped Box - Evanecence
סרט השבוע: סיימתי תעונה הראשונה של עמוק באדמה ספר השבוע: ממ מאכל השבוע: וואי אתמול אכלתי שניצל בגראנד קניון. |ריר|. ועל האש. הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? כן אני כן, תבואו ^^ 0_0 הבן אדם שעשה לי את השבוע:
סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: |שמן| אה אין אייקון כזה. תוכניות לשבוע הבא: לחזור ללימודים? איכסססס :( איך המצברוח? סביר תמונה:

How I Disappear

New member
הסופ"ש האחרון לפני שחוזרים לבצפר ../images/Emo10.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? ראיתי בביפ חברים, היה כלכך מצחיק חח היה איזה 5 פרקים בערך .. מה עשיתם\תעשו ביום שבת? בערב אני מאוד מאוד מקווה שאני אלך לקנות קצת בגדים לקיץ היום הכי טוב של השבוע: אממ הכל, כי היה חופש היום הכי רע של השבוע: לא היה התחדשות השבוע: אם מחר בערב אני אקנה בגדים אז זה יהיה זה ציטוט: שיר השבוע: אם תבוא של נינט טייב סרט השבוע: סדרה- חברים
ספר השבוע: גנבת הספרים מאכל השבוע: דג סלמון חח נאמי הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? כן אני כן, תבואו ^^- חח זה כבר היה לפני שבועיים והלכתי היה כלכך מדהים !! הבן אדם שעשה לי את השבוע: לא היה מישהו ספציפי סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
חח רק בגלל שזה חמץ [סופסוף !!] אה וגם כמובן
תוכניות לשבוע הבא: לחרוש בלי סוף למתכונת במחשבים [ביום חמישי] איך המצברוח? סבבה תמונה:

How I Disappear

New member
משנה כמה דברים-

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? יצאתי לסרט עם כמה ילדים והיה מצחיק .. סרט השבוע: שוב בן 17, סרט חובה ! ושוב, אולי בערב בגדיםבגדיםבגדים

i love you boy

New member
:)

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? ב7 הולכת לאבא לאכול .. ואז אחזור הביתה אתקלח ואפגש עם החבר ויש לנו שיחה חשובה.. :\ מה עשיתם\תעשו ביום שבת?לא יודעת :\ לא יודעת אם בבוקר אני אמצא את עצמי אצל החבר בבית או אצלי בבית.. יהיה טוב :( היום הכי טוב של השבוע: מממממ.. אין כ"כ.. היום הכי רע של השבוע: אולי אתמול ? התחדשות השבוע: כאבי גב חדשים ! משהו שבחיים לא היה לי :'( ציטוט: בשביל שיהיה טוב צריך לוותר על ההכי טוב. שיר השבוע: 'לאבד אותך שוב' של דור דניאל .. סרט השבוע: לא רואה סרטים כ"כ O : ספר השבוע: כבר לא קוראת =\ מאכל השבוע: בעבע כלום הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? לא :\ הבן אדם שעשה לי את השבוע: אין ... סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד =\ איך המצברוח? לא טוב : ( תמונה:

i love you boy

New member
=]

מה עשיתם\\תעשו ביום שישי? ממממ הולכת לאבא לאכול ואז אתקלח ואפגש עם החבר. לדבר עליינו :\ בהצלחחחחה . מה עשיתם\\תעשו ביום שבת? לא יודעת ,לא יודעת איפה אני אמצא את עצמי קמה בבוקר. בבית שלי לבד במיטה ,או אצל החבר מחובקים :( היום הכי טוב של השבוע: אין היום הכי רע של השבוע: כל השבוע התחדשות השבוע: כאבי גב :\ בחיים לא היה לי . . ציטוט: בשביל שיהיה טוב, צריך לוותר על ההכי טוב . שיר השבוע:מאבד אותך שוב - דור דניאל סרט השבוע: אין ספר השבוע: כבר לא קוראת.. מאכל השבוע: קניידלך D : הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? לא הבן אדם שעשה לי את השבוע: אין :\ סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: מממ ללמוד קצת איך המצברוח? לא משו' תמונה:

hadarinke

New member
יש לו בחורות כמו מים....../images/Emo79.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי?אצא עם מורועי ואלמוג ונעשה כיף
מה עשיתם\תעשו ביום שבת?ננוח, עבודה בלשון, שחכתי משהו?
היום הכי טוב של השבוע:שלשום היה לי ממש כיף עם המשפחה המורחבת...
היום הכי רע של השבוע:היום...
התחדשות השבוע:7 ספרים, ומחר כנראה שכל העונות של חברים במארז מיוחד ^^
ציטוט:לך אל הנמלה עצל, הוריה לא בבית, נצל!
שיר השבוע:In your face-Children of bodom... וגם כל מיני טראנסים של ילדות מהחדר של אחותי
סרט השבוע:ואז הגיעה פולי
ספר השבוע:הנעלמים\הרלן קובן.
מאכל השבוע:לזניה צמחונית D:
הבן אדם שעשה לי את השבוע:אף אחד נראה לי
סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:|עייף|
תוכניות לשבוע הבא:ללמוד הרבה ואולי קצת תל אביב..
איך המצברוח?חביב, סביר, לא משהו..
תמונה:

../images/Emo80.gifתםתםתם

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? אממ תגבור בהסטוריה..ישנתי..ואז עשיתי מתמטיקה כל היום..אחלה יום.. מה עשיתם\תעשו ביום שבת? אה סבתא וסבא באים:] בטח יביאו הרבה אוכל טעים
..הממ אני אמשיך עם מתמטיקה:S..ואז להתכונן לבוחן בלשון..יאייי... היום הכי טוב של השבוע: יום ראשון:]..הייתי בבית שאן ופגשתי חברה טובה שלי..והיה כזה מצחיק
היום הכי רע של השבוע: כל שאר השבוע..כל יום הרג אותי עוד יותר..לא יכולה ללמוד יותר
התחדשות השבוע: המהמ...סוףסוף הצלחתי לפטור תרגיל לבד נחשב.?XD ציטוט: היום בתגבור בהסטוריה..חברה שלי דיברה או משהו כזה..אז המורה התעצבנה עליה ואמרה: "אל תגידי לי סורי כי אני יודעת שאת לא מתכוונת!" עמוקXD שיר השבוע: Civil War -Guns N' Roses
ואי שיר גאוני.. סרט השבוע: כאילו שהיה לי זמן לזה.... ספר השבוע: new moon מאכל השבוע: הפיצה העסיסית והמפוצצת בגבינה שאכלתי ברגע שהיה אפשר לאכול חמץ
..אחח כזאת פיצה לא שוכחים.. הולכים למופעי 100 שנה לתל אביב ביום שבת בכיכר רבין? כן אני כן, תבואו ^^..אם היה לי זמן לזה..אוף נמאס לי להגיד את זה..
הבן אדם שעשה לי את השבוע: המ ניקוששDD: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
..משומה אני שמחה..לא יודעת למה..סתם כי בא לי אחרי היום המבאס הזה XD תוכניות לשבוע הבא: לחרוש..עבודות..אין חיים.. איך המצברוח? אה עדיין מנסה להיות מעודדת
תמונה: אין כוח להעלות.. שבוע טוב

או אי או אה אה צ'נג צ'נג וואלבלבינגבנג../images/Emo60.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? הממ מיקודית ומתמטיקות למיניהם עם ידיד שלי ><, ראיתי את הסרט "בוי A". סרט מדהים, אנשים, טוסו לראות. מה עשיתם\תעשו ביום שבת? קצת מיקודית והרבה משהו חשוב מאוד אחר. ועוד מעט רואה את "חינוך רע". היום הכי טוב של השבוע: היום. דפנטלי. היום הכי רע של השבוע: כל שאר השבוע? היה פשוט זוועה. התחדשות השבוע: בועות סבון חח. ציטוט: לא יודעת, מה ציטוטים עכשיו. שיר השבוע: אפדנציט, בוא אליי אפנדציט, אתה כבר לא כל כך נחוץ, אני מעדיפה אותך בחוץ
אהה כן וגם איזה משהו שהלחנתי ועוד שיר שהלחנתי לחברה. סרט השבוע: "בוי A"! ראיתי גם את "צ'ארלי בארטלט" שהיה אחלה לגמרי. ספר השבוע: "קורות הציפור המכנית" / מורקמי. לא מצליחה להמשיך לקרוא מרוב שהתמונה האחרונה הייתה מצמררת >< מאכל השבוע: וואי רק אלוהים יודע. כמה אכלתי השבוע. רק אנחנו הולכים לאכול במסעדה סינית יוקרתית בזמן שכולם טוחנים מופלטות. הבן אדם שעשה לי את השבוע: אמא ובכללי המשפחה. סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: ... תוכניות לשבוע הבא: ביצפר איי גס. להמשיך להתכונן למגן במת', פיתוח קול, תיאטרון, שיעורים פרטיים... אהה כן וגם מבחן בביו' נראה לי. יהיה מעניין. |: איך המצברוח? מוזר. תמונה: |תמונהכידהדמיון|

למעלה