סכמ"ש

2MayaN2

New member
מסכמ"שת../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:הכל אבל במיוחד My heart. חרשתי כ"כ על הסכרימו של ג'וש
שיר השבוע לא של הלהקה:LP-Hands Held High השבוע היה כיף כי:סופ"ש היה נחמד, הלך טוב במבחן לשם שינוי ולא זוכרת מה עוד
השבוע היה באסה כי:העזיבה של ג'וש וזאק, בלי שום ספק. זה היה הדבר הכי מבאס השבוע. חוץ מזה גיליתי שמשבוע הבא צריכים להתחיל ללמוד תיאוריה בכיתות ואני ממש לא רוצה. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
שנות ה-70,האח הגדול, בקר. לא זוכרת מה עוד ראיתי
תמונת השבוע:בשבילי הם תמיד יהיו פארמור
ציפיות לשבוע הבא:סופ"ש. משהו שאתם לא מצפים לו:כל שאר השבוע. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):paramore is (still) a band. שבוע טוב

yael1998

New member
התמונה ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

כן.. העזיבה הרסה לי גם את השבוע ואני חושבת שגם לכל מי שמעריץ את פארמור.. אבל תחשבי על זה ככה- לפחות עדיין יש פארמור, לפחות הם לא התפרקו :)

2MayaN2

New member
כן, זו הנחמה היחידה ../images/Emo221.gif

ושלא תטעי אני עדיין מצפה מאוד לראות איך הם ימשכו ואיך יהיה האלבום החדש:)

נסטי XD

New member
לייק על התמונה :)

ויאללה תתקתקי כבר תאוריה!! אם את חורשת 3 ימים באתר למד, את עוברת...זה 1:1 בתאוריה :)

2MayaN2

New member
חחחחח אני יודעת שאני מתלוננת על זה ../images/Emo221.gif

כבר מלא זמן
אני באמת צריכה כבר לעשות את זה! אבל קניתי ספר ואני אלמד ממנו..לימודים דרך המחשב לא מצליחים לי><

נסטי XD

New member
עוד יומיים 2011!!!!!

ד"א...לייק על התמונה :) שיר השבוע של פארמור: playing god, misery שיר השבוע לא של הלהקה: מלא מלא מלא...אבל שיר מדהים זה like we used to - A Rocket To The Moon השבוע היה כיף כי: ראשון שני היינו בסמינר... השבוע היה באסה כי: מיד אחרי הסמינר היה לנו ביום שלישי מבחן בספרות וביום רביעי מבחן במתמטיקה (שד"א ע"י צעקות (שלי) על המחנכת 5 יח"ל הזיזו את זה ליום חמישי) איזה ביצפר מטומטם אלוהים...הסמינר הכי תקוע בעולם... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: משחקי הרעב
תמונת השבוע: נההה ציפיות לשבוע הבא: שיעורי נהיגה בעיקר :) משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן בכימיה, מבחן באזרחות, בוחן במתמטיקה...הביצפר הכי מטומטם בעולם! הוא מעודד את זה שנלך בימי חמישי לכל הכנסים של הש"ש אבל לא...בוא נדפוק תתלמידים ונשים מקצועות שאי אפשר להשלים אותם ולעשות מבחנים בימי חמישי... משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): ביצפר זה קקה.

2MayaN2

New member
מבחן יום אחרי יום? ../images/Emo221.gif

ממש מתחשב מצידם>< בכלל כמה מבחנים?
בהצלחה בהכל

נסטי XD

New member
כזה מפגר...

הוא מצד אחד מעודד את כולם ללכת לכנסים האלה של הש"ש ולתרום וזה, ואז דופק את אלה שהולכים לכנסים...איפה השכל, אפחד לא יודע XDDDD ויאללה תתחילי ללמוד!!!

למעלה