סכמ"ש~

• פותח הנושא RoRiL
  • פורסם בתאריך

RoRiL

New member
סכמ"ש~ ../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

FartherAway

New member
יולי הו יה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Leonard Cohen - Chelsea Hotel #2 - אלבום השבוע: Falvors Of Entanglement של אלאניס! אפילו שאין עדיין. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנאערף. מלא! - משפט השבוע: לאיודע.
- דבר שהשגתם השבוע: קייטנה וקייטרינג. אני נהנה מהעומס.
- מאכל השבוע: כלום.
- משהו שעשה לכם את השבוע: יו, הכל. אני אוהב את כולם. - משהו שהרס את השבוע: אתמול. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב פולין מחר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עוד קייטנה? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פףף. סתם: - תמונה מגניבה: אם אתם רוצים לראות את לילך עם משקפיים כחולים, שפם ופוני ג'ינג'י, תכתבו פה. אם אין ביקוש אז אין לי כוח להתקין את התוכנה של הפלאפון.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LadyFlame123

New member
דמיינו שיש כאן כותרת מקורית

השבוע שעבר:
שיר השבוע:Look What U Made Me Do - RL Bust It Baby -Plies Ft. Ne-Yo
אלבום השבוע: של להקת רוק רוסית שגיליתי
.
האדם שעשה לכם את השבוע: חח זה משתנה מיום ליום. אבל חברים בקיצור:)
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מסדרה, לא משיר, אבל זה ממש הצחיק אותי: - who sings this song? - (בלה בלה..מישהו) - yeah, let's keep it that way. דורש להגיד את זה לכ"כ הרבה אנשים
.
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) משו על פארטי פופר ומאנצ'יז פופר
.
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ לאדעת. נקיון בחדר
.אה ונרשמתי למועדי ב' סוףסוף.
מאכל השבוע: הממ גלידת תות, מאנצ'יז, גלידת נוטלה, תפוחי אדמה שסימונה הכינה ממש טעים.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ אין לי שמץ
משהו שהרס את השבוע: כמה שעות אתמול.אבל לא הרס את השבוע.. הרס את ההרגשה לכמה שעות.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ לאדעת
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה כיף.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ההשתקפות במראה. סתם נו שונאת את השאלה הזאת. סתם:
תמונה מגניבה:yeah, bitch!

dcohn

New member
And when I stand on these tables before you

You will know what all this time was for
השבוע שעבר: - שיר השבוע:
ואי לא יודעת
- אלבום השבוע:
ג'ייסון... - האדם שעשה לכם את השבוע:
כל החברים והחברות בכלליות.. היו עכשיו 3 ימים כיפייםםם.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אז בואי אליי לעוד לילה לבן..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"אז מההההההההההההה?" (אני אומרת לשני בנים חמודים בטירוף ששותקים
) והיו עוד מלא מלא.. בעיקר אתמול אני חושבת
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
הרבה כיף - מאכל השבוע:
צ'יפס במוזס באמצע הלילה
זה שוה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
כל הכמה ימים האחרונים.. תזכירו לי איך התחיל השבוע? האא גם השיעור נהיגה הראשון! - משהו שהרס את השבוע:
אין. לא באמת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מחר יום כיף בצפון
מחרתיים שיעור נהיגה שני ושאר השבוע שיעבור וזה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
מממ
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מה שיוצא אני מרוצה (גאון מי שמציא את המשפט הזה. גאון.) סתם: - תמונה מגניבה: קשה לבחור אחת אז זאת לבינתיים ואולי אעלה עוד
- זאת מהלילה לבן עם השמלה החדשה מצרפת

KeReN 0R

New member
שבוע סוף../images/Emo98.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): תאמיני (ששרתי עם איתמר באמצע הלילה בהתנחלות) - שיר השבוע (כללי): הקרקס של דולי - ערב יום שישי - אלבום השבוע: The Beatles - Revolver - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שראיתי בלילה הלבן והשמיניסטים מהבית ספר שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סאדו רך בערב יום שישי" (נדבקתי למשפט הזה!) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לירון לאבס יו וומן"- ההקדשה על הסינגל של הקרקס
- דבר שהשגתם השבוע: משקפי שמש שווים וסינגל של הקרקס של דולי
- מאכל השבוע: גלידה
- משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה הלבן השולט שהיה
- משהו שהרס את השבוע: הגרון שכואב לי כבר יומיים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אנשים ממש מגניבים ברחוב שלי
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע שוב לת"א
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמצלמה שלי תחזור מתוקנת, שאני אקבל את התמונות שלי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ...מי שרוצה? סתם - תמונה: איתמר ואני עם לירון ואסף מ"הקרקס של דולי"
(למה כל אחד מסתכל לכיוון אחר?
)

dcohn

New member
זה שמימין, הוא בפורום דפנה והעוגיות?

ממש חושבת שראיתי אותו במפגש פורום גלגלצ האחרון...

KeReN 0R

New member
יש מצב שראית אותו- הוא היה באותו יום בת"א

בזמן שחיפשתי אתכם במפגש הקודם אז הכרנו. הוא חשב שאני בפורום דפנה והעוגיות ומקרה אני מעריצה שלהם אז דיברנו וזה
ד"א מה עם איזה מפגש? יש לכם עוד בגרויות לעשות או מה?

dcohn

New member
חחח אז זה הוא! קטעים...

בסוף הוא מצא את פורום דפנה והעוגיות בהרכב מצומצם (המנהלת, שהיא גם המנהלת של גלגלצ, ועוד אחת..
) ואני ממש בעד מפגש:] אממ ב9 יש מועד ב' באנגלית ומאז אני די פנויה... [אבל אני לא עושה מועד ב' במתמטיקה ככה שהרוב פה פנויים רק החל מה14..]

KeReN 0R

New member
סבבה

נראה לי שמפגש לקראת סוף יולי יכול להיות נחמד

שרון710

New member
../images/Emo204.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: plane- jason mraz (התמכרתי אליו!!
)
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:גיל שחיפשה לי במשך שעתיים עבודה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בערך כל הטקס סיום של י"ב! אבל בעיקר: יוסי המורה לספורט ליונה המורה לתנ"ך: "יונה, מה דעתך שתביאי איזה חמש מתח על קרנות המזבח?" יונה:"שתוק." וווווואייייייי הרגווווווווו
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סיימתי ללמוד לשון!
- מאכל השבוע: שוקו קר עם גלידה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת סיום של י"ב, עברה הבגרות לשון.
- משהו שהרס את השבוע:שהוא לא הלך כמו שרציתי
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מכון אייבשיץ עם המשלחת לפולין, למצוא עבודה, למצוא נעליים לחתונה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת הרבה. עם אנשין מסוימים..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם:
- תמונה מגניבה: אני אחפש.

mikmikonet

New member
אני ממש גאה בך על כל הג'ייסוניאדה ../images/Emo99.gif

ודורין עוד יותר תתגאה כשהיא תראה שהשבוע זה...... PLANE

dcohn

New member
אומייגאד, PLANE !../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סופית את מלכה.

שרון710

New member
יאיי!

כאילו לפני זה הייתי מלכה, אבל זה לא היה סופי?
חחח סתם, סתם

dcohn

New member
חחחחחח בדיוק..

כל מי ששומע ג'ייסון הוא מלך. וג'ייסון עצמו הוא פשוט מלך העולם...

יאללה סכמש:]../images/Emo110.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע:פניה במראה חח - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע:שירלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לאיודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך ישלך אותי, לא לא אל תשכחי אני כאן.." שחברה הקדישה לי:] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שמלה וכאלה - מאכל השבוע: הממ לאיודעת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:פעולת שיבוצים, שנגמר היסטוריה לתמיד!, ערב שמיניסטים, יצאות וכאלה, אתמול עם הבנות, אמא קנתה לנו מחליק:] - משהו שהרס את השבוע:שהייתי צריכה להוריד את הגרסה החדשה של האיסיקיו|:, בציפר, יום שני..אתמול אחהצ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר.. יומולדת לטירל בראשון, כניסה לשכבג בשני, בית ריק לשירלי?, יום בוגר בשבת.. ימי עבודה, להתחיל לעבוד בארומה ושילך טוב? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב בארומה, קצב טוב בימי עבודה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאיודעת סתם: - תמונה מגניבה:מאתמול בלילה אצל עמית..

hkatsman

New member
וואי וואי איזה שבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שלושה אביבים-גבריאל בלחסן - אלבום השבוע: גבריאל בלחסן - בשדות!! אלבום מדהים. רק אתמול שמעתי אותו פעם ראשונה, הוא ענק. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנאל זוכר מה כבר עשיתי השבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): וואלה זכיתי קצת בפוקר - מאכל השבוע: הקינוח החדש של האולם - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואלה לא משו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: לא יודע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ללכת לעבוד בקסנדו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה