סכמ"ש

YARDEN268

New member
סכמ"ש ../images/Emo13.gif../images/Emo265.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור:
שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי:
השבוע היה באסה כי:
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

נסטי XD

New member
אחח אחח איזה סופש :)

שיר השבוע של פארמור: ignorence שיר השבוע לא של הלהקה: המון המון המון השבוע היה כיף כי: היתה אתמול מסיבה לפנים, הייתי יומיים בבית ו"נחתי" (לא באמת נחתי חחח) 90 באזרחות ו90 בכימיה. אלוהים אהב אותי השבוע...אה..ו..עשיתי משו שלא הייתי אמורה לעשות, וזה היה ממש כיף :) השבוע היה באסה כי: נשארתי עד 6 פעמיים, הרגשתי מזעזע כל השבוע וכרגע יש לי תהאנגאובר של החיים :) תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: שקר לי, והסרט the last song של מיילי, לא אכפת לי שיצאתי פוסטמה אבל זה פשוט שיר ענק... תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שיעבור מהר מהר מהר, שאני אוציא כבר טופס ואני אוכל להמשיך בשיעורי נהיגה!! משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים וכאלה.. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): הכל לטובה :) שבוע טוב

2MayaN2

New member
ואוו כל הכבודD: ../images/Emo221.gif

אני לא מתה על מיילי אבל רציתי לראות את הסרט הזה..איפה ראית אותו?

נסטי XD

New member
זה סרט ממש טוב, גמאני לא הכי מתה עליה

ראיתי בצפייה ישירה עם חברה שלי...אני אהבתי :) ותודה :) ~אחמ חד פעמי אחמ~

2MayaN2

New member
מסכמת:) ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:כל מיני
(שמעתי על שאפל) שיר השבוע לא של הלהקה:All Time Low - Poppin' Champagne Anna Nalick - Breathe (2AM) Need You Now by Lady Antebellum my chemical romance na na na The Perishers - Nothing like you and I שלמה ארצי-ירח כל מיני של Oasis ושל Green Day השבוע היה כיף כי:התחלתי ללמוד לתיאוריה
,היה לי זמן פנוי ועשיתי כל מיני דברים שרציתי,יציאות:) השבוע היה באסה כי:הרגשה באסה,רבתי עם חברה. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
גריק
,שנות ה-70 ויש מצב שהיה עוד משהו.
וקראתי הרבה קראנג
תמונת השבוע:כל החדר שקוף
ציפיות לשבוע הבא:נמננ לא יודעת
משהו שאתם לא מצפים לו:לימודים?
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):אני חייבת להשלים את הסדרות שלי
שבוע טוב

נסטי XD

New member
שיהיה בהצלחה לתיאוריה :)

ותעשי באתר למד, זה אחד לאחד בתיאוריה :) ולייק על התמונה

2MayaN2

New member
תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

אני עושה שם אבל אני פשוט מתקדמת מאוד לאט כי אני בקושי נכנסת ללמוד וזה לא טוב><

למעלה