סכמ"ש!!!!!

amit919191

New member
סכמ"ש!!!!! ../images/Emo163.gif

אז ככה כולם כבר יודעים מזה אז הנה הקטגוריות!!!! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: את השביטה כבר מיצינו!!!! X___________X

amit919191

New member
סכמ"ש שלי@!!!!! ../images/Emo163.gif

אז ככה.... משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי מסיבה קטנטונת בזמן שההורים שלי היו באילת היה אחלה! משהו רע שקרה לך השבוע: שבשבוע הזה לא יצא עוד הארי פוטר 7!!!! שיר השבוע: סרט הודי= עידן יניב ודנה אינטרנשיונל *****בטח טעות***** תוכנית השבוע: גיבורים=HERO סרט השבוע: מכושפת אחלה של סרט@!!!!! ספר השבוע: לא קארתי!!@!!~~~~ X______X משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: אין...... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חפציבה השיכורה!!!! *המבין יבין* בעצם אף אחד לא יבין חחחח תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות נורה חדשה למנורת לבה שלי... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כרגיל אחלה בחלה!!!!

סכמ"ש סכמ"ש סכמ"ש!!!!!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי היום יום כיףףףףףףףףףףףףףףףף מממש!1 משהו רע שקרה לך השבוע: השביתה המשיכה!! שיר השבוע: גרייס קלי... שיר כזה שולטט תוכנית השבוע: גיא פינס [מכורה ='( ] סרט השבוע: כוורת בסרט!! ראיתי היום סרט כזה חמוד! ורוקדים- אחד היפים! ספר השבוע: הארי פוטר שייצא עוד יומיים =] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שייצא הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!! והסרט של המצפן הזהוב המלצת השבוע [כל דבר]: תישמחו!!!!1 ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אלומיניום!!! תמונת השבוע: אין לי חח התוכניות שלי לשבוע הבא: לקרוא הארי פוטר!! לראות את מצפן הזהב!! לגמור סוף סוף את הצעיף היפה שסרגתי!! [גמרתי אותו אבל לא לגמרי.. =/ ] לעשות מלא דברים כיפיים\ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה!! מצויןן!! כיף כיף כיף

DeathD

New member
סכמ"ש בתחילת השבוע? XD

משהו טוב שקרה לך השבוע: השגתי את הספר שלו ייחלתי כבר חודשים!@#$%^&* (ועוד 3 ספרים בגלל המבצע בצומת ספרים XD) משהו רע שקרה לך השבוע: הממ... לא יודע XD שיר השבוע: Beily Plashik - t.A.T.u תוכנית השבוע: משמורת D< (וקלאידו סטאר, והחיים זה לא הכל, להוציא את הכלב, האי, בובות... יש הרבה XD) סרט השבוע: לא ראיתי, מחרתיים אני הולך למצפן הזהב ;;^_^ (כ דוד שלי הביא לי כרטיסים) ספר השבוע: עלילות ספיידרוויק!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש XD (כי ה-3 ימים הבאים של חופש חנוכה יהיו מפוצצים). המלצת השבוע [כל דבר]: תקראו עלילות ספיידרוויק (; ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המ... לא נמצא עדין XD תמונת השבוע: סיילורמון D< (התחלתי את אחת מהאנמיות הנוסטלגיות XDP) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לבינתיים מעולה, אבל אני חושש ממחר XD (אודישן ראשון!@#$%^&*&^%$#@!!!)

אוקיקי

New member
Relax! take it easy..

משהו טוב שקרה לך השבוע: עזרתי אומץ והתקשרתי לג'פטו-יש לי אודישן לקורס ביום שלישי הקרוב. משהו רע שקרה לך השבוע: ... שיר השבוע: Homecoming של גרין דיי, By the way תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: Enchanted שאני רוצה לראות ספר השבוע: מחר! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האודישן המלצת השבוע [כל דבר]: תוכנה נחמדה בשם מירו: http://www.getmiro.com/ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שווה להציץ פה: תמונת השבוע: ואין לי כח את השניים האחרונים.

Eyal 1 2 3

New member
כבר לא תחילת שבוע, אמצע שבוע..../images/Emo6.gif חחח

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי אודישים ועברתי אותו!! משהו רע שקרה לך השבוע: איפה הסופגנית?!?!?:,( שיר השבוע: לא שמעתי כל כך..:[ תוכנית השבוע: סיינפלד סרט השבוע: הסימפסונס!(קצת באיחור..) ספר השבוע: אממ.... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קורס!!! המלצת השבוע [כל דבר]: תשתדלו לנצל את השביתה, כי היא עוד מעט תיגמר..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש לי אודישין!!!(היה) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה!

MorraniChan

New member
../images/Emo139.gifאשוח../images/Emo139.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ברל'ה
הידועה גם כ"בר" מהפורום באה אליי D: אמנם היו קטעים שלא היה מה לעשות בהם אבל באלה שכן- היה כל כך מצחיק!!! XDDD ; היה ממש כיף במפגש של ג'פטו
; לא ידעתי שחנוכה זה היום
משהו רע שקרה לך השבוע: המחשב שלי כל כך דפוק >< אני שונאת אותו!!! בגללו נמחקו לי מלא דברים חשובים ): ; השיער שלי לא מסתדר בגלל התספורת המעפנה שעשו לי
; כרגע אחותי נתנה לי סתם ככה פתאום בעיטה [ממש ממש כואבת!!] אז החזרתי לה דיי חלש ועכשיו היא הולכת להלשין עליי.. פחע עליה! ><"
שיר השבוע: "אצלי תצאו גברים" [או משהו כזה] ממולאן [!@#$!@#$] ^__^
תוכנית השבוע: אה...
סרט השבוע: ביום שישי אני אלך ל"מכושפת"
ספר השבוע: ספר..? זאת תהיה מתנת החג שלי לחנוכה כי מכריחים אותי לקרוא XD
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופגניות
ותחרויות סביבונים
המלצת השבוע [כל דבר]: כשאתם נוסעים וצריכים לנקב פעמיים בכרטיסיה אז תזכירו לנהג. אני לא ידעתי על זה ובגללי הנהג קיבל קנס של 800 ש"ח.. אל תתעסקו עם הכרטיסן XD
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=QyxuKfxUe7w אתם כבר תבינו לבד.. ז"א רק אם תראו עד הסוף. נ.ב- בר, זה יהיה מוכר לך XD נ.ב.ב- הפרק הזה שמופיע פה ככה במקרה שודר היום גם בערוץ הילדים XDDDD
תמונת השבוע: אה...
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו ערך "ציפיות לשבוע הבא"; וכמובן- לנסות לשרוד
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר +
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה