סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש../images/Emo157.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo252.gif

שיר השבוע של פארמור: crushcrushcrush שיר השבוע לא של הלהקה:שירי לינקין ושירים למיניהם בספרדית
השבוע היה כיף כי:גדנ"ע
! השבוע היה באסה כי: אממ..היה מבחן בכימיה =\ הל טוב אבל הוא בכל מקרה מעצבן
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: אלמה פיראטה..סרט
ספר..המצור על לנינגרד.. תמונת השבוע: XD ציפיות לשבוע הבא: ללמוד טוב למבחנים שבאים ! משהו שאתם לא מצפים לו: המבחנים
שבוע טוב
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

2MayaN2

New member
בהצלחה:) ../images/Emo221.gif

חחח השירים שלך בספרדיתXD את לא מבינה איזה נוסטלגיות העלת ביXD

shaharEB

New member
XD ../images/Emo3.gif כן אני נוטה לעשות דברים כאלה לאנשים../images/Emo6.gif

ותודה

נסטי XD

New member
:)

שיר השבוע של פארמור: misery , ignorence, BBBB שיר השבוע לא של הלהקה: המון...בעיקר החדשים של מקפליי - TTT, PG, SAL וקובי אוז- אלוהיי...אחד השירים היפים השבוע היה כיף כי: היתה הופעה אחת הטובות של קובי אוז, הוא כזה מלך! אתמול עשיתי טסט פנימי ועברתי...יום ראשון טסט! השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: "איך פגשתי את אמא" תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: טסט , זימון למורות חיילות
משהו שאתם לא מצפים לו: הזימון, אולי אני לא אעבור...מבחן במתמטיקה ואני לא יודעת אפילו חצי מהחומר משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): אל תקחו שום דבר מובן מאליו

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifמקפליי../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

כל הכבוד על הטס הפנימי!
בהצלחה

למעלה