סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש../images/Emo136.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): סכמ"ש לפני אחרון של 2010
שבוע טוב

yael1998

New member
מרי קריסמסססססססססס D: ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: חרשתי על כולם.. שיר השבוע לא של הלהקה: Wonderland - Not a Love Song השבוע היה כיף כי: אממ.. היה נחמד, לא ממש זוכרת השבוע היה באסה כי: אני חולה כבר בערך מיום שלישי תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: איך פגשתי את אמא
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה >< השבוע האחרון לשנת 2010... השנה טסה משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): ~אבא שלי נכנס לחדר~ "את יודעת מה אני מחפש כבר שעתיים?" "מה?" "מחפש לך טיסה ללוס אנג'לס" אז... אני בקיץ בלוס אנג'לס שוב

2MayaN2

New member
איזה אבא חמוד יש לך ואיזה כיף לך!../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

תרגישי טוב ובהצלחה במבחן
זה האחיין שלך נכון? ממש חמוד
וחופשי השנה עברה מהר
בכלל כל השנים האחרונות אני מרגישה שטסו לי:O

yael1998

New member
כןכן זה הוא ../images/Emo99.gif ../images/Emo47.gif

חחחחחחחחחחחחחח הוא אמר שאם אני מקבלת 90 בממוצע אני טסה, בינתיים יש לי נראלי 89
זה ממש מוזר, כל שנה אני מרגישה שהיא עוברת יותר ויותר מהר תודה, כבר הלכתי היום לבצפר ומחר אני עושה את המבחן D:

2MayaN2

New member
מה זה שטויות..את כבר ב90../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ואוו גם אני

yael1998

New member
כן, אפשר להגיד שאני ב90 XD ../images/Emo47.gif

חחחחחחחח זה קורה לכולם

rocky girl

New member
מזמן לא עניתי על זה אבל...

שיר השבוע של פארמור: ignorance, playing god שיר השבוע לא של הלהקה: pink- last to know השבוע היה כיף כי: המממ...לא היו לי מבחנים? השבוע היה באסה כי: בגלל פראמור ברור.... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: שנות השבעים/ And.Soon.the.Darkness/ גבר חלומותיי תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שאוכל ללמוד טוב למבחן הכימיה שלי... משהו שאתם לא מצפים לו: שאני עומדת ללמוד למבחן כימיה... משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): מוזר לגלות פנים חדשים של חברות ישנות..

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifשנות ה-70 ../images/Emo221.gif

למרות שאני רואה עכשיו את העונה השמינית והיא הכי פחות אהובה עלי. בהצלחה במבחן

rocky girl

New member
טנקס! :) והעונה האחרונות של שנות ה70

ממש מדרדרות ואפילו לא צפיתי בהן... אני צופה רק עד העונה שבו קלסו נהפך לשוטר ולאבא....אז זה כבר לא מצחיק....:D

2MayaN2

New member
../images/Emo58.gifשנות ה-70 ../images/Emo221.gif

למקרה שמישהו לא יודע... אני צופה בכל העונות אבל מאז העזיבה של אריק וקלסו זה הרבה פחות מצחיק. אבל אם כבר אז תצפי בפרק האחרון של הסדרה, הוא נחמד:)

yaaruka

New member
וואו.... כמה זמן לא עניתי על סכמ"ש ותכנון ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פארמור: לא יודעת... לא שמעתי אותם איזו תקופה ואז לאחרונה חזרתי לשמוע אותם ו... בערך כל השירים
אבל בעיקר loves not a comprtition אפילו שאני יודעת שזה קאבר
שיר השבוע לא של הלהקה: Paloma Faith - Luv Ya השבוע היה כיף כי: השבוע היה קליל כזה
השבוע היה באסה כי: סתם עוד שבוע... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: the camp out mystery אני קוראת אותו לבוקרפורט כבר איזה חודש ורק היום סיימתי את הפרק הראשון
, גם ככה הבוקרפרוט עוד איזה שבועיים... חחח תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: השבוע כבר התחיל והסתפרתי היום ויצא מכועררר אוף -.- אין לי כוח להסביר, חוץ מזה אני מקוה סופסוף ללכת לקוסמטיקאית
וכל החוגים שיש לי
משהו שאתם לא מצפים לו: מליון מבחנים ועבודות
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): אני שונאת ספרים. כל החיים שלי ספרו אותי גרוע עד שבחופש הגדול הלכתי לספר מעולה, ובאותה מספרה יש כמה ספרים ואמא שלי החליטה שהספר השני שספר אותה טוב יותר והוא עשה לי משהו זוועתי בשיער ואמא שלי בכלל לא שאלה אותי אצל מי אני רוצה להסתפר וזה מעצבן!!!!!!

2MayaN2

New member
זה קאבר אבל קאבר מדהים../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

פארמור בכלל מעולים באקברים לדעתי... זה בסדר אני אף פעם לא סיימתי ספר לבוק ריפורט באנגלית
לא אוהבת שמכריחים אותי לקרוא
בהצלחה בהכל
ובנוגע לשיער שלך-קודם כל יכול להיות שתתרגלי ואם לא אז שיער צומח ומשתנה אז זה לא נורא

yaaruka

New member
באותו רגע זה היה נראה לא טוב

אבל זה כבר הסתדר מעצמו, ואחותי אמרה לי שהיא כבר הפסיקה לדאוג מאיך שהשיער שלה נראה, והאמת היא שאפילו בלי לחשוב על זה יותר מדי, וגם בלי כ"כ לשים לב כבר לא כ"כ אכפת לי מאיך שהשיער שלי נראה ואם הוא לא מסתדר, אז עושים קוקו
כנ"ל בקשר לבוק ריפורט ותודה

למעלה