סכמ"ש!

RoRiL

New member
סכמ"ש! ../images/Emo152.gif../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif

השבוע שעבר: - שיר\סרט\אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: -המלצת השבוע: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: -תוכניות לשבוע הקרוב: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה: (בכל זאת היה צריך טיפה שינוי, לא?
)

Snow fairy

New member
ראשונה?../images/Emo3.gif

תוכן: השבוע שעבר: - שיר\\סרט\\אלבום השבוע: באטמן- האביר האפל
- האדם שעשה לכם את השבוע: ניצו וליל -המלצת השבוע: להקה- Ram-Zet
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אוף, תמיד יש מלאמלא ואני לא זוכרת אותם
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ עוד עבודה?
- מאכל השבוע: מיץ מנגו [אז מה אם זה לא מאכל:X] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחלה שיעור כינור, הקונצרט של ניצו... - משהו שהרס את השבוע: כלום:] השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: ההופעה של הפילהרמונית הצעירה, מישהו רוצה לבוא איתי? -תוכניות לשבוע הקרוב: לשרוד את הגיוס של ניצן, לעבוד הרבה, שיעורי נהיגה, שיעור כינור אחרון השנה... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניצו, ליומיים, עד שהוא מתגייס
סתם: - תמונה מגניבה: הבגדים שניצן קנה לי!^^ [המכנסיים הקצרים והחולצה. מTNT]

noyy

New member
וואי איך פעם אהבתי מנגו

עבר לי. היום זה כ"כ מתוק ברמה של לחטוף סכרת ותתחדשי!

B a m b o o k

New member
זה אני מנגן לך, מנגן לך ניגון

השבוע שעבר: - שיר\סרט\אלבום השבוע: שיר-רג'ינה ספקטור-the call (מתוך הפסקול של נרניה
) - האדם שעשה לכם את השבוע:נוי -המלצת השבוע: הופעה של "החבורה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"נפלתי מקומה 7. סבתא שמה לי רגל והייתי בבית חולים 7 שבועות, כל ספירת העומר ויש לי צלקת בקרום המוח"
אנחנו כ"כ הולכות לכתוב מזה שיר
! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):את הגופיה היפה מסמילנסקי
- מאכל השבוע: עוגיות שוקו-צ'יפס שאני הכנתי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של "החבורה"!!
היה כ"כ טוב! יום ראשון אולי שוב בצ'יקה
- משהו שהרס את השבוע:לא בדיוק הרס... אבל עד שהתחלתי לשכוח מהרגשות אליו, הוא שלח הודעה שהוא מתגעגע
וכל הרגשות חזרו... השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: לישון עד מאוחר! לא מריך לקום ברבע ל6! -תוכניות לשבוע הקרוב: ראשון-אולי הופעה של החבורה בצ'יקה (אם כן, אולי נפגוש את החברים החדשיםD:::), שני-ים? מתחיל הווליום בדרכים בב"ש ויש כמה הופעות טובות (בעז בנאי והתבלינים), שלישי-אין לי מושג אבל גם, ווליום בדרכים, רביעי-סמילנסקי
, חמישי-אין לי מושג... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה: הכלבה הכי חמודה ביקום! אולי

יורוטריפ

השבוע שעבר: - שיר\סרט\אלבום השבוע: בהתאמה - Beyond Twilight – Ecstasy Arise, Amaseffer – Birth of Deliverance, Edgend - Balance; יורוטריפ; Beyond Twilight - Section X - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד במיוחד. -המלצת השבוע: אקס פיילז. הסדרה כמעט הכי טובה אי פעם, קצת אחרי 24. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי לראש כרגע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבודה - מאכל השבוע: צ'יפס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגריסה וסתם להיות בקן עם חברים. - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב, יערי הורס היציאות
השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: לצאת, לעבוד, אולי מטריסייד, יום חמישי יובנס מועד ב' -תוכניות לשבוע הקרוב: ^ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנאערף.

LadyFlame123

New member
לא שיש לי משו יותר טוב לעשות../images/Emo3.gif

השבוע שעבר:
שיר\סרט\אלבום השבוע: נוסטלגיות עם שירים של rbd חחחחח. אה וראינו סרט ממש טוב, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו..משו על קוסמים..
האדם שעשה לכם את השבוע: החברים:)))
המלצת השבוע: תקנו בריכה
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מי זוכר:(
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הכרתי בנות ישראליות בפורום הרוסי שלי. הו יהה
מאכל השבוע: על האש.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ הסטאנדאפ והבריכה אצל סימונה.
משהו שהרס את השבוע: שאני תקועה בבית היום ואמא לא שמה על זה שאני שונאת אותה. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו: אממ מחר אמור להיות אחלה, ויום רביעי יש עוד פעם סטאנדאפ:)))
תוכניות לשבוע הקרוב:מה שכתבתי קודם ומה שייצא.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח מי יודע. סתם:
תמונה מגניבה:

giraffeeeee

New member
יום רביעי מחנה קיץ!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "תוצרת השבט" גרסה שבטית לשיר "תוצרת הארץ" סרט השבוע: "הנקוק","קלוברפילד" אלבום השבוע:"jason marz Mr A-Z" - האדם שעשה לכם את השבוע:קושקוש
-המלצת השבוע: הנקוק וקלוברפילד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אנחנו צריכים לדבר כמו שצריך אי אפשר להמשיך ככה/:" -"יש מצב שלא הבנת אותי נכון" - יותר העציב- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):יש לי שיער ג'ינג'י!! - מאכל השבוע: ספגטי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום בחדרה עם קוש - משהו שהרס את השבוע: כלום. השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: מחנה קיץ -תוכניות לשבוע הקרוב:ראשון - להכין מצגת לערב בוגרים שבטי, יום שני חדרה - בדיקות דם ושיעור פרטי, שלישי - לסיים את המצגת , רביעי - מחנה קיץ עד ה-7.8 האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רעות וחן סתם: - תמונה מגניבה:

RakTsarot001

New member
Private Emotion

- שיר\סרט\אלבום השבוע: הראל מויאל - באה אליי, בר בלפר - ימי ראשית הקיץ\רקוויאם לחלום, כי ראיתי אתמול, וקילדלפיה\Nevermore - This Godless Endeavour - האדם שעשה לכם את השבוע: גלעד ובנוש -המלצת השבוע: תשתזפו במידה, ואל תסעו ל5 ימים לאילת. זה יותר מדיי. ותצללו בריף, זה שווה את כל ה300 שקל. - משפט השבוע: "שי שי שי שלוווווום", "רכבתם על צינור?!", "התגעגעתי המון :(" - דבר שהשגתם השבוע: לאדעת. - מאכל השבוע: כל מה שהגישו במלון. - משהו שעשה לכם את השבוע: הצלילה :) - משהו שהרס את השבוע: שיעמום? השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: לאדעת. -תוכניות לשבוע הקרוב: להחליף מצעים, לנסות למצוא עבודה, אולי לנסוע לסבתא, לקנות כבר כרטיס לאנת'ם
. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ. סתם: - תמונה מגניבה: כי זה הצחיק אותי נורא.

R o n 2 5 6

New member
טוב,אפשר כבר עכשיו לענות

-שיר\סרט\אלבום השבוע: המאמן קרטר.פשוט סרט ענק.. - האדם שעשה לכם את השבוע:דניאל,אח שלי -המלצת השבוע:לא לחכות תמיד לרגע האחרון.אה,וגם לגרש את ההורים מהבית או משהו,כי בית ריק זה כיף אחושרמוטה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל שבוע יש איזה משהו בעבודה,אבל תמיד אני שוכח כשאני עונה על זה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):בית ריק לכמה ימים - מאכל השבוע:אממ,פיצה וגלידה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בית ריק,התקפת נוסטלגיה מטורפת כשאני מסדר את המגירות - משהו שהרס את השבוע:דברים שלא יצאו לפועל או לא יצאו כפי שרציתי שיצאו השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: ללכת ל"אביר האופל",בורגר'ס באר.גם לגשת לתיאוריה ולעבור אותה יהיה סבבה -תוכניות לשבוע הקרוב:עבודה,שיעורי נהיגה,לסבול את השיפוץ,יציאות.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו ספציפי סתם: - תמונה מגניבה: מצאתי איזה תמונה מכיתה א' או ב'
.אולי אני אעלה אח"כ

שרון710

New member
יש עוד זמן להשתנות.

השבוע שעבר: - שיר\סרט\אלבום השבוע:סרט-נפלאות התבונה
לא נמאס גם בפעם השישית.. - האדם שעשה לכם את השבוע: שנינה:) -המלצת השבוע: לכו לחתונות! ותרקדו! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת. אבל בטוח יש! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נעליים לחתונה!!!!:) - מאכל השבוע: ספגטי ברוטב שמנת פטריות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פסטיבל (שיהיה), החתונה - משהו שהרס את השבוע: שנתיים בלי נדב. השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: שיעורי נהיגה -תוכניות לשבוע הקרוב: שיעורי נהיגה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: =\ סתם: - תמונה מגניבה:

בהחלט היה צורך בשינוי :)

השבוע שעבר: - שיר\סרט\אלבום השבוע: מממ לא לא היה משהו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים! ללא ספק
-המלצת השבוע: תהנו!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי היה כל כך הרבה ואני אף פעם לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): היומולדת זה הישג? - מאכל השבוע: פונדו!!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת!!!!!! - משהו שהרס את השבוע: לא הפעם
השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו: אין משהו ספיציפי -תוכניות לשבוע הקרוב: להנות! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ אין מישהו מיוחד
סתם: - תמונה מגניבה: יש לי מלא
השימה שאחותי קנתה לי- זה לחתונה של בן דוד שלי
מה דעתכם? (בכל זאת היה צריך טיפה שינוי, לא? ) אבל לא כך כך שינית!

../images/Emo10.gif

מצאתי אותה אתמול בעיר.. ולא יכלתי לקחחת אותה והיה לי כל כך עצוב להשאיר אותה שם
אפילו קצת בכיתי =\

למעלה